paspatur Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Rahat alırız maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 iki takıma da basarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 bu maçta fenerin 3 puanı var. ondan sonra kalan 5 maçta da toplam 3 puan alacak. 2 derbide 0 kalan 3 maçta da berabere kalacak ve 6 maçı 6 puanla kapatacak. 62 puanla bitirir ligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 2-0 entep diyorum. veysel ve kirita diyorum. fenerede şans yada başarılar dilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 otorite paspatur konuşmuş fazla söze gerek yok. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 7-0 alır antep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 1-12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 said: bu maçta fenerin 3 puanı var. ondan sonra kalan 5 maçta da toplam 3 puan alacak. 2 derbide 0 kalan 3 maçta da berabere kalacak ve 6 maçı 6 puanla kapatacak. 62 puanla bitirir ligi seneye ne olur? @black: teveccühünüz efenim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 3--->1 antep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 başarılar antep.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 seneye fiksürü açıklasınlar, sonra transfer dönemi de bitsin. bi iki hafta geçsin söylerim. endişeye mahal yok burdayım ben hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Rahat alırız bence,edu'da kadroda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 @fede: Trabzon her yıl olduğu gibi bu yılda 3 puanı heidye edecektir Fener'e. Dikkat hediye edecektir dedim, Fenre alacaktır demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 said: Trabzon her yıl olduğu gibi bu yılda 3 puanı heidye edecektir Fener'e. Dikkat hediye edecektir dedim, Fenre alacaktır demedim. Komik,iki defa şampiyonluk yarışında ezildiği Fenerbahçe'ye mi hediye edecek?Sen heralde bu ülkede yaşamıyorsun.Trabzon deplasmanlarında stad çevresindeki apartmanlardan sadece Fenerbahçe taraftarına taşlar yağdırıldığından da haberin yoktur,mideden sallamayın bazı şeyleri,bilin de konuşun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 trabzonun fenere yattığını da ilk defa duyuyorum :) hep fenerliler iddia ederdi trabzonun gsye yattığını bu bir yenilik oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 ahah trabzon yatıyo fenere demiş.fikir sahibi olmadan zikir sahibi olmuş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 trabzon yatmıyo da gökdeniz yatıyo gibi geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 trabzon şehir olarak topluca fener düşmanı diye biliyorum ben. yanlış mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 said: trabzon şehir olarak topluca fener düşmanı diye biliyorum ben. yanlış mı? Yanlışın yok,düşman kelimesi az gelir,Oğuz ve Aykut'un gollerden sonra böle oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 antep için kolay maç saldır antep :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Yalnız o yarışlardan birinde trabzon fenere ezılmedı cem papılaya ezıldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 bi deli saçmalıo siz akıllılar konuyu nereye getirionuz ona uyarak. bu hafta iyi futbol bekliorum, skor önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 hadi bakalım kim alıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 en az 16 tahmini skor : 2 - 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 eternal bosver 0-10 olsun bizim olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar