Gimli Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Maşallah 128 kbps yayın galiba. ve 0 buffer. Tuttum tuttum. Manic street preachers da ayrı hoş. Geliolar zaten türkiyeye bu yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 aac+ encoder ile 48kbps yapıyorum, 512 kbps bağlantı var, çok iyi değil ama başka bir şey açık değil, ondandır=) İstek varsa alabilirim bu arada, yayının gidişatı hiç belli değil çünkü=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 bu bulent ortacgil teoman albumunden 1-2 parca daha varsa calabilir misin? ben ilk defa duyuyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 tamam, beğendiğim 2 parça daha çalayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 aac+ encoder ne ola? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 shoutcast şeyinde encoder başlığı altında var, tavsiye ettiler, onu kullanıyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 funk bişiler var mı zaugna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 jamiroquai çalayım efem, öncesindeki parçayla alakasız oldu tabi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 varsa bir Ray Charles güzel olur efenim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 enfes müzikler ders çalışırken iyi gidiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ray charles sırada vardı, gelecek şimdi. 5 kişi olmuşuz sevindim=) bu türden çok fazla bir şey yok yalnız bende, eninde sonunda önümüzdeki maksimum 15 dakika içinde başka bir türe geçmemiz gerekiyor=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 kır kalbinin zincirlerini...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 hit the road jack! süper:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 cok guzel gidiyor yayın, hastasin oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 her gece burdayız bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 teşekkür ederim efenim hepinize. bi 20 dakika daha falan durup çıkmayı planlıyorum, zaten elimdeki parçalar da aynı gruplardan falan olacağı için tükendim biraz diyebilirim. Yani aynı gruplardan farklı parçalar çalabilirim de, olmaz yani=) İstek varsa alayım giderayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Tom Waits- Dead and Lovely ? bu arada teşekkürler bu akşam için. [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 00:43 tarihinde, Ninlempis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 yoktu o, hatta hiç bilmiyordum Tom Waits, bir tane parça açtım rastgele. Yayına girmeyi planlayan yoksa kafama göre takılacağım, shuffle falan gidebilir yani bundan sonraki calacagım Ortacgil parcasından sonra. Yayına girmeyi planlayan varsa özel mesaj atsın, cıkayım hemen. Ben tesekkür ederim yayın icin, cok zevk aldım burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 kim dinlio yahu su anda=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 sabahın körü şafılı ile yayındayım aefendim beklerim..ama uyaralım tabi şafıl olduğundan alakasız pörtler de olabilir.. [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 10:46 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 kutulu geliyom bekle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 her zaman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 evde temizlik moduna giriştik..bir istek falan varsa dinleyen 3 kişiden yazsın arada bakıyorum topiğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 bilgisayar göçtü dinleyen 2 kişi vardı kusura bakmasınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 yayina giriyorum ilk uc siralamam: Eternal Tears of Sorrow - Aurora Borealis Shadows Fall - Root Bound Apollo Children Of Bodom - Angels Don't Kill basladik bakalim m/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar