Bone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ingilizcede söylenmesi çok zor olan böyle kelimeler var. geçen gün düşünüyordum, "birisine çarpsam ve aniden özür dilemem gerekse", herhalde bu kelimeleri söylerken saçmalayıp tükürükler saçmaya başlardım. ya da birisine "tebrikler" demek istiyorsunuz, "konkuruculunz" diye bir laf çıkıcak ağzınızdan, rezil olacaksınız. herhalde bu yüzden resmi dil olarak kaldı bunlar. günlük hayatta excuse me yerine sorry, congratulations yerine bravo deniyor. yine de, genelde ingilizce konuşmam gereken bir okulda okuduğumdan, her gün bu tip kelimeleri söylemekten feci korkuyorum. umarım başıma gelmez bu durum. ingilizler neden bu kadar kasmışlar ki... [ Mesaj 17 Nisan 2007, Salı - 22:27 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Ben çok rahat söylüyorum valla bişey yok ki. Kong - raç(uü) - leyşıns eks - kyuuz - mii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 offf boneC off, akla zararsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 municipalitical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 eksküza mua var dı bi de nerden geldiyse aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Hocam yanlış anlama ama düşünecek başka şeylerin yok mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Zordur "congratulations" demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Adam kaç topik açsa üstüne gidiyo millet. Ben mi yanlış anlıyorum, yoksa ortada herkesin bilip benim bilmediğim bi espri falan mı var? Congratulations baya kasış bi kelime. Hatta Angry Video Game Nerd'ün bi incelemesi vardı, oyunun sonunda "CONGLATURATION!" yazısını görüp dumura uğruyodu. Süper bi videoydu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Bone bu olay dimi http://www.youtube.com/watch?v=wxuFs0JeGj8 zor cidden [ Mesaj 17 Nisan 2007, Salı - 22:41 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 mischa barton congrads diyo kısaca yakışıyo da mesela bi kıza congrcileyşnz dedin mi daha karizma deil mi bravoo nedir ya, f1 pilotlarına söylüyorlar onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Gz m8 de anlar o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 eyvallah de gec abi, nedir kongra mongra. [ Mesaj 17 Nisan 2007, Salı - 22:42 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 said: Ben çok rahat söylüyorum valla bişey yok ki. Kong - raç(uü) - leyşıns eks - kyuuz - mii kendini zorlayarak tabii ki söylenir, imkansız değil. ancak benim kastettiğim günlük hayattaki konuşmalar. böyle cümle arasında ekskyuzmi diyebilir misin hızlı şekilde? insanın dili dolanıyor söylerken. hele kongraçüleyşıns daha kafa karıştırıcı. said: Adam kaç topik açsa üstüne gidiyo millet. Ben mi yanlış anlıyorum, yoksa ortada herkesin bilip benim bilmediğim bi espri falan mı var? yok ya, birkaç topic açtım beğenilmedi, o yüzden ne zaman topic açarsam eleştiriyorlar. olay o yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Ben hızlıca ve rahatça söyleyebiliyorum valla. Orada da telaffuzu biilmeyen arkadaşlar için yazdım. Hızlıca okusunlar da zor mu kolay mı karar versinler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 "congratulations " bunda bende cok zorlanıyorum :( ne acaip bi kelime herhalde gevurların "Bismillahirahmanirrahim" derken zorlandıkları gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Onun kısaltması var:congrats. Günlük hayatta ne kadar kullanılıyor bilmiyorum ama dizilerde falan duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 hatta direk grats diyin, o da kullanılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Kongıraçüleyşinz diyene kadar gıratz dersiniz olur biter. "Excuse me?"nin neyi sorun oluyor ki? "Sküz mi" dersiniz olur biter =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 indgrients ve experiement kelimelerini sölmekte çok zorlanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 bonec'i seviyoruz biz, takılıyoruz haliyle adamın üstüne gittiğimiz falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Ya birşey söyleyecektim de villain gereksiz ayar gibi olacaktı o yüzden demiyorum :) Bi de excuse me içinkendi kendinize "sküüz mi? skmüüüüz mi?" diyerek çalışabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 yazmakta da zorlanmissin =p. ben dedim senin yerine aha. [ Mesaj 17 Nisan 2007, Salı - 23:03 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 işte onu diyecektim ama demedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 gagıl diyen adam var bone boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 hehe, lise hazırlığın sonunda, dallama bi şovumuz vardı, hazırlığın bitmesini kutlamak (neyini kutluyosun, ense yapmışsın koca sene, bitiyo diye kutluyosun sonra da of of) için düzenlenen. orda bi yarışmada ikinci sunucu gibi bişeydim, ödülü kazanana congratulations demem gerekiyodu. - hocam congratulations nası söyleniyo? + kongra-cı(ü ile karışık ı ama)leyşınz diye, tekrarla - kongra-cıleyşınz, aa çok kolaymış + :) . sonra yarışma bitti, kazanana ödülünü verdim, congratulations demeyi unuttum, kimse de dememi beklemedi, o günden beri içimde kalmıştır, herkesin gratz dediği yerde, uzun uzun congratulations derim. sonuç olarak congratulations'dan korkmayın, congratulations sizden korksun, behey bre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar