Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 güzelyalı izmir güzelyalı izmir güzelyalı izmir ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Poitiers Traverse /Fransa... Sonra İstanbul Etiler /Türkiye.. Coming Soon => neresi belli değil/Fransa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 doğma büyüme istanbul sarıyer memleket tokat/zile anne tarafı kayseri/develi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 izmir doğma büyüme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Erzurum Merkez / Pasinler = Merkez. Erzurum Merkez Erzurum Merkez ve yine Erzurum Merkez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Karabük lüyüm 0-..22 istanbul 18-22 çoğunlukla bursadayıdım (üniden dolayı ) allahtan bitiyo son 1.5 ayım bursada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Hatay Altinozu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 0 - 27 : istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Anne Kilis'li Baba İstanbul'lu Ben de aktiftablet gibi Üsküdar Zeynep Kamil'de doğdum, doğma büyüme İstanbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 baba fethiye/muğla anne istanbul doğum istanbul 2-9 yaş arası büyüme evresi heybeliada/istanbul 9-...hala maltepe/istanbul 40 tan sonra bi norveçe gitmeyi düşünüyorum ama du bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Kırşehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Sensible neresinden, merkezmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 erzincan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Memleket Kırşehir de (Babamdan dolayı) İstanbul doğumluyum ben Merkez değil,Mucur ilçesi Güzel yer ya Kırşehir ama gençler için sıkıcı biraz. Fazla kalamıyorum [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 15:10 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 doğum samsun biraz ordu lise+ safranbolu 22 ve yine samsun. lan bi yer daha vardı sanki. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 0-3 izmir 3-17 ankara 17-20 istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 hehe aklıma üniversite yıllarında tanıdığım sertaç diye bir eleman geldi. İstisnasız bu başlıktakilerin %80 ile hemşeri, bu %80'nin yarısıyla da akraba çıkabilir adam. Aslen kendisi Malatyalıydı ama birşekilde her nasılsa önüne gelene hemşeri muhabbeti yapardı. Tabii biraz yüzsüz ve çokça yalancı olmasından da olabilir. Konuya dönersek, forza Samsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Doğum: Bakırköy 0-8 : K.çekmece / IST 8-17 : Kartal / IST 17-22 : AKSARAY :( Hayatımın belki en güzel yaşları bu "köykent" te geçiriyorum.. :( Her ay IST / ANK / E.Şehir yapıom o ayrı konu :D [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 12:40 tarihinde, Bjork tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Doğum - Karataş Ömür - Karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 mexico city Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 erzincan - merkez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Baba tarafı Samsun Anne tarafı Ordu İstanbul'da doğup büyüdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Aslen Istanbul-Kartal ama hayatim Istanbul-Uskudar-Baglarbasi nda gecti simdi de Picardie'de Compiegne sehrinde gecmekte tabii bu donem cakmazsam devam edecek insallah,yoksa kendime fransada baska bir sehir begenip herhangibir uniye basvuracagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar