ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Arkadaslar ben Rusca ogreniyorum birkac aydir Internetten yazismak icin e pal ariyorum ama bir turlu Bilgisayarimda Kiril harfleri ile yazi yazmayi basaramadim niye ki acaba bilen varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 alt tusuna basıp numlock kombolarıyla bişiler cıkıyor =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 bende italyanca chat yapmak istiyorum :( bulamıyorum eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 ruslar için mail.ru yu öneririm ama onun bir ayarı vardı italyanca için yok bildiğim site:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Denetim Masası->Bölge ve Dil Seçenekleri->Diller->Ayrıntılar->Ekle Burdan istediğini ekledikten sonra yazmak istediin bi yerde IME'yi açarak yazabilirsin. Mesela notepad'de yazcaksın diyelim. Notepadi açtıktan sonra aşadaki dil kutusundan Rusçayı seç. Sonra notepad'de bi yere sağ tıklayıp IME Aç'ı tıklat tamamdır. Yalnız bazı programlarda yazılmıyo, neden anlamadım. Notepad'i açıp yazıp kopyala/yapıştır yapabilirsin Edit: Rusçada gerek yokmuş IME'ye. Asya dillerinde falan gerekiyodu. [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 21:42 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 rus dedin mi akan sular durur you sex? do you sex?? disko disko dans dans boş ver kiril harflerını =) [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 22:15 tarihinde, Yeto tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 okulumuzdaki rusça hocalarının hastasıyım zaten ama ben gidip salak gibi almanca seçtim hanslarla olgalarla ders işliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flying_cat Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 yeto FTW :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 disko vant sex oo oke oke kam ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 $B!J!!!-(B_$B!5(B`$B!K(B LOL INTERNET. [ Mesaj 22 Nisan 2007, Pazar - 20:46 tarihinde, dominic tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 ekran klavyesi de iş görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar