Apis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Bayıldım açıkçası =) Tipler, diyaloglar ve çizimler bence çok orjinal ve güzel.
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Ciddi ciddi Fallout severler için hoş bir post-nükleer teması var, ama bunu çok değişik ve ironik bir espri anlayışıyla anlatıyor, ben bayağı sevdim :)
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 İnsanlara "ibiş" diye hitap etme, aklını alırım yiit. Güzel bişiymiş, daha önce vermiştin bana gerçi bunun linkini de yazayım bir şeyler de konuyla alakalı olsun dedim eheh.
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 said: Griswold üye [şikayet et] § 03 Mayıs 2007, Perşembe - 05:28 [ özel msj ] İnsanlara "ibiş" diye hitap etme, aklını alırım yiit. ...daha önce vermiştin bana ... ... Yok canım... Olmaz öyle şey... Yapmamışlardır... Yapmazlar... ...
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 ne yani,savaşsamıydık? <3
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 o 2 karakterin yandığı kötü çizimli karenin altında çizer birşeyler anlatmış.. yani o gerçek olarak devamı değil sadece adamın niye böyle çiziyorsun diye nbirkaç kişiye ayar vermesi :)
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Arkadaşlar adamların kasketlerinin üzerinde ayırt edebilmemiz için değişik işaretler var. Eğer dikkat ederseniz kimin kim olduğunu pek karıştırmazsınız. Bu arada çok hoş bir seri olmuş. Sonuna kadar okudum, çok beğendim, gerisini satın alın demiş tabi abimiz... Kaldı hikaye yarıda ^^'
Öne çıkan mesajlar