nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Abi haklısın da adam derdini paylaşmak için yazmış. Onaylamıyorsan onaylamıyorum de, daha sert çıkmak bu bölümde yanlış bence. İnsanları daha kötü durumlara sürükleyebilir sonuçta. Dengeli insan var dengesiz var, birgün ir başkası bi sorununu anlattığında böyle terslersin gider bileklerini keser. Evet baya fantezi oldu ama var böyle insanlar. Rica ederim bu bölümde az hakim olun kendinize, sert çıkmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Bir hacker'a yakışanı yapmışsın kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Artiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Canım biçim de farklı da olsa özünde bütün sorunlar aynı , egoist veya idealist davranmak üzere. İster ''Amannn dünyaya bi kere geldim bana ne '' diyerek güzel bir hayat geçirirsin ama öldüğünde bir hiçsindir.İstersen idealist olup erdemli davranırsın sıkıntı çeksen de burdan ayrıldığında geride anlamlı bir izler bırakmış olursun. Valla ben de karar veremedim sen verdiysen bana söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 herkes sütten çıkma ak kaşık değil hiç bir zaman da olmayacak. herkes kendi çöplerine baksın biraz da böyle ayar saçacağınıza ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Hadi canım haklı çıkarmicaksın heralde "2 kız idare"yi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 2 az 5 idare et koçum benim. size ne ben bunu anlamıyorum, adam gelmiş yazmış o da farkında zaten yaptığının kafası karışık işte. bi kişi de dememiş gördüğüm kadarıyla asıl denmesi gerekeni.. ahanda bu, gidip bir tanesine söyleyeceksin böyle böyle diye cesaretini toplayıp, ayrılacaksın. o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 İdare et beni erkekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 çıktıklarını da al git burdan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Hoş değil, sonuçta karşındaki seni sevmese çıkmak istemez seninle. Kızlar bizden daha az hayvan olduğundan ikisininde seni sevdiğini tahmin ediyorum. İkiside üzülmeden en azından birini bitir. Bir yerde övünmen gerekirse bir zamanlar ikisinide idare etmiştim dersin yine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Buraya yazana kadar bize ne olabilir durumdan ama burda yazdıktan sonra size ne diyemezsin sen, bizde çok meraklı diiliz birileri böyle bişey yazsında burda ayar çekelim diye..Yaptığı şey terbiyesizlik, sorması ise daha da beteridir, onun pişkinliğidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Sen bir hata yapıp büyüğüne danıştığında pişkinlik mi oluyor yani? Allah allah yaa, adam danışıyor ayar veriyorsunuz hemen. Pişkinlikmiş.. Sanki hava atmış, "bakın ben 2 kız idare ediyoprum, sizde 1 tane yok" diye. İnsanı bu bölümden soğutuyorsunuz ya. Buraya her topic açışımda gelen gereksiz ayarlardan dolayı bir daha açmayacağım diyorum ama beni anlamaya çalışan birkaç insanla derdimi paylaşmak hoşuma gittiğinden yine açıyorum. Ama soğudum, cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 güzel değil..marifet değil.. hayvanlık ta değil hayvanlar da yapmıyor böyle bir şey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Hata yaptığını kabul edip tavsiye almaya çalışsa haklısın da bak ne demiş eleman: said: ikisinide sevmiyorum gıcıklıgına cıkıyorum eskisini untmak için cıkıyorum diyebilirim Küfür topiğinde çok yaratıcı kelimeler gördüm buraya almak ayıp olur, ama bunları yazan adam insan olamaz yahu, pişkinliği filan mı kalmış? İğreniyorum böyle insanların her türlüsünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 said: eet sayın abilerim ablalarım kardeşlerim sayın pati üyeleri bunun marifet olup olmadıgı hakkında yorumlarınızı + bana tavsiyelerinizi rica ediyorum.. Oradayaptığı hayvanlığın ayrıntılarını vermiş, burada ise bu iyi mi kötü mü? Tavsiyeleriniz ve yorumlarınız nelerdir demiş. Bence hata yaptığının az çok farkında olan ve tavsiye isteyen birinin mesajı. Tabii yanılıyor da olabilirim ama yine de birbirimize ayar vermezsek burası daha güzel ve nezih bir yer olur kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Yahu sen 2 insanı kandırmışsın kendi ...nin zevki uğruna, bi de soruyomusun bu iyi mi kötü mü , marifet mi tavsiyelerniz nelerdir diye? senin aklın yetmiyo mu bu olayı çözümlemeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Benim aklım yeter de insanlar zor günler geçirirken yaptıklarının bilincinde olmayabilirler. Bu sebebple bence burada paylaşması o kadar da kötü değil, adam en azından rehberlik istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Sen ilk mesajı tekrar bi oku, o mesajdaki adamın rahatlığını hisset ,gör , sonra gel "Benim aklım yeter de insanlar zor günler geçirirken yaptıklarının bilincinde olmayabilirler. Bu sebebple bence burada paylaşması o kadar da kötü değil, adam en azından rehberlik istemiş." bu yazdığını oku ve kendini inandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Bilmiyorum ama özellikle bu bölümde ayara karşıyım ben. Neyse ama istiyorsanız verin ayar, ne yapayım yani. Oturup ağlayacak halim yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 8 kızı idare edip de en sonunda 8inin birden dalıp tırnak delisi yaptığı birini biliyorum. ki tanınmaz hale gelmişti herifin yüzü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 yap gitsin, bu yaşlarda normaldir. 30'una merdiven dayayıp da halen yapanları tanıyorum ben. eğlencesine de değil hem. ilgenç yaratıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 şimdi okudum da üstte yazılanları. kızlar da uyumasın kardeşim. aldatan adam belli olmaz mı, seninle eğleniyorsa anlamaz mısın? anlamıyorsan üstüne souk su iç ne diyim. gün gelir aldatan da aldatılır, ondan çok tepki vermemek lazım. ki aldatan tipler aldatılma konusunda daha bir paranoya oluyor zaten muhahaha... Yeterince acı çekiyorlar zamanı geldiğinde, ondan kızmayın çocua. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 belki kızın ilk çıktığı belki daha önce sevmemiş hiç, nerden bilirsin ki. Ama tek bir şey var yaptığı kötü ve kişiliksizliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Hiç bi kızın ahını almamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 çok doğru dedin... +10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar