Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iki kız birden idare...

by_hacker_warwas

Öne çıkan mesajlar

Abi haklısın da adam derdini paylaşmak için yazmış. Onaylamıyorsan onaylamıyorum de, daha sert çıkmak bu bölümde yanlış bence. İnsanları daha kötü durumlara sürükleyebilir sonuçta. Dengeli insan var dengesiz var, birgün ir başkası bi sorununu anlattığında böyle terslersin gider bileklerini keser. Evet baya fantezi oldu ama var böyle insanlar. Rica ederim bu bölümde az hakim olun kendinize, sert çıkmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Canım biçim de farklı da olsa özünde bütün sorunlar aynı , egoist veya idealist davranmak üzere. İster ''Amannn dünyaya bi kere geldim bana ne '' diyerek güzel bir hayat geçirirsin ama öldüğünde bir hiçsindir.İstersen idealist olup erdemli davranırsın sıkıntı çeksen de burdan ayrıldığında geride anlamlı bir izler bırakmış olursun. Valla ben de karar veremedim sen verdiysen bana söyle
Sosyal ağlarda paylaş

2 az 5 idare et koçum benim. size ne ben bunu anlamıyorum, adam gelmiş yazmış o da farkında zaten yaptığının kafası karışık işte. bi kişi de dememiş gördüğüm kadarıyla asıl denmesi gerekeni.. ahanda bu,

gidip bir tanesine söyleyeceksin böyle böyle diye cesaretini toplayıp, ayrılacaksın. o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen bir hata yapıp büyüğüne danıştığında pişkinlik mi oluyor yani?

Allah allah yaa, adam danışıyor ayar veriyorsunuz hemen. Pişkinlikmiş.. Sanki hava atmış, "bakın ben 2 kız idare ediyoprum, sizde 1 tane yok" diye. İnsanı bu bölümden soğutuyorsunuz ya. Buraya her topic açışımda gelen gereksiz ayarlardan dolayı bir daha açmayacağım diyorum ama beni anlamaya çalışan birkaç insanla derdimi paylaşmak hoşuma gittiğinden yine açıyorum. Ama soğudum, cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

Hata yaptığını kabul edip tavsiye almaya çalışsa haklısın da bak ne demiş eleman:
said:
ikisinide sevmiyorum gıcıklıgına cıkıyorum eskisini untmak için cıkıyorum diyebilirim

Küfür topiğinde çok yaratıcı kelimeler gördüm buraya almak ayıp olur, ama bunları yazan adam insan olamaz yahu, pişkinliği filan mı kalmış? İğreniyorum böyle insanların her türlüsünden.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eet sayın abilerim ablalarım kardeşlerim sayın pati üyeleri bunun marifet olup olmadıgı hakkında yorumlarınızı + bana tavsiyelerinizi rica ediyorum..

Oradayaptığı hayvanlığın ayrıntılarını vermiş, burada ise bu iyi mi kötü mü? Tavsiyeleriniz ve yorumlarınız nelerdir demiş. Bence hata yaptığının az çok farkında olan ve tavsiye isteyen birinin mesajı. Tabii yanılıyor da olabilirim ama yine de birbirimize ayar vermezsek burası daha güzel ve nezih bir yer olur kanımca.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen ilk mesajı tekrar bi oku, o mesajdaki adamın rahatlığını hisset ,gör , sonra gel "Benim aklım yeter de insanlar zor günler geçirirken yaptıklarının bilincinde olmayabilirler. Bu sebebple bence burada paylaşması o kadar da kötü değil, adam en azından rehberlik istemiş." bu yazdığını oku ve kendini inandır.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi okudum da üstte yazılanları. kızlar da uyumasın kardeşim. aldatan adam belli olmaz mı, seninle eğleniyorsa anlamaz mısın? anlamıyorsan üstüne souk su iç ne diyim. gün gelir aldatan da aldatılır, ondan çok tepki vermemek lazım. ki aldatan tipler aldatılma konusunda daha bir paranoya oluyor zaten muhahaha... Yeterince acı çekiyorlar zamanı geldiğinde, ondan kızmayın çocua. ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...