Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Küfür Etmek..

tellos

Öne çıkan mesajlar

Ya tamam sacma tabiki kötü bişe ama sizede sık sık oluyomu bu duygu merak ediyorum şöle ki;
mesela bazen canınız bişeye sıkılır bolca küfür edersizin ve içiniz rahatlar yada daha bügün oldu dersde hoca sana laf sokar tabi hoca oldugu için bişey diyemessin içinden bolca düzersin,
Bunu yapma istegi nedir yani bi acizlik işaretimi, dogal rahatlama yontemimi nedir bu küfür etme?, bi de anket gibi olacak ama hangi sıklıkta küfür ediyo pati halkı merak ettim? artık o kadar cılgınca bişeyki ker kesimden insanın yaptıgı bişey yani o kadar yaygın olduki hatta artık nokta virgül gibi cümlenin ortasında sonunda bile kullanır olduk sanki terbiyesiz bi manası yokta bağlaç görevi görüyo gibi..
Sosyal ağlarda paylaş

küfür etmek sıcak kumlardan kalkıp buz gibi bir denize dalmak gibidir. Lafları yersin yersin yersin sonra da içinden saydırıp (kimi zaman dışından da olduğu görülür), rahatlarsın.

[ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 01:20 tarihinde, robinson tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

rahatlatıcı bişi bence.
valla ben sıkça kullanıyorum(:
gayet de memnunum kullanmaktan.
ama bunlar pek yaratıcı küfürler olmuo.
genelde bildiğimiz laf arası ağkü vs. şeyler
asıl birine çok sinirlenince yaratıcı şeyler çıkıyo ortaya.
o anki snirle anlaşılmıyo ama herbiri birer sanat eseri benim gözümde.
ozman şöyle bitireyim;

küfür ruhsal bir terapidir.
Sosyal ağlarda paylaş

eheh senle karşılaşsak tanışsak vs. büyük ihtimalle küfür ettiğimi duymazsın.. pek bi kibarım..

ama dostlar arasında makineli gibi küfür ederim sinirlenince veya yorulunca.. "mnskm taa bilmem nereden geldim, mnakoym deli gibi terledm msnkm yaa.. bi sktmmnn trafiği vardı mnkdmnn köprüsünde.. " şeklinde m ve n ve s harflerinin bol kullanıldığı cümleler kurmam olası.. bunun dışında erkek olup karşı cinsmiş gibi yapan gay lere kullanılan ibn-î (muahah) "git bi çay koy" manasına gelen (bir sexuel aktivite bulunmya gider misiniz? yoksa ben direk burada vurayım mı arka tampona) ; annesi mi babası mı hangisinin bile belli olmadığı belli olmayan (peach, hayat kadını gibi zor bir sektörde çalışan emekçinin evladı) gibi üstü kapalı olarak anlatabileceğim küfürleri kullanabilirim.. gavur görürsem fuck tan faggot'a ve dyke değin bi sürü küfür edebilirim.. Kalaylarım feci sinirlenirsem.. sinir etmeyin, küfür etmeyim... e mi canlar.. dostluk barış kardeşlik Peace (mskym!)
Sosyal ağlarda paylaş

ben şahasen durup duruken ve hedefsizce "orospuçocuğu" demeyi seviyorum.. çünkü hem zihnen bir rahatlama hem de diyaframı zorladığından fiziksel bir rahatlama şekli benim için

ama keza kavgada bu lafı ederek birine vuruyor olsam normalde vuracağımdan daha etkili vuracaüıma inanıyorum keza yumruk atarken bile diyafram hareketinin önemi var :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...