Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 bulent rustu ronaldo sergen rustu kesin birinci olurda bence yeni bir camur adam patlamasi yasanacak :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 bulent olur kim olacak buyuk kaptan :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 bülent. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 gs'liyim diye demiyorum ama bülent olmalı. adamın tek başına kurtardığım maçları sayamadım...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 bülent olmazsa da bence sergen olmalı.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 valla bülentden yana gönlüm ama rüştüyüde desteklerim.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 2 maçta olsa bulentin yerine tamas denen denyoyu oynatanları kınıyorum[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 said: LvL_Sabo, 16 September 2003 22:10 tarihinde demiş ki: gs'liyim diye demiyorum ama bülent olmalı. adamın tek başına kurtardığım maçları sayamadım...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Rüştünün tek başına kurtardığı maçları saysak bide? Yada en azından türkiye ve fenerbahçenin en kötü oynadığı maçlarda farktan kurtardığını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 valla sergen olmayacağı kesin.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 nonos bu son sene rüştü yine her zamanki gibi iyiydi, ama insan üstü bir performansı yoktu bülent gibi.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 bülent i eskiden hiç sevmezdim sürekli hakemle uğraşırdı ama son 2 sezondur bu huyunu azalttı.Bu yaşta bu performans allah nazardan saklasın diyorum başka bi şey demiyorum. Bir bjk'li olarak ben bülent'i desteklerim. sergen'de bülentteki profesyonellik yok, bir türlü kurtulamadı fazla kilolarından bülent ise tığ gibi delikanlı neredeyse. kendisine çok iyi bakıyor, geçenlerde 400. maçını oynadı. (300 mü 400 mü tam hatırlamıyorum yanlış yazmış olabilirim) Rüştü barcelona ya gitti gitmesine ama ilk 11 e girmeliydi. Ronaldo alakasız olmuş bu ankette.. [Bu mesaj Castigater tarafından 18 September 2003 00:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 iki beşiktaşlı koyarak oyları bölmüşler zaten.[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 sergen ve ronaldo yerine ibrahim konulmalıydı bence. ibo da bülent gibi insan üstü bir gayret gösteriyor her maçta ve sürekli yeteneklerini geliştiriyor. son lazio maçında harika oynadı adam. bunu konuşmanın bi anlamı yok gerçi anket hazırlanmış bu şekilde :) [Bu mesaj Castigater tarafından 18 September 2003 00:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 evet ehe hainler :P yahu rüştü geçen sene naptı ki. tamam iyi kaleci de yılın futbolcusu değil. her spor programında da yılın kalecisini cordoba seçmişlerdi zaten. ya sergen seçilir ya da bülent görünen o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 sergen alıcağına ronaldo alsın daha iyidir.orda sergene nazaran kıçını yırtarak oynayan daha fazla adam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Ya bu yilin futbolcusu dedikleri sey, iyi oynamak mi, profesyonellik mi?[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 bülent.[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 bülent çirkefti mirkefti ama bu sezon dikkat edin daha hiç vukuatı yok, itirazını bile görmedim daha şuana kadar[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 bülent takibi okadar azim le oynayan bi oyuncu daha bulmak güç..[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 bence futbolu adam gibi oynayana verilmeli bu odul tamam belki ii oynarsin takimini kurtarirsin ama faul yapip itiraz eden adama tekme atip atmadim vs diyen cogu kisinin tabiriyle cirkef biri bu odulu alamaz.. bence bu odulu rustu almali mukemmel bi kaleci sahaya cikar takimini kurtarir mukemmel kalecilik yapar vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Yilin en iyi el kol hareketi yapani Bülent bence :P.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 el kol hareketi her futbolcu yapıo bence bulent alır.adam aşmış artık olayı.yani gol olmasın die topun ustune uçan kramponun altına kafasını sokan kac adam var[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 said: Dextra, 18 September 2003 00:26 tarihinde demiş ki: iki beşiktaşlı koyarak oyları bölmüşler zaten.[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Arkadaş noktayı koymuş bence..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Ronaldo !!! varmı 33 maçta 90dk banko oynayıp her oyunda aynı performansı sergileyen bir futbolcu? Bjk onun sayesinde çok maç döndürdü sergen sayesindede çok maç kazandı. Ama Ronaldo kesin !!![hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 yok abi ronaldo'nun seçilmesi zor. ronaldoyu sergen futbolu ondan önce bırakırsa en azından bir sene 10 numarayla oynatmalıyız bence o kadar seviyorum nadir görünen birşekilde çok temiz ve iyi bir defans oyuncusu ama defans oyuncularının en iyi futbolcu seçilmesi çok zor. bülent seçilebilir ama onun nedenide gslilerden oy alacak olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar