Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öpüşmekten bile zevkliymiş (??)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Middlesex ünisi ne yaa? Orta cinsiyet ünisi.. Gaylerin araştırması mı şimdi bu? Bence o üniversite bile kolpadır.

Ayrıca çikolata yemek çok güzel birşeydir, heyecan verir, türlü türlü salgılar salgılarsın. İyidir yani.. :)

heh abim ingiltere de sussex uni de okumuştu :)
çözememiştim bende yıllardır bu "sex" muhabbetini herneyse öpüşmek karın doyurmuyor evet hatta efor sarfettiriyor insana, çikolata kilo aldırır zararlıdır :p
Mesaj tarihi:
geçen gün modern sabahar diye bi radyo programnda bunun geyiği yapılıodu... hatta sunucu çikolata yedikten hemen sonra öpüşsek 5 kat (4 + 1) zevk mi alıoruz yoksa 4 katta (4 x 1 ) kalıo mu yine falan diodu =P
Mesaj tarihi:
çikolata nın neresi karın doyuruyor?
çikolata karın marın doyurmuyor kardeşim.
siz kimin "lah karnım açıktı , bi çikolata yiyah" dediğini duydunuz.
abi gidiceksin kebapçıya.Ohş , iskender.
işte onu hiç birşeye değişmem.
Karın doyuran iskenderdir , ekmektir.
yoksa bırak kızı mızı ya.
kız karın da doyurmuyor , para da yiyor.
İskender ekonomik abi.
Mesaj tarihi:
said:
Horrible § 18 Nisan 2007, Çarşamba - 19:13

geçen gün modern sabahar diye bi radyo programnda bunun geyiği yapılıodu... hatta sunucu çikolata yedikten hemen sonra öpüşsek 5 kat (4 + 1) zevk mi alıoruz yoksa 4 katta (4 x 1 ) kalıo mu yine falan diodu =P

ehe iyidir modern sabahlar ya :) radyo odtü pwned
Mesaj tarihi:
said:
Sly-One
üye § 18 Nisan 2007, Çarşamba - 16:17 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

@masticore : ingilterede güzel karı kız kaynamak? ahhahasadfg. ek olarak da "Kültürel Fark tan dolayı" değil kültürel farktan dolayı. kültürel fark özel isim değil, bkz. Türkçe.

said:
Penthesilea
üye § 18 Nisan 2007, Çarşamba - 16:30 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Ingiltere'de guzel kiz cumlesi olmamis cidden.

Ben ingilizler güzel dediğimi hatırlamiyorum Penth =) ama farkındamısın bahsettiğimiz şehir Londra . Londra'da kaç farklı ırk yaşıyor ki ben sadece Middlesex üniversitesinden bahsettim Sly-One bi tarafından uydurup üniversite kelimesini İngiltere'ye çevirdi.

Dipnot : Bu arada imla hatası,anlatım bozukluğu varsa Sly-One halledicek kusura bakmayin

[ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 20:23 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ilginç bi not; yaş kemale erdikçe dildeki keratin tabakası kalınlaştığından hiçbi yetişkin insan bi çikolatanın tadını bir çocuğun aldığı gibi alamıyor. yani öpüşme bu zewki dengelediğinden no problem diyorum =)

[ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 01:00 tarihinde, attackhan tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Owww ilk öpücüklerin tadı daha iyi çikolatadan :D

Tabi kız ağzını açıp gözlerini yummazsa, yani karşılık vermezse çikolatayı çıkarcan cepten yicen...
Mesaj tarihi:
öyle bi kızı öpersinki keşke çikolata yeseydim de bunu öpmeseydim dersin.insna yapabilir böle hatalar :).

ama istiyerek öptügün beğenerek optugun bi dudakla çikolata kıyaslanmaz.kim araştırmışsa bunu bi daha araştırsın :)
Mesaj tarihi:
masticore hadi canım.. hadi güzelim. demagoji yapma.ingiltere diyince işin içine senin abinin gay üniversitesi de dahil oluyor. senin imlaların düzeltmekle bitmez hem kusura bakma. ben penth veya dela'dan daha "kültürlü" olduğunu sanıyorsun en çok ona gülüyorum.
Mesaj tarihi:
Boş varlık orda ne yazdıysam okunuyor.
Yok üniversite diyince İngiltere yi kapsarmışta hede hödö. Kafasız kardeşim orda ne yaziyorsam onu söylüyorum.Kafan basmıyorsa o ayri . Sanki o üniversiteye ben değilde sen gittin. Yemişim üniversitesinide ,gay inide. Terbiyesizce şeyler yazarak birşeyler başardığını sanıyorsun ama boş boş konuşuyosun.
Benim senin gibi kimseyede kültür mültür tasladığım yok. Evet benden kültürlüsündür aferin sana. İmla hatası diyip başladın saldırmaya zaten direk. ki saldırmak için kendin kullandın kültür'ü İmla hatasıda hata olsa . Şu forumda hatta bu Topic in içinde kaç tane imla hatası var hepsinede atlıyormusun böyle
? yok

O zaman bana karşı garezin filanmı var ? Yada bir arkadaşına laf falan ettimde onu korumak içinmi böyle davraniyorsun. Genellemenide yapmıssın zaten Penth,Dela,ben diye. Bu forumda sık sık rasladığımız birşey zaten.

Şurda senle kavga ettğimiz konuya inanamiyorum ama ben sataşmadım sana sen sataştın.
Mesaj tarihi:
ya ashah. en boş halimle seni yargılarım şeker çocuk.

ps. dela'ya "kültür farkından dolayı" dediğin için geldi bunlar başına. dikkat edersin bundan sonra tanımadığın insanların kültürüyle ilgili yorum yaparken ;)

[ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 19:13 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
Dökücen abisi şokellayı vücuda...
:)
Değil mi Ramses II?

ahahha aklıma efsanevi önden noella arkadan şokella başlığını getirdi bu söz öbeği.

ha noellayı öpmek ne kadar zevklidir.. bilemeyeceğim.. tecrübe etme imkanımız olmadı :'(

ama çikolata ne ki.. beyti ne ki..

[ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 19:16 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Vahh vaah neler gelmiş başıma neler . Dikkat edemedim kusura bakma senin laflari başka türlü anlayacağını .

Ben Dela'ya kültürsüzmü dedim ? Sadece yazıldığı gibi telefus edilmiyor o universitenin adı onu söylemek istedim. Bu yüzdende kimsede yazıldığı gibi çağrışım yapmıyor demek istedim .

Demek ondan girdin bu kültür davasına keşke açık açık söyleseydin böyle böyle nasıl dersin arkaşıma diye saçmalamak zorunda kalmazdin :)
  • Yeni Oluştur...