Apis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Bayıldım açıkçası =) Tipler, diyaloglar ve çizimler bence çok orjinal ve güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Ciddi ciddi Fallout severler için hoş bir post-nükleer teması var, ama bunu çok değişik ve ironik bir espri anlayışıyla anlatıyor, ben bayağı sevdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 çok sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 cok ıyımıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 İnsanlara "ibiş" diye hitap etme, aklını alırım yiit. Güzel bişiymiş, daha önce vermiştin bana gerçi bunun linkini de yazayım bir şeyler de konuyla alakalı olsun dedim eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 said: Griswold üye [şikayet et] § 03 Mayıs 2007, Perşembe - 05:28 [ özel msj ] İnsanlara "ibiş" diye hitap etme, aklını alırım yiit. ...daha önce vermiştin bana ... ... Yok canım... Olmaz öyle şey... Yapmamışlardır... Yapmazlar... ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 ne yani,savaşsamıydık? <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 o 2 karakterin yandığı kötü çizimli karenin altında çizer birşeyler anlatmış.. yani o gerçek olarak devamı değil sadece adamın niye böyle çiziyorsun diye nbirkaç kişiye ayar vermesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Arkadaşlar adamların kasketlerinin üzerinde ayırt edebilmemiz için değişik işaretler var. Eğer dikkat ederseniz kimin kim olduğunu pek karıştırmazsınız. Bu arada çok hoş bir seri olmuş. Sonuna kadar okudum, çok beğendim, gerisini satın alın demiş tabi abimiz... Kaldı hikaye yarıda ^^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar