Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'daki Özel Üniversiteler

Sensible

Öne çıkan mesajlar

* Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümü
* Halkla İlişkiler Bölümü
* Reklamcılık Bölümü
* Sinema ve Televizyon Bölümü
* Gazetecilik Bölümü
* Fotoğraf ve Video Bölümü

sanat ve iletisim olarak bu bolumler var bak bahcesehir de.. gorsel sanat tv radyo ivir zivir konularinda fena degiller sanirim.gelip gormende fayda var,okul icinde zaten devamli cekim oldugu icin bu tv bolumu okuyanlar falan devamli staj yapar gibiler, sans valla onlar icin
Sosyal ağlarda paylaş

Sensible..

O kadıköy dki bina dil kursları amacıyla açık hala

Kampüs akfırata taşındı...Formula pisti yanında..
Aslında bahçeşehire gidicektim ama beşiktaş kampüsünü gördükten sonra okan bana cennet gibi geldi..
orman çayır çimen dere böle bi mangal bi 35 lik patlatasın gelio :)

Fiziki şartlarından gayet memnunum da ..Bütün vakıf üniversitelerinde olduğu gibi ortamı standart :D
Sosyal ağlarda paylaş

su an kulturde okuyorum. hem ortam hemde egitim bakimindan memnun degilim.

1. si ortam cok bozuk, her taraf kro dolu. kizlar desen %80 i sarisin olmakla beraber , bunlarin coguda okul disi yasamlarini sauna da geciriyorlar. 2 yildir adam akilli bi kiza rast gelmedim.

2. olarak okulda bi basi bosluk ve umursamazlik var. panolarda gecen senenin ilanlarini gordugum oluyor arada.ogrenci klupleri konferans duzenliyorlar ama gelen ogrenci yok. kisacasi universite ruhundan cok bi alisveris merkezi havasi var.zati binasi alisveriz merkezi olacak sekilde tasarlanmis.

3. ise yemekler cok pahali. ayrica okulun icinde bi adet Starbucks mevcut.iyide para kiriyorlar.

bana gore tek arti yonu ; sinif gecmek o kadar zor degil. tabi dersleri boslamadikca.

ben bu sene ogrenci konseyine girdim ama ogrenciler konseyi takmadiklari icin artik bende hicbirseyi takmiyorum.

bu arada bunlar benim fikirlerim , seni yanlis yonde etkilemek istemem. umarim istedigin yeri kazanirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

sabanci bilkent koc, bu ucu cok iyi. ben kocu biraz daha geride tutuyorum ama sabanci ve bilkentten.

sabanci'da 3. sinif bitiyor.. kusursuz bi universite diyebilirim. tek kotu yani yeri, istanbul'un en uc kosesinde sanayi bolge yaninda. ama iceri girince kampus super, bi eksiklik hissetmiyorsun.

[ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 22:10 tarihinde, _Mordrac_ tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible
üye § 18 Nisan 2007, Çarşamba - 01:25 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Bu yıl Marmara Üniversitesi güzel sanatlar fakültesi için kasıyorum. Ancak malum Marmara'ya girmek o kadar kolay değil,ailem de 1 sene daha kaybetmemi istemiyor.
İşi garantiye almak için bir özel üniversiteye kayıt yaptırmayı,ondan sonra Marmara'nın sınavına girmeyi düşünüyorum.
Yeditepe'ye gitmem. Kültür Üniversitesini düşünüyordum ki az önce forumda iyi şeyler okumadım hakkında. Bunlardan başka Kadir Has var bildiğim güzel sanatlar fakültesi olan.
İyi diyebileceğiniz (öğrenci ve öğretim bakımından) özel okulları anlatarak yazabilir misiniz?

arkadaşım bende sende ist yaşıyorsan o ünvleri kendin gezmelisin ve bunu yaparken yanlızca kendini düşün aileni düşünme derim

benden sana bir tavsiye Ailenin oldugu yerde okuma derim ünv. insana dair çok şey ögretiyor bu yüzden ailenden uzak ol..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...