Netcafe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 sarkinin sözleri söyleydi... if you love me than thank you if you dont love me than f*ck you... lady bilmemne soyluyo sanirim... nfsu carbon'dada caliyo ayni zamanda aradim taradim bulamadim yardim plz ( paylasim programlari calismiyo yani link gibi bisi olursa sevinirim ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 o ne biçim şarkı yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ett o yuzden güzel sarki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 düzeltme :) [ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 01:19 tarihinde, Mavi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Lady Sovereign - Love Me or Hate Me'ymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 carbonda çalmıyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 said: o ne biçim şarkı yahu? Ahah bunu diyecektim ben de öldüm gülmekten ya o ne öyle cümlenin sonunda olay patlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Love me or hate me, that is the question. If you love me then Thank you! If you hate me then fuck you! Love me or hate me, its still an obsession. Love me or hate me, that is the question. If you love me then Thank you! If you hate me then fuck you! I'm fat, I need a diet. No, in fact i'm just too light And I ain't got the biggest breast-s-s, but I write all the best disses. I got hairy armpits, but I don't walk around like this. I wear a big baggy t-shirt that hides that nasty sh**. Ugh! Never had my nails done. Bite them down until they're numb. I'm the one with the non-existent bum, Now I dont really give a....Ugh! I'm late for my shepherd's pie Like a high maintenance chick missin' her diamonds. I'm missin' my clippers size. Now bow down to your royal highness. No I dont own a corgi, Had a hamster, it died cuz I ignored it. Go on then, go on report me, I'm English, try and deport me! mtv de arada yayınlanıyor klibide nfsu da oyle bi sarkı yok cidden hanki arasında yakaladın nfs u nun merak ettim arabada hayatta dinlemicegim bi sarkı acıkcası =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 arenbi sux0r. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 çok komik bi şarkı ya :D kızın tipi ayrı bi komik 15 yaşında gibi sdfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 carbonda calisiyo ayrica 15 yoktur o 14 anca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar