Syn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Aleti pcye şarja takıodum sonradan arkımdan adaptör aldım ipod için (orjinal) yapılmış bi hede.Neyse yaktım şarja geceden uyudum.Kalktım çıkardım ipodu ama hala pili doluo gibi gösterio yani şarjda sanıyo kendini alet anlamadım.Başlarda problem yaratmıodu ama sonradan pili dolu die gözüküodu kapatıodum aleti.Açmak istediğimde açamıyorum.Ne menem bişey ya ; bunu servise mi götürsem?Götürürsem dünyanın parasını isterler mi?Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 bilgisayara takınca algılamıyorsa servislik durumlar var yüksek ihtimalle. kilit şeysini sürükleyince açılmıyorsa ortadaki tuşa bas, olmadı reset at (menu + orta tuş). daha ötesinde bir sorunla karşılaşamadım henüz, benden bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 büyük bir ihtimalle ekranı takılı kalmıştır. click wheel'in ortasındaki yuvarlak tuş ve üzerindeki menu tuşlarına basarak reset atmayı dene. düzelir daha sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Ya şimdi sağ üstte pilin durumunu gösteren sembol var ya işte o sürekli şarjda diye gösterio anlamadım.Pilin az ya da çok olduğunu göremiyorum yoksa alet çalışıo.Bide kapattığımda mesela pil dolu diyo oysa şarjdayken demesi gerekiodu.Yani alet kendini şarjda zannedio çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 sen nie rahatmı battıda adaptör e takıosun ki ipod u asıl soru o bence =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 bilgisayarı açmak istemiyorum ipodu şarj etmek için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 açmana gerek yok ki usb'lere kapalıyken de elektrik gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 yoo gitmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 gayet de gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 bende gitmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar