tellos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Ya tamam sacma tabiki kötü bişe ama sizede sık sık oluyomu bu duygu merak ediyorum şöle ki; mesela bazen canınız bişeye sıkılır bolca küfür edersizin ve içiniz rahatlar yada daha bügün oldu dersde hoca sana laf sokar tabi hoca oldugu için bişey diyemessin içinden bolca düzersin, Bunu yapma istegi nedir yani bi acizlik işaretimi, dogal rahatlama yontemimi nedir bu küfür etme?, bi de anket gibi olacak ama hangi sıklıkta küfür ediyo pati halkı merak ettim? artık o kadar cılgınca bişeyki ker kesimden insanın yaptıgı bişey yani o kadar yaygın olduki hatta artık nokta virgül gibi cümlenin ortasında sonunda bile kullanır olduk sanki terbiyesiz bi manası yokta bağlaç görevi görüyo gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 (bkz:bir noktalama işareti olarak a.. koyayım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 bak işte mesela fede:D onu yazmadım ama direk anladı o kdar yaygın .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 küfür etmek sıcak kumlardan kalkıp buz gibi bir denize dalmak gibidir. Lafları yersin yersin yersin sonra da içinden saydırıp (kimi zaman dışından da olduğu görülür), rahatlarsın. [ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 01:20 tarihinde, robinson tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 rahatlatıcı bişi bence. valla ben sıkça kullanıyorum(: gayet de memnunum kullanmaktan. ama bunlar pek yaratıcı küfürler olmuo. genelde bildiğimiz laf arası ağkü vs. şeyler asıl birine çok sinirlenince yaratıcı şeyler çıkıyo ortaya. o anki snirle anlaşılmıyo ama herbiri birer sanat eseri benim gözümde. ozman şöyle bitireyim; küfür ruhsal bir terapidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 etmiyorum konuşurken günlük yaşamda. . olağan üstü durumlarda işte... bir de çok samimi arklar arasında ortama uygun olaraktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 dinanın olağanüstü durumu: rocky'ye ettiği küfürleri 12 punto timesnewromanla ucuca eklesek burdan adanaya kadar gider gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 şimdi karıştırma mdsfşlsfjadsfş karısını. lütfen ama. :) [ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 01:26 tarihinde, Dynun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 alışkanlık bi yerde. tutamıyorum kendimi. çok da takmıyorum hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 eheh senle karşılaşsak tanışsak vs. büyük ihtimalle küfür ettiğimi duymazsın.. pek bi kibarım.. ama dostlar arasında makineli gibi küfür ederim sinirlenince veya yorulunca.. "mnskm taa bilmem nereden geldim, mnakoym deli gibi terledm msnkm yaa.. bi sktmmnn trafiği vardı mnkdmnn köprüsünde.. " şeklinde m ve n ve s harflerinin bol kullanıldığı cümleler kurmam olası.. bunun dışında erkek olup karşı cinsmiş gibi yapan gay lere kullanılan ibn-î (muahah) "git bi çay koy" manasına gelen (bir sexuel aktivite bulunmya gider misiniz? yoksa ben direk burada vurayım mı arka tampona) ; annesi mi babası mı hangisinin bile belli olmadığı belli olmayan (peach, hayat kadını gibi zor bir sektörde çalışan emekçinin evladı) gibi üstü kapalı olarak anlatabileceğim küfürleri kullanabilirim.. gavur görürsem fuck tan faggot'a ve dyke değin bi sürü küfür edebilirim.. Kalaylarım feci sinirlenirsem.. sinir etmeyin, küfür etmeyim... e mi canlar.. dostluk barış kardeşlik Peace (mskym!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ben de tutamıyorum kendimi.. hay ağküü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 kavgada yapılmaz. zaten nasıl yapılcak teknik olarak da imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Hic küfür etmeyen veya cok ender küfür eden insanlara özeniyorum ve saygi duyuyorum cidden , küfür bi süre sonra zaten refleks halini aliyo , küfürün içeriğinden cok kullanım alanı onem kazaniyo keske hic etmeyebilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ginaly@ topici nadide orneklerle süslediğin için minnetarım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 izinsiz koydu, olmadı. öyle bir insan değilim aslında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ben çok sinirliysem bir de yanımdakiler tanıdıksa ederim acımam, çünkü tutamam yani=) ama normalde etmem çok fazla, çok çok samimiyetin girmiş olması lazım araya durup dururken küfretmem için=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 sen ve senin gibi bağyanların küfürleri yumuşatma çabalarına da hastayız =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ee peki hangi küfürleri kullanıyosunuz genel olarak ? ben çok sık olarak hay a.k ve hass..tir i kullanıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 walla 10 kelimemin 8 i genelde küfür oluyo öyle bi alışkanlık olmuş ki yazı yazarken bile kendimi zor tutuyorum..=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 yazayım mı çok afedersin ne yapayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 yazılabilenleri yazabilirsin.. çok ağır küfür ediyosan bilemem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ben şahasen durup duruken ve hedefsizce "orospuçocuğu" demeyi seviyorum.. çünkü hem zihnen bir rahatlama hem de diyaframı zorladığından fiziksel bir rahatlama şekli benim için ama keza kavgada bu lafı ederek birine vuruyor olsam normalde vuracağımdan daha etkili vuracaüıma inanıyorum keza yumruk atarken bile diyafram hareketinin önemi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 noktalama işaretleri olarak kullanıyorum genelde. sinirlendiğim zaman kimse tutamaz ağır girerim. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 bazen cümlenin öznesi de olabiliyo küfürler ^^ -a.q yaa gene sınav kötü geçti -salla a.q nolacak -ben böyle işin teee a.q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar