dory Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ufak bi modeme ayak takilmasi durumu yasadik, devam yayına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ciktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Beck'le başladık. Hadi bakalım. Daha rock'a yakın bi playlist bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Çaldıklarım: Beck - Go it alone Commitments - Mustang Sally Doors - Break on through Zinoba - Life's what you make it Heart -Barracuda Steppenwolf - Born to be wild Nouvelle Vogue - Too drunk to fuck Ray Charles - Shake a tail feather James Brown - Men's World Little Charlie and the Night Cats - Desperate man James Taylor Quartet - JQT theme Bobby Byrd - I know you got soul New Mastersounds - Turn this thing around New Mastersounds - GT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 yayındayım yarım saat kadar ulverin leş gibi bilek metal albümünü çalıyorum=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 aynı tarzda forgotten woods ile devam ediyorum sayın dinleyicilerim. Stream is up at 24 kbps with 0 of 32 listeners (0 unique) =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Stream is up at 24 kbps with 1 of 32 listeners (1 unique) vay canına 1 dinleyicim var imba =P selam sayın dinleyicim istek falan var mı =P [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 21:17 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 benim sanırım o eheheheh =) Neyse, sevdim bu Forgotten Woods u, güzelmiş bayağı:) (istek yok, böyle devam et:D) [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 21:22 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 eheh sevindim beyendiğine =P en sevdiğim şarkısı daha gelmedi bile gerçi hepsi güzel ama nese. bayarsan söle başka bişiler de çalarım=P edit: 2 kişi olduk, dünyayı ele geçircez Stream is up at 24 kbps with 2 of 32 listeners (2 unique) [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 21:24 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Bende gelicem de, bilgisayarim yok ne yazik ki $u anda -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 çıktım yayından starcraft oynucam=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 güzeldi güzel=) [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 23:42 tarihinde, IsAbeLLa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 azcık çalayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 cal cal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 sesin çok az geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Kulagını 4 aç da dinne o zaman burda hayat dersi veriyoruz parayla satın alamazsın valla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 eheh dinledim fafağır=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Çıktım ben yayından yeter 1 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ctesi gecesi partisi. o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 niye dinlemiyor ya kimse. ille dota canlı yayın olunca mı dinliceksiniz arkadaş alala =/ cıstak calıom ben metalde calmıyorum bak ctesi gecesi mis gibi. alın içkinizi dans edin kız arkadasınızla falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 abi ben dinliyordum ama makina'yla çakıştı saatleriniz, reyting kaybettin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 ana sayfada çıkması lazım radyo şeysi o zamana kadar kimse dinlemezs =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 tunca Ulver çalacağını bilsem valla dinlerdim, var gerçi ama olsun eheh. Yedeğim gerçi ama gün olur da yayına falan girersem metal gruplarının akustik şarkılarını çalıcam, playlist toparlıyorum ufak ufak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar