Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motorola razr v3 sorunsali

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

hmm hazir fiyati dusmusken aliyimmi acep dedim

ozellik filan cok onemli degil sadece konusmak icin alicamda cogu yabanci yorumalrda telefonun cok kalitesiz oldugunu 2-3 ayda bir ariza cikardigini ve ciakrdigi arizalarin windows millenium bugalrini aratamdigini soyluyorlar

gercekten o kadar sorunlu bir telefonmu?

kullanan/kullanmis birileri varsa cevaplarsa sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

Bende v3i var, alakasız şeyler yapıyodu bi ara. Bazen şarja takıyosun şarj etmiyo, bazen telefon çalıyo açıyosun telefon kapanıyo, arada bi kapağı açıp kapıyosun telefon kilitleniyo 15-20 saniye sonra anca kendine geliyo, vs vs.
Yani fena bi telefon diil tabii de, başka bi telefon olsa daha memnun olabilirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

kötü bi telefon
arkadaşım aldı bi hafta sonra kitlenmeler falan olmuştu
arada düzeliyo yine kendi kendine falan ama stabil değil
ayrıca fiyatı şu aralar ne kadar bilmiorum,
benm bu arkadaş 400 ytlye almıştı
neredeyse 0 özellikli.
kamerası kamera değil.
mp3 çalıyo güya ama toplamda 6mb hafıza var.

2001in sonunda kendime samsung x100 almıştım
ozamanlar kamera olayı yeni yeni konuyodu telefonlara.
bunda kamera olmamasına rağmen 10 mb hafıza vardı.
bu devirde 6mb hafıza ile o fiyata v3 satılıyor olması acı bişey.

ayrıca çok ağır bi telefon neden öyle bilmiyorum. eline alınca bayaa gramaj çekiyo (:

zaten bu v3'lü serinin tamamı gıcık galiba
başka bi arkadaşımda dolce&gabbana editionı var. 1000 ytl para verdi kız çektiği resim resimden başka herşeye benziyor.

tavsiyem almaman yönünde. o paraya daha güzel şeyler alınır.
mesela samsungun dokunmatik ekranlı bi modeli vardı, sanırsam e890 (yanlış da hatırlıo olabilirim modeli), 480 ytl idi bi ara, şiddetle tavsiye ederim.
palm gibi kalemi falan vardı, bide 512mb kart hediyeliydi.

öneri tabi sadece(:

edik:taypo

[ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 15:25 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

V3 gayet şık bi telefon,seven çok seviyo,yani fotoğrafı fotoğraf makinasında çekerim,müziğide başka yerde dinlerim diyosan gayet güzel telefon.
Tuş takımı ve kapağı hassastır,tuş takımından sıvı alabilir,kapağı nı sert kullanırsan film yolu(ekrana görüntüyü götüren ince kablolar) sorun olur,şarjı çok gitmez,çok konuşuyosan hiç gitmez.Onun dışında başka problem çıkması zor.
Motorola ların servis sorunu setfon yüzündendi.Setfon motorolayı bıraktı,şimdi kvk ile modeksan bakıyo galiba.Servis sorunu azalmıştır sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...