ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 oksayacakmissin gezdirecekmissin robinson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 anladığım kadarıyla passive kesh eline cep telefonu alıp, lisedeki arkadaşlarıyla birlikte şehir turu düzenlemişler, ilginç gelen şeyleri "memleketimden insan manzaraları" diye çekmişler. yalnız "screenshots" olayına takıldım ben. bunlar screenshot değil fotoğraf. ha gerçi sizin cep telefonuyla çektikleriniz, print screen'a basıp paint'e paste etmekten farksız olmuş :/ kimsede dijital fotoğraf makinesi felan yok mu ya? cep telefonuyla yakın çektiğinizde çok bulanık çıkıyor, anlamsız kalıyor. oysa şu örümcek ağlı musluk çok güzel bir resim olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 ya o banyo yaptırılır fotoğrafçı mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 bilgisayar cıktısı veteriner orası =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 adam film gibi insanlar demek istemiş işte secreenshot ta güzel bi espiri olmuş. olmamışmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 oy koptum öldüm dirildim. Tufalet jfldsfsdlf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Bunlarda yurdumuzun yakışıklıları :) [spo] [/spo] [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 19:00 tarihinde, Kenjuro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 bu ney yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 5. gözler neymiş öyle =p bu arada bulvar'ın okuyucusu kitlesi karsısında nutkum tutuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 bunlar screenshot mı oluyo simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 OĞUZ KAYA FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 iyi tamam manzara ayh ! =) said: şu örümcek ağlı musluk çok güzel bir resim olabilirdi. Örümcek Ağı derken Foto nn kalitesinden bahsettiğni düşündümde sonradan ciddi olabileceğin geldi aklıma ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 o musluk örümcek ağlı değil mi yani? tam belli olmuyor, ben de örümcek ağlı çektin diye sandım. öyle değilse ne ki o, o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 okulumuzdaki hayvani arkadaşlarımızın merak edip alıp koklayıp anlam veremedikten sonra musluğa taktığı Prezervatif... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 bende örümcek ağı danmıştım onu vay be demek muslukla ha? yurdumun ne gencleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 musluk populasyonunu kontrol altina almak lazim tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar