Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Küfür Etmek..


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya tamam sacma tabiki kötü bişe ama sizede sık sık oluyomu bu duygu merak ediyorum şöle ki;
mesela bazen canınız bişeye sıkılır bolca küfür edersizin ve içiniz rahatlar yada daha bügün oldu dersde hoca sana laf sokar tabi hoca oldugu için bişey diyemessin içinden bolca düzersin,
Bunu yapma istegi nedir yani bi acizlik işaretimi, dogal rahatlama yontemimi nedir bu küfür etme?, bi de anket gibi olacak ama hangi sıklıkta küfür ediyo pati halkı merak ettim? artık o kadar cılgınca bişeyki ker kesimden insanın yaptıgı bişey yani o kadar yaygın olduki hatta artık nokta virgül gibi cümlenin ortasında sonunda bile kullanır olduk sanki terbiyesiz bi manası yokta bağlaç görevi görüyo gibi..
Mesaj tarihi:
küfür etmek sıcak kumlardan kalkıp buz gibi bir denize dalmak gibidir. Lafları yersin yersin yersin sonra da içinden saydırıp (kimi zaman dışından da olduğu görülür), rahatlarsın.

[ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 01:20 tarihinde, robinson tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
rahatlatıcı bişi bence.
valla ben sıkça kullanıyorum(:
gayet de memnunum kullanmaktan.
ama bunlar pek yaratıcı küfürler olmuo.
genelde bildiğimiz laf arası ağkü vs. şeyler
asıl birine çok sinirlenince yaratıcı şeyler çıkıyo ortaya.
o anki snirle anlaşılmıyo ama herbiri birer sanat eseri benim gözümde.
ozman şöyle bitireyim;

küfür ruhsal bir terapidir.
Mesaj tarihi:
eheh senle karşılaşsak tanışsak vs. büyük ihtimalle küfür ettiğimi duymazsın.. pek bi kibarım..

ama dostlar arasında makineli gibi küfür ederim sinirlenince veya yorulunca.. "mnskm taa bilmem nereden geldim, mnakoym deli gibi terledm msnkm yaa.. bi sktmmnn trafiği vardı mnkdmnn köprüsünde.. " şeklinde m ve n ve s harflerinin bol kullanıldığı cümleler kurmam olası.. bunun dışında erkek olup karşı cinsmiş gibi yapan gay lere kullanılan ibn-î (muahah) "git bi çay koy" manasına gelen (bir sexuel aktivite bulunmya gider misiniz? yoksa ben direk burada vurayım mı arka tampona) ; annesi mi babası mı hangisinin bile belli olmadığı belli olmayan (peach, hayat kadını gibi zor bir sektörde çalışan emekçinin evladı) gibi üstü kapalı olarak anlatabileceğim küfürleri kullanabilirim.. gavur görürsem fuck tan faggot'a ve dyke değin bi sürü küfür edebilirim.. Kalaylarım feci sinirlenirsem.. sinir etmeyin, küfür etmeyim... e mi canlar.. dostluk barış kardeşlik Peace (mskym!)
Mesaj tarihi:
Hic küfür etmeyen veya cok ender küfür eden insanlara özeniyorum ve saygi duyuyorum cidden , küfür bi süre sonra zaten refleks halini aliyo , küfürün içeriğinden cok kullanım alanı onem kazaniyo keske hic etmeyebilsem.
Mesaj tarihi:
ben çok sinirliysem bir de yanımdakiler tanıdıksa
ederim acımam, çünkü tutamam yani=)

ama normalde etmem çok fazla, çok çok samimiyetin girmiş olması lazım araya durup dururken küfretmem için=)
Mesaj tarihi:
ben şahasen durup duruken ve hedefsizce "orospuçocuğu" demeyi seviyorum.. çünkü hem zihnen bir rahatlama hem de diyaframı zorladığından fiziksel bir rahatlama şekli benim için

ama keza kavgada bu lafı ederek birine vuruyor olsam normalde vuracağımdan daha etkili vuracaüıma inanıyorum keza yumruk atarken bile diyafram hareketinin önemi var :)
×
×
  • Yeni Oluştur...