Krusty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 http://www.ntvmsnbc.com/news/405683.asp http://www.sabah.com.tr/haber,2BDCE25C23B448C78ABD0D17094E4CA6.html Amerika Virginia Tech üniversitesini 1 kişi silahlı saldırı yapmış bugün. 31 kişinin öldüğü söyleniyor. Millet delirmiş.
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Bikaç gün önce Mithat Bereket bizim okulda konferans vermişti, "Şu anda ABD'de biri üniye dalmış ve 30 kişiyi öldürmüş olabilir" dedi. WTF? Kahin??
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Saldırı görüntüleri youtube'a düşünce haberim olsun.. *youtube'ta araştırmaya başlar*
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 hatta saldırganın myspace'i buymuş; :P http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=119165
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 benim arkadaşım o okuldaydı sanırım hadi hayırlısı.. edit: diilmiş. [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 23:24 tarihinde, Chiptech tarafından güncellenmiştir ]
kitana Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 herif saldırı yapmadan önce girmi$ myspace ine. son yaptığı msn konu$maları ara$tırılabilir. aslında alı$tık bunları görmeyi Amerika'da.
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 nerde myspace linki?yukardaki kolpa herhal
Villians Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 oha yani artık dünyanın çivisi tamamen çıkmış....
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 @Gilean, yukardaki linki yabancı bir siteden aldım ama doğruluğunu bilmiyorum. saldırıyı yapanda asyalıymış olabilir yani.
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 bi film vardı.2 tane eleman bi okula girip herkesi vuruolardı.ordan esinlenmiş herhalde psiko
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 O film değil gerçek bir olay. Columbine'da yaşanmış gerçek bir olay.
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 aa bilmiodum valla demek ordan esinlendi buda
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 20.04.1999 Littleton Colorado. Olayın öncesi, elemanların psikolojik analizleri, otopsi raporları hepsini okumuştum. neredeyse herşeylerini biliyorum adamların ve bi şekilde hayranım. yani hoş bişi değil ama yaptıkları, ne bileyim
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 gaziyi bassa şunlardan biri ülkücü amcamlar bir kez olsun işe yarasa.. [ Mesaj 17 Nisan 2007, Salı - 09:55 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ]
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Sebep ne ki peki? Psikolojik rahatsızlık falansa, bu emolar başımıza taş yağdırcak.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 sebep.. belli değil ama ortaya atılan iddia şöyle.. çinli öğrenci dönem başında virginia tech e gelmiştir. ama devamsızlık sorunu vardır ve virginia tech in dersleri ağır gelir abime.. bi de kız arkadaşları ile sorun çıkınca kafayı sıyırır.. kavga etmeye başlarlar ve yurt yetkilisi olan öğrenci kavgayı ayırmaya gelir. arkadaş silahı çeker ve ZBAM! ikisini de vurur.. bu saat 0730'da oluyo.. sonra drillfield'ı geçer ve kuzeyde mühendislik sınıflarının oraya gider kapıları zincirlerle kapar ve başlar öldürmeye.. En sonunda (dışarıdan biri de vurmuş olabilir, kendini de vurmuş olabilir belli değil) suratına ateş eder.. yüzü tanınmaz halde imiş.. diyorlar. Bu ikinci olay 0900-0930 arasında oluyor.. sorular var tabi aklımda.. keza ben kız arkadaşımı vuracak olsam ve cinnet geçirsem dahi iki tane 9mm veya .22kalibre silah taşımam üstümde.. yataktan kalkınca çok soğuksa içime tshirt giyebilirim belki ama kurşun geçirmez yelek giymem.. ayrıca bu haftasonu 'okulda bomba var' şeklinde 911 aranmış.. ve polis bu sıkış aramayı yapan elemanı yaklamak için çalışma başlatmıştı.. Şİmdi ki geyik aslında bu ihbarın (aklıma gelmedi bu kelime az önce!) polislerin olay yerine intikal süresini ölçmek için yapıldığı yönünde.. komplo teorisi kurmak istersek.. okulda en az iki genç katliamı planlıyordu. bu aptal aşık kız arkadaşını vurdu ve bu iki genç günah keçisini de bulmuş oldu bir yerde.. arkadaşı alıp okulun orta yerinde (drillfield) suratına yüklediler mermiyi.. sonra gidip kapıları zincirlediler ve katliamı yaptılar. Hiç bir şey olmamış gibi bu arkadaşı okul binası içerisinde bıraktılar ve panik halinde dışarıya çıkartılan öğrencilerle birlikte masum masum dışarıya çıktılar şeklinde acaip bi holivuud fikri üretebilirim. Katiller aramızda!!!! yippee ki yay motherfucker
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 İlla bi guvenlik çekimi vadır yakında izleriz utubedan. Yazık gunah orda ölen cocuklara.
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 yalnız komplo teorisi çok mantıklı geldi bana da sahiden yani bu herifler ztn olayı yapacaklarken bu herif böyle bi olaya girince olaydan sıyrılmak babında bunu tasarlamış olabilirler. ayrıca bana 1 kişinin 32 kişiyi katletmesi tek başına çok imkansız olmasa da zor gözüktü ki yani mutlaka birileri daha olmalı çunku artık insanlardan biri can havliyle atlar o adamın ustune ya nasılsa öldürüyor bizi diye ama tek değilse adam olay farklı tabi ki ama şimdi üniversitede öğrenci öldürerek adamın eline ne geçer o da ayrı bir konu
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Valla elinde silahla biri koridorda dolaşıyorsa kimse bişi yapamaz kuzu kuzu ölümü beleyebilir yani yaşamadan bişi diyemem. Ama 32 kişiyi 1 kişinin öldürmesi konusu vicdan olarak biraz zor. Anlarım 3-5-7 olsa ama 32 biraz ilginç bi rakam yani adamın hırsı siniri bitmiş olması lazım bi yerden sonra.
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Yurtta 2 kişiyi öldürdükten 2 saat sonra sınıfı basmış asıl orda öldürmüş baya kişi. İşin garip yanı yurtta öldürülen 2 kişiden sonra üniversite herkeze sadece bir uyarı maili atmış, insan üniversitenin o kısmını kapatır girişi çıkışları fln arar.
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Sıradan bişi demek universitede adam vurulması.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 dün cnn'e bağlandı güvenlik teşkilatının başındaki amca.. biz arama falan yapıyorduk o arada, (bize göre resmin sağ alt tarafı) diğer kanatta arama yaparken, güvenliği sağlamaya çalışırken herifçioğlu yukarıya kaçmış bile gibisinden bişiler söyledi.. bakalım noolacak 30kişi (+1 kendisi) mühendislik binasında öldü..
Öne çıkan mesajlar