Apache Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 piyasada şöyle olsada oynasam diyebileceğim bir mmo yok.wow tadında warhammer geliyor iste ona da daha cok var. etrafta sürüsüyle var mmo ama hepsi birbirinin kopyası wow kalitesinde,wow oyuncu statüsünde yok mudur hoş bir mmo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Hepsi birbirinin kopyası doğru. Ama hepsi farklı oyun sonuçta. Hepsinde newbie oluyorsun. Hepsinde öğrenilecek bir çok şey, gezilecek bir çok yer, yapılacak bir çok quest dolu. Seçip kendine uyanı bulman lazım. PvE ağırlıklı olsun, atmosfer olsun, senaryo olsun diyorsan LOTRO'ya bir bak. Hem yeni çıktığı için etrafta insan kaynıyor. Hiç yalnızlık çekmiyorsun. (çıkmadı hatta.. preorder la oynanabiliyor 24'üne kadar) Alternatif olarak Vanguard var bi de. Onda crafting sistemi gelişmiş galiba. PvP imkanı da LOTRO'dan iyi sanırım. Ama çok iyi bir sistem istiyormuş ve bug doluymuş. WoW'dan daha farklıymış ayrıca. LOTRO baya benziyor WoW'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Warhammer'a wow tadında denmesini kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 isin gercegi su ki su anda wow dan iyisi yok. aslinda wow dan iyisi degil de iyi bir mmo yok. bi tek lotro digerlerinden siyriliyor. piyasa tamamen birbirinin kopyasi bikac gun oyalayici oyunlarla dolu. her ne kadar umutlu olmasam da warhammer da gelcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Aoc'a kadar LOTRO oynamaya karar verdim bende ya sıktı wowdur felandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Guild Wars deneyin diyicem ama tam olarak MMO değildir bir araştırın bakın derim.. Lakin çıkalı bir yıl oldu pve de belli kısımlar hariç yanlız kalmanız muhtemel.. ama zaten oyunu pvp için oynuyor oynıyanlar (çok büyük bir kitle öyle en azından ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 conan, war, Potbs ve darkfall online'i beklerken arayi dolduracak pek oyun yok gibi ama bu saydiklarimin hepsi 2-3'er ay arayla cikacagindan o donemi bos gecirmeyecegiz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 arayı doldurmak için lotro bence de güzel bir seçim. çok pişman olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Everquest 2 gayet güzel ve orjinal sadece arayüz olarak hafif benzerlikler var o da olsun artık hepsinde öyle. tek kötülüğü bazı modellemele hataları ve tabii ki yüksek sistem gereksinimi.Ama değer tabii ki orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 gittim wow aldım gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 LOTRO alsan daha iyiydi be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Bakalım senditten sipariş etmiştim 24'ünde oyun çıktığında herhalde 25'inde yada 26'sında elime ulaşacak... WoW cidden baydı, oyun hardcore ötesi oldu lifeless olduğumu açıkça söylüyorum ne kadar önceden savunduysam olmadığımı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 LOTRO hakkaten iyimi? Tabii iyi derken benim aradigim surukleyici bir yapi olmasi lazim kastim o PvP olmasa da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Valla kisisel bir sey aslinda. Ben cok begendim. WoW'a ilk basladigimdaki heycani aliyorum. Oyun sürükleyici. Sevmeyenler de var tabii.. ama wow sevmeyenler de vardi. Ayrica ilginc tarafi oyunda pek bug görmedim. UI'de rahatsiz eden bir cok yön var ama zamanla düzelir onlar da herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Su an oyunun tek sorunu UI ve ekonomi =/ endgame hakkinda ise pvm haric hic bir fikrim yok ki sahsi kanaatim pvm gelmis gecmis en dengeli pvp olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 said: endgame hakkinda ise pvm haric hic bir fikrim yok ki sahsi kanaatim pvm gelmis gecmis en dengeli pvp olacak Onk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 okuduklarimdan sonra ciddi ciddi dusunuyorum WoW accountumu satip bir LOtro almayi. Ozellikle Minstrel sinifi cok ilgimi cekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Mirage lvl 10 olunca bree'e git haritani acip fel scrying pool gibi bir sey var onu filter'e ekle ve onun yanina gidip kullan o zaman neden gelmis gecmis en dengeli pvp olacak dememin sebebini anlayacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 pirates of the burning sea bekliyorm...bşka güzel bulamadım...Wow u TBC bitirdi...Lotro dan wowun başında aldığım heyecanı alamadım sarmadı kısaca..warhammer a çok war....potbs en iyisi...oynicak arkadaşlar özelden msj atsınlar birlikte fln bşlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Sylian onları çoktan yaptım zaten. PvM en dengeli PvP olacak lafına anlam veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Evet biraz garip olmus =P PvM bir nevi Pvp zaten onu demek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar