tellos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 olay daha cok sıcak ,bende haberturkde altyazıda gordum istifa mı etdi görevden mi alındı tam bilinmiyor.Şahsen onun genel yayın yonetmeni oldugu donemde sabah gazetesini oldugunca almamaya çalıştımi onun başında oldugu donemde hurriyet ile sabah iyice kanlı bıcaklı olmuştu. Bence türk medyası adına mutluluk verici bi gelişme olmuş, gerçi 3-4 güne başka bi gazatede köşe yazarı olarak karşımıza çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 dur bakiyim. Önce sabaha devlet el koydu, satılacak mı bilmiyorum ama eğer satılırsa doğan grubu bekliyor kapmak için ve bunlar olmadan da fatih altaylı sabahtan ayrılıyor. Cidden bu aralar ortalık epey karıştı. bari altından kötü birşey çıkmasa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 yeni safaga gecicekmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 yeni şafak ona geçmesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Heheheh günün en güzel haberiydi. TMSF görevden aldığını açıklamış, Fatih Altaylı da kendi isteğiyle ayrıldığını. Ben 1. ye daha çok inandım. Ayrıca Viktor bir bildiğin mi var bilerekmi yazdın bilmiyorum ama ben de hehehe yeni şafağa gider fln demiştim haberi ilk duyduğumda? edik: Çok fazla hehehe fln demişim sebebi şahsiyetsizliğin ve haketmeden alınan terfinin sonucunu görmenin beni gerçekten mutlu etmesidir. [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 02:47 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 kesinlikle +1 haketmeden alınan bi terfiydi uzun da sürmedi zaten, bende cok cok sevindim :D adam kendi gazetesinde ankarda ki yürüyüş ile ilgili binlerce tlf aldıklarını yazmış kendi köşesinde, oysa aynı gün altyapı çalışmasından dolayı sabah gazetesinin bütün tlf kesikmiş zaten cengiz semercioğlu yazmıştı..''kesik telefonlar nasıl sabaha kadar susmaz'' diye. umarım bu değişiklik sabahı adam gibi bi gazete haline getirir, 1-2 tane sağlam yazarlar var onlara yazık oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Bu da son yazısı. Ne kadar şahsiyetli! bi insan olduğunu itiraf etmiş. said: Buraya kadardı Sinyali zaten dün vermiştim, "Esir düşmek teslim olmak anlamına gelmez" diye. Bugün ayrılık günü. Yaklaşık 2 yıldır SABAH'ta beraber olduk. 1 yılı aşan bir süredir kaptan koltuğundaydım. SABAH'ı, kendini en büyük zannedenlerle yarışır hale getirdik. Medya tekeli ile Türkiye'ye hükmetmeye, bildiğini okumaya, her türlü haksızlığı, yolsuzluğu yapmayı kendine hak görenlere dünyayı dar etmeye çalıştık. Ettik de. SABAH'ı 1 milyondan fazla sattırdık. Rakibimizin üç koldan promosyon yapmasına neden olduk. Rakiplerimiz, başka kanallardan üzerimize çullanmaya çalıştı. Direndik. Ama buraya kadarmış. Gazete yönetmek böyle bir iştir. Bazen fikirlerine, kişiliğine, gazeteciliğine, insanlığına katılmadığınız kişileri bile, fikir özgürlüğü, basın özgürlüğü adına korumak zorunda kalırsınız. Patron kim olursa olsun bunu yaparsınız. Geçmişte bunu Aydın Doğan'a karşı yaptım. Bugün bir başka patrona karşı. SABAH'ın kaptanı olarak fırtınalara karşı direnmek için arkadaşlarımla omuz omuza verdim. Bu bir veda yazısıdır. Bazen yeniden daha büyük bir coşkuyla merhaba demek, yeniden kucaklaşabilmek için bir elveda gereklidir. Bu da öyle bir elveda. Bugüne kadar verdiğiniz destek, aldığınız, okuduğunuz her bir SABAH gazetesi için binlerce teşekkür ederim. Yarın yine bir yerlerde beraber olmak umuduyla. Hoşça kalın. Sevdiklerinizle. Mutlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 fatih altaylı gaymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 ahah super olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 mutlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Parasıyla kendine bağlantı ve kalkan arayan bir başka yeni yetme patronun medya macerasına kadar kendisini bir süre sahneleden uzak göreceğiz demek ki. Koskoca Cumhurbaşkanını bile bıktırdı adamlar, hakkaten ne olacak bizim medyanın bu halleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Medyanın gücü devri bitti, yaşasın gücün medyası devri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 said: Absolut Medyanın gücü devri bitti, yaşasın gücün medyası devri. Güzel oturdu Bu Konuya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 hürriyet'teyken fatih altaylı'ya uyuzdum. adam paso başbakana yalakalık için yazılar hazırlıyordu. yok başbakanın da kızı varmış, kendi kızını başbakana göstermiş, mcdonalds'ta beraber yemek yemişler, sonra evde lcd tv karşısında maç izlemişler felan filan böyle acayip şeyler. o yüzden sabah'a gittiğinde feci sevinmiştim. gerçi yerine ahmet hakan geldi o da ayrı mesele... dikkat ederseniz, fatih altaylı ile recep tayyip erdoğan birbirine çok benziyor sima olarak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 ahahha aklıma bizim fatih geldi mahalleden.. Tmsf Atv ve Sabah'a el koydu başlığında bahsetmiştim kendisinden said: önceleri: "bu tayyip aklını başına almalı! olmaz böyle" fatih.. (heh heh.. lam nası oturttum lafı ama) dün: "tayyip çok über bi kişi, çok yakışıklı.. ancak şimdiki görevinde kalmalı" fatih.. (uleyn almasınlar ekmek teknemizi elimizden!) bugün: "tayyip iyidir canım, bu görev için biçilmiş kaftan! tek geçerim ben harika birisi" fatih.. (180' dönenlim..) yarın: "oooo oo we love you tayyip!" fatih.. (amigoluyun bokunu çıkarmadım umarım) [not:]aklıma geldi sadece fatih le tayyip bizim halleden arkadaşlar ikiside, fatih devlet memuru oldu da yeni.. amiri tayyip'e yalakalanıyordu geçen.. onu hatırlayıverdim. ünlü, şanlı söhretli insanlar falan değiller yani bunlar. mahlleden arkadaş! lan fatih sen de devlet memuru mu oldun şimdi? ^_^ demiştim bi de.. ehehe. lam fatih sen de memur falan olmazdı be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Bu adamı anlıyamayanların arasında pati halkının da bulunması beni üzdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 O kadar yalakalığa rağmen şutladılar.. Lol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 ii olmus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 zamanla gorusmeleri devam ediyormus ama kalbim vakit de diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 İyi 45inden sonra bide fetullah yalakası olur nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Vay be bu kadar köşe yazarı okuru var demekki.. Hangi sayfada yazıyordu kaç kişi biliyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 http://www.sabah.com.tr/yazarlar.html internet cikti mertlik bozuldu gibin bisi olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 hiç sevmezdim, iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 üzülmeliyizmi bilmiyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar