nerveux Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 http://twitter.com/ediz4o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 http://2.bp.blogspot.com/_8flwT-DmeBw/S1ZEqkD3mnI/AAAAAAAAAiw/f23sWyoIvVU/s1600/SP32-20012010-014650.jpg 4 saat önce Twitter'a kaydoldu, ilk tweetini yolladı; 4 saat sonra 15.000 follower. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 17.000 noluo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Adama saniyede 20 follower geliyo. Gişe hasılatı ne kadar olcak acaba :P Bu arada bu twitterda en fazla followera sahip olan kişiyi görebiliyor muyuz? Kimdir bu kişi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bill gates'e ayıp olmasın diye acmiyorum twitter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bill gates gibi adamım ha, hello world ile başlamış yavru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Ahah bi refresh yapiyim dedim böle oldu :D edit: oha 63k olmuş bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 refreshlemek çok zevkli ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ashton kutcher ı geçer bill gates kesin. celebrity deathmatch yapılsın bill gates le ashton arasında. kazanan demi moore u düdüklesin. ashton düdüklüyo zaten ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bill gatesin takip ettikleri arasında taş hatunlar var ne iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ashley tisdalele, queen rania var lan bitek asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 tamam onları dedim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 kral duymasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 microsoftu filan da takip ediyo. çok değişik geliyo bana, sanki üniversitelerdeki "bilgisayar kulübü" öğrenci kulüpleri gibi böyle birbirlerini eklemişler filan. DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞİRKETLERİNDEN BİRİSİ LAN NERDEYSE TÜRKİYEYİ SATIN ALACAK sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bayadir yaziyorum bende biseyler, genelde guvenlik ve mmo lar uzerine sagda solda yazdiklarimi twitliyorum.. http://twitter.com/candeger beklerim efenim.. alayinizi ekledim btw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Brigand said: microsoftu filan da takip ediyo. çok değişik geliyo bana, sanki üniversitelerdeki "bilgisayar kulübü" öğrenci kulüpleri gibi böyle birbirlerini eklemişler filan. DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞİRKETLERİNDEN BİRİSİ LAN NERDEYSE TÜRKİYEYİ SATIN ALACAK sdfsf obama nın bile twitter ı var ya bill gates in olması neden garip olsun. hatta obama tam forum adamı gibi. beyler lütfen teraziye tıklayın yazacak türkçe bilse. her mesajında şu reforma destek, buna oy, şuraya şunu yapın. http://twitter.com/BARACKOBAMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 1) o da garip geliyor ki 2) onları obamanın yazdığını mı düşünüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 obamanin yazmasina gerek yok, obamayi temsil ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 e herhalde kendi direk yazmıyor. kendi yazdıklarıda vardır. sonuçta bu adamın yazılarını hazırlayan zibilyon tane adam var etrafında. bu gözden geçiriyor. ama garip olan bi durum yok. sonuçta bu halka ulaşma çabası. darısı bizimkilerin başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 altına imzayı atıyo sonuçta, eliyle yazmasına gerek yok obinin. yes we can change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bana yine de garip geliyo koskaca amerika başkanı işsizmisin la twitterda şaapıyon hadi bill gates emekli oldu işsiz oy toplama sırf işte. 3 yıl sonra seçimler yaklaşınca twitter.com/TAYYIP'te çıkar meydana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 tvde, gazetede nasil haber cikiyosa ayni sekilde twitterda facebookta cikiyo, hatta birinci elden cikiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 http://twitter.com/tayyip ahah iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 insanlar artık haber izlemiyor. gazete okumuyor. gün içinde herşey çok çabuk gelişiyor. haliyle bilgi akışına en iyi hizmet eden şey internet. bunu en iyi kullanan bu tarz siteler. doğal olarak 4 bir koldan duyuruyorlar seslerini. bunun işsiz güçsüz olmakla alakası yok. ttnet bile twitter ve facebook sayfası açtı. bizim siyasiler iş adamları geç bile kaldı. obama youtube u kullanıyordu seçim kampanyası için. bizimkiler kapatıyo hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bu ne abi? said: Twitter is over capacity. Too many tweets! Please wait a moment and try again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar