can Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 webber a ben verim 400 bin dolar, her gun teke tek yapalim ya.
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Evet, LeBron James NJN'i eledi. LeBron 3. çeyreğin ortasında 4. faulünü aldıktan sonra 3. çeyreğin geri kalanında 2 sayı atan Cavaliers aslında LeBron'dan ibaret bir takım olduğunu bağıra çağıra yedi cihana duyurdu. CLE 88 - 72 NJN Cleveland Cavaliers konferans finalinde Detroit ile eşleşti, ilk maç Pazartesi gecesi.
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 san antonio ve detroit finalde. san antonio şampiyon.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Suns'a kötü çok oldu ya ... Geçen sene uzunsuz finallere çıktı bu sene zorlana zorlana. UTAH ŞAMPİYON :D
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 SA playofflarda bir başka,herkesin muhtemel şampiyon adayı suns elendi ,batının galibi şampiyon olur gibi artık..
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 detroiti de clevelandı da küçümsemeyin beyler bayanlar
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Bütün serileri izledikten sonra Spurs'ün şampiyon olacağını iddia etmenin diğer takımları küçümsemek olduğunu düşünmüyorum. Neredeyse bütün maçları izledim playofflardaki, Spurs - Suns serisi gibi seri görmedim. Hatta dün gece Cleveland maçından sonra Spurs maçını açınca "Oh be arkadaş, basketbol böyle oynanır" tepkisi verdim (ki buna Solonor şahit =)). Spurs'e bu playofflar için slogan bile buldum. "We play basketball, wanna try it?"
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 cleavland da njn de cok kotu basketbol oynuyolar, detroit e elenecekleri ikisinin de garantiydi, cleavland a nasip oldu.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Final Detroit-Spurs gibi.Gerçekten Playoff'un en keyifli mücadelesi Houston-Utah serisiyle birlikte Spurs-Suns serisiydi.Spurs gerçekten çok iyi oynuyor bakalım finalde şampiyon olduğu en son sezon ki gibi Detroit'i harcayabilecekler mi
bya Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 mehmet bir iki sezondur spurs maçlarını çok iyi oynuyor ve son saniye basketleriyle maç kazandırıyor. yabancı forumlarda gördüğüm kadarıyla spurs taraftarları bundan biraz tedirginler. tabi o maçlar normal sezon maçlarıydı bunlarsa playoff; pek çok şey değşebilir yani. yine de horry mehmet'in peşinden hiç ayrılmayacaktır. defansta ise sloan mehmet'ten tim duncan'ı durdurmasını isteyebilir yao'ya yaptığı iyi savunmadan sonra(ki duncan'ı jazz'da kimsenin durdurabileceğini sanmıyorum) ve memo sayı atamama problemi yaşayabilir... houston maçında olduğu gibi maçın anahtarının memo olduğunu düşünüyorum ve 3-4 tane üçlük atacağı bir maçı sonuna kadar kovalayacaklarıı tahmin ediyorum jazz'ın.
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Tanrı hepimizi Bowen'ın gazabından korusun.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Yalnız son anda yetişebildim tam anlayamadım ama NBA Live'da Memo'lu Utah'la Duncan'lı Spurs karşı karşıya finalde gibi birşeyler dediler. Yani ciddi ciddi Memo-Duncan serisine dönecek galiba olay.
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Eee, maç yok bu gece, ne yapacağız biz =(
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 evet ben de gordum onu. memo vs. duncan olarak tanıtıyolar :) nba tv nin yıllardır hiç değişmeyen sıkıcı olmaya baslayan o jeneriklerinde artık memo yu da gormekten sıkılıcaz galiba ben bi kaç jeneriğe koyduklarını gördüm arada cıkıyo.
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 evet ya=) üçlüğü attıktan sonrada bi görüntüsüde var memonun
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Ben Hidayet'inkini çok seviyorum,son saniye de güdümlüyor :D
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 utah jazz derek fisher ve mehmet okur disinda hic bir iyi oyuncusu yok boozer denen adam sadece faul alabiliyo iri bi adam oldugu icin warriors sansa bagli oynayan bir takimdi ve sanssizligindan yenildi (warriors in kazandigi oyunda asil basketbol nasil oynanir gordu utah jazz) jazz in spurs a karsi 0 sansi var, sadece faul alarak sampiyon olamayacaklarini anlamalari lazim
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 'boozer adamsa utahı şampiyon yapsın' -ahmet cokar
bya Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 1- fisher ve memo bu takımda williams ve boozer hatta ak'den bile sonra gelir. 2-boozer kısa mesafe ikilikleri-özellikle fade away- turnike gibi atan bi adam 3-boozer'ı teke tekte durdurabilecek 1-2 adam var nba'de ve onlar da ne yazık ki houston warriors spurs forması giymiyorlar yani durdurmak için faul yapmak zorundalar. ki utah boozerın bu özelliğinden hiçbir zaman yeterince faydalanamadı 4-golden state in utahı yenmesi için arka arkaya 8-10 üçlük sokmaktan başka şansı yoktu ki bunu 1 kere yaptılar ve yendiler. ben buna iyi basketbol demem. 5-spurs favori olsa da bu kadar acımasız olmaya gerek yok, hatta ben jazz'ın bir süpriz yapabileceğini bile düşünüyorum, 6-bi de faul alarak şampiyon olunmaz falan demişsin. houston serisinde utah neredeyse rakibinden yarı yarıya daha az serbest atış kullandı birçok maçta 7- utah şansa bağlı oynayan bi takım değil. utah gerçekten takım gibi oynayan bir takım. gerektiğinde hızlı gerektiğinde yavaş ...
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Ayrıca Boozer'ın harikada bi kalçası vardır,yani oyunda kullanmak adına=) dönüşlerini , rakibini arkaya almasında cok etkili oluyo. Aklıma geldi Türkiye - A.B.D maçı var İstanbul'da Boozer smaç için geliyo bizim Fatih Solak mıydı neydi blok koymaya çalışıyo Boozer götüyle yıkıyodu adamı=) Boozer çok güçlü ya hayvan gibi bi adam.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Boozer'ı geçtim Spurs savunması zamanında Shaq'ı harcadı.Utah'ın Spurs'ü yenmesi sürpriz olur.Phoenix serisinde oynadığı basketboldan dolayı benim şampiyonluk adayım Spurs.Utah 2 maçtan fazla maç alırsa helal olsun adamlara ne diyeyim.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Yalnız geçen sene Cleveland'a da şanş vermiyorduk ama az daha eliyorlardı 2-0'dan gelip :D Bu aralar herşeyi karşılaştırmaya başladım nedense ... Utah eğer kişisel yetenekler üzerine oynamazsa kazanabilir,hiçte sürpriz olmaz.Utah takım oyunu oynadığında yenemeyecekleri takım yok NBA'de.Takımın ilk 5'i resmen birbirini tamamlıyor çünkü. Gerçi Spurs'te de Ginobili,Duncan,Parker birlikte esiyorlar,iş her şekilde zor ama niye olmasın.
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 ntv vermiyo maçı anladık da nba tv neden vermiyo delirelim diye mi ugrasıyolar nedir, sktir boktan njn maçlarını verdiler playoff boyunca şimdi playoff un en güzel maçını vermiyolar ya.
Öne çıkan mesajlar