yav Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 15 dakikadır öyle benim de bill gates haberini gördüm adamı takip edeyim dedim nasip olmadı bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 sonunda çöktü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ohh nasıl rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 twitter ı kullanmıyorumda birisi sizi takip ettiğinde mailinize msg geliyor mu ? şu eleman sizi takip ediyor diye ? eğer öyleyse gates in windows u mavi ekran vermiştir lan mail i açtığında haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 twitter ona bir koruma koymuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ayarlayabiliyosun onu mail gelsin ya da gelmesin seklinde. bende mail gelsin secili mesela ama bazen mail gelmedigi de oluyor. ust uste takip eden olursa gondermiyodur muhtemelen bi kac taneden fazlasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 aynen öyle işte yoksa spama girer gönderdiği mailler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 paticik adına bi twitter var mı? varsa neden bulamıyorum yoksa niye yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 neden olsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 önce ben sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 billgates bile varsa paticik'in neyi eksik açalım bitane bence bu benim fikrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bill gates bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 kaptan obvious resmi koydum farzedin ozmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 liste var paticik uyelerinin bulundugu. ama paticik'in yok tabi ki ne yazıcaz ona? paticik'ten son haberler, privacy hede hodo, nedanko'ya yuk olur, keremcan keremcan, bunları mı tivitliycez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 beni tivitleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 260.000 takipçi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 toggie said: liste var paticik uyelerinin bulundugu. ama paticik'in yok tabi ki ne yazıcaz ona? paticik'ten son haberler, privacy hede hodo, nedanko'ya yuk olur, keremcan keremcan, bunları mı tivitliycez? en epic topic ve mesajları yazardı birileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 gercekten epic olanlarla baslar, sonra cıvıtır. kimin yazacagına iyi karar vermek lazım. herkesin hosuna gitmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 küçük beyoğlu & pi 'nin twitter hesabı var mı? ya da şöyle genelleştireyim, gündüz twitter'da bana reklam yapıp akşam dışarı çıkmamı sağlayacak hesapları arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 rssle bagdasik bisey yapiliyosa twittera, belki olabilir, ama o da sacma olur, acin okuyun forumu iste, twittera ne yazilicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 said: allahcc bana "hi allah" diye karşılık verenlere selam olsun. hay allah. allah allah. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 "roket adam" said: küçük beyoğlu & pi 'nin twitter hesabı var mı? ya da şöyle genelleştireyim, gündüz twitter'da bana reklam yapıp akşam dışarı çıkmamı sağlayacak hesapları arıyorum. işte tam olarak bu noktaya geldiği için kötü internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 başka türlü kıçımı kaldırıp dışarı çıkmıyorum ya. "HACI PARTİ VAR BAK ÇOK MANYAK HADİ ARKADAŞLARINA SÖYLE DE ÇIK" demesi lazım bi şeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar