Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 hmm hazir fiyati dusmusken aliyimmi acep dedim ozellik filan cok onemli degil sadece konusmak icin alicamda cogu yabanci yorumalrda telefonun cok kalitesiz oldugunu 2-3 ayda bir ariza cikardigini ve ciakrdigi arizalarin windows millenium bugalrini aratamdigini soyluyorlar gercekten o kadar sorunlu bir telefonmu? kullanan/kullanmis birileri varsa cevaplarsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Bende v3i var, alakasız şeyler yapıyodu bi ara. Bazen şarja takıyosun şarj etmiyo, bazen telefon çalıyo açıyosun telefon kapanıyo, arada bi kapağı açıp kapıyosun telefon kilitleniyo 15-20 saniye sonra anca kendine geliyo, vs vs. Yani fena bi telefon diil tabii de, başka bi telefon olsa daha memnun olabilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 O telefonu kullanan 2 arkadaşımda bi iki ay servis bekledi, zaten içerik olarak güzel bi telefon değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 ben de v3i var mis gibi çalışıyo daha hiçbiyeri patlamadı ama patlarsa da 7600ım var emektar onu daha çok seviyorum onu kullanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 alma. uzaklaş kaç ondan. [ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 13:28 tarihinde, EarS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 kötü bi telefon arkadaşım aldı bi hafta sonra kitlenmeler falan olmuştu arada düzeliyo yine kendi kendine falan ama stabil değil ayrıca fiyatı şu aralar ne kadar bilmiorum, benm bu arkadaş 400 ytlye almıştı neredeyse 0 özellikli. kamerası kamera değil. mp3 çalıyo güya ama toplamda 6mb hafıza var. 2001in sonunda kendime samsung x100 almıştım ozamanlar kamera olayı yeni yeni konuyodu telefonlara. bunda kamera olmamasına rağmen 10 mb hafıza vardı. bu devirde 6mb hafıza ile o fiyata v3 satılıyor olması acı bişey. ayrıca çok ağır bi telefon neden öyle bilmiyorum. eline alınca bayaa gramaj çekiyo (: zaten bu v3'lü serinin tamamı gıcık galiba başka bi arkadaşımda dolce&gabbana editionı var. 1000 ytl para verdi kız çektiği resim resimden başka herşeye benziyor. tavsiyem almaman yönünde. o paraya daha güzel şeyler alınır. mesela samsungun dokunmatik ekranlı bi modeli vardı, sanırsam e890 (yanlış da hatırlıo olabilirim modeli), 480 ytl idi bi ara, şiddetle tavsiye ederim. palm gibi kalemi falan vardı, bide 512mb kart hediyeliydi. öneri tabi sadece(: edik:taypo [ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 15:25 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 ya simdi dijital makine var oyu ndesen nintendo ds var creative muvom var mp3 player o yuzden isiyosa 1mb olsunda stabil degilse 300 milyon niye evricem onu soriyi mdedim :) motorola haricte istiridye kapak dizaynini begendigim baska markalar yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 V3 gayet şık bi telefon,seven çok seviyo,yani fotoğrafı fotoğraf makinasında çekerim,müziğide başka yerde dinlerim diyosan gayet güzel telefon. Tuş takımı ve kapağı hassastır,tuş takımından sıvı alabilir,kapağı nı sert kullanırsan film yolu(ekrana görüntüyü götüren ince kablolar) sorun olur,şarjı çok gitmez,çok konuşuyosan hiç gitmez.Onun dışında başka problem çıkması zor. Motorola ların servis sorunu setfon yüzündendi.Setfon motorolayı bıraktı,şimdi kvk ile modeksan bakıyo galiba.Servis sorunu azalmıştır sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 abi herseyin varsa ayri ayri, clamshell motorola da istiyosan git 120 ytl'ye aldim ben baya bi ay once motorola w220 al. sarji 1 hafta gidiyo cok rahat. sadece telefon + alarm. baska olayi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 nokia 6030 al o zaman her şeyin varmış. telefon gibi telefon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Hmm ben 5 aydır falan v3 kullanıyorum.. Şu ana kadar hiç sorun yaşamadım ama çok hassas telefon en ufak bi düşürmede gidebilir onun için dikkatli kullanman gerekiyor. Ayrıca v3 yerine v3i alsan daha mantıklı olur bence itune vs vs özellikleri var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 3310 al daha iyi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Ustune cay dokuldu hala sorunsuz calisiyor.. Haa cay dokuldukten sonra bi 5 saat fln amacsizca hafiza dolana kadar ses kaydi yapti ama sonra duzeldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar