ulfang Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Tablet almaya karar verdim acaba şu http://www.estore.com.tr/EStore/Products.aspx?catalog=Bilgisayar&productid=EL44251(51000000) Başlangıç için uygunmudur ? "B" tuşum sorunlu başlık saçma olmuş neyse [ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 04:44 tarihinde, ulfang tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Talent diye okudum bi hışımla girdim tablet miş :p Neyseki tabldot falan çıkmadı gece gece sdfsdf [ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 04:46 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 ben bir ay önce A4 ünü aldım. ama A4 başlangıç için gereksiz gibi. A5 in fiyatı hem çok daha uygun hem de taşıması falan daha rahat. ben gayet memnunum tabletimden. ha çizemiyorum o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Ben de şöyle birşey almak istiyorum. Fakat internette dolaşırken başka bir model gördüm o da çok ilgimi çekti. Özelliği şuydu;resimde birşey silmek istediğin zaman kalemin arkasını çeviriyorsun kalemin arkası silgi işlevi görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 WACOM farkı işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 hiç kullanmıyorum ben o silgi olayını.kullananda görmedim :) silgiyi seçip silmek daha pratik geliyor ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Başlangıcı falan yok bu işin. Ya işini görüyor ya da görmüyor o yüzden sana nasıl birşey lazım, bütçen nedir ona karar vermelisin. Silgi olayı baya gereksiz ben de kullananı görmedim. Tut kalemi ters çevir zor iş :) Niyetin ciddiyse ve resim ağırlıklı kullanacaksan wacomdan şaşma, boyutu da a4 olsun. Resim yaparken insan bazen kafayı yiyor ufak tabletle. Türkiye'de fiyat farkı var onu da unutmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 a3 istiyorum bende artık ama ileride artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Daesu senin ilk aldığın tablet neydi ? wacom ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 yep wacom Intuos3 a4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 tamam teşekkürler [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 01:25 tarihinde, ulfang tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Daesu,internetten mi aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 arkadaş kaptı getirdi. gümrük olaylarından cesaret edemedim netten almaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 benımkide aynı akrdas kaptı getirdi, gümrükde vıdı vıdı ederler muhtemelen. silgi olayıda yalan ya, ben silgi'nin kısa yolunu kalemin ucundaki iki tustan birine aldım basıyorum siliyorum pek rahat oluyo diğer tuşta right click zaten. baslangıc içini pek yok bu isin her şekilde pahalı aletler al bi wacom intous a5 para yetiyosa rahat rahat takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 cuce onu şöyle yapabilirmiyiz 1 kere basıcam silgi olucak bir daha basıcan en son neyse ona dönücek ? varmı böle macro olayları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 yok, ayarlarıan gel tabletin orda hangisini istiyosan otuslardan ordan eraser'ı sec. şimdi absılı tutarken eraser olucak bırakınca normale dönücek, biraz alışınca cok cok hızlandırıyo iiş özellikle eskiz safasında. tabi bide painter ve open canvas gibi eraser'ı direk bi tuşa atanmamış programlarda ilaç gibi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 oba ben bunu niye akıl etemdim herşeyi benmi düşünücem heh saolasın ilaç ilaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 ne demek efenim, benımde aklıma bı bucuk sene sonra geldi zaten varsa böle ufak tipleriniz tableti kullanımına dağir söleyin burda toplamış olalım gelen görsün okusun sevsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Bende Acecad Flair var, biraz büyüğü (çok çok küçüğünü gördüydüm de ondan öyle diyeyim dedim) Wacom'la karşılaştırırsak (Apple Shop'ın tekinde kurcaladım da biraz) hiç bir şey kendisi. Ayrıca Open Canvas desteklememek gibi saçma sapan bir özelliğe sahip. Ha gene usta ellerde iş çıkartacak bir tablet sanırım. Ben çok basit şeyler için kullanıyorum, doğru düzgün bir şey hiç çizemedim tabletle. Yetiyor o yüzden, ama ciddiysen, okuyorsan vs. tavsiye etmem. Ha ucuzdu benim aldığım model, onu da ekleyeyim. 75 lira mıydı neydi bilmem kaç sene önce (o Apple Shop'ta kurcaladığım Wacom 500 küsür euroydu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 a5 leri 400 küsür cıvarında wacomların. program destekleme konusunda ise artık wacom programalrı değil programalr wacom'u destekliyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar