ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Güzel Sanatlar derken? Müzik için MMA var.. Modern Müzik Akademisi.. Ama çizim için bilemem.. Müzik bölümü Bilgide de var ama ben pek beğenmiyorum orayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Yeditepe Gastronomy=Para desem. Ama Fransızca öğrenemem diyorsaniz hiç gitmeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Güzel sanatlar derken endüstriyel tasarım veya grafi istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 benim kiz arkadasimin abisi dreamworkste calisiyor once blur daydi simdi dreamworks te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 kabataş mezunu dimi ? bir tanıdıgın sıra arkadaşıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 * Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümü * Halkla İlişkiler Bölümü * Reklamcılık Bölümü * Sinema ve Televizyon Bölümü * Gazetecilik Bölümü * Fotoğraf ve Video Bölümü sanat ve iletisim olarak bu bolumler var bak bahcesehir de.. gorsel sanat tv radyo ivir zivir konularinda fena degiller sanirim.gelip gormende fayda var,okul icinde zaten devamli cekim oldugu icin bu tv bolumu okuyanlar falan devamli staj yapar gibiler, sans valla onlar icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 3d animasyon fln diyorsan kesin gelmeye çalış bizim ünive izmir ekonomi üniv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Okan üniversitesinin hocaları çok iyi.. Ama ortamı hakkında böle bişi söliemem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Orası aslında Okan Apartmanıymış diye duydum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 sanirim ole daesu kabatas ti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 bahçeşehir yeditepeyi, yeditepe kültürü, kültür okanı döver. bilgi hepsini döver. "benim babam senin babanı döveeeer.. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Bilgi vcd iyi "diye biliyorum". Ortamı konusunda da kafa adamlar var diyebilirim, kafa olmayan adamlar da var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Beykent te okuyorum. Sitede yazanlar hariç extra bi bilgi istiyorsan mesaj atabilirsin elimden gelen yardımı vermeye çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Sabancı'nın ilk senede maruz bıraktığı yargılama sürecine katlanabilirim diyorsan bence bir düşün . Ben mesela katlanamıyorum , ama katlabileceğimi düşünmüştüm zamanında , şimdi ağlıyorum fizik sınavına 1 saat kala . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Sensible.. O kadıköy dki bina dil kursları amacıyla açık hala Kampüs akfırata taşındı...Formula pisti yanında.. Aslında bahçeşehire gidicektim ama beşiktaş kampüsünü gördükten sonra okan bana cennet gibi geldi.. orman çayır çimen dere böle bi mangal bi 35 lik patlatasın gelio :) Fiziki şartlarından gayet memnunum da ..Bütün vakıf üniversitelerinde olduğu gibi ortamı standart :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 su an kulturde okuyorum. hem ortam hemde egitim bakimindan memnun degilim. 1. si ortam cok bozuk, her taraf kro dolu. kizlar desen %80 i sarisin olmakla beraber , bunlarin coguda okul disi yasamlarini sauna da geciriyorlar. 2 yildir adam akilli bi kiza rast gelmedim. 2. olarak okulda bi basi bosluk ve umursamazlik var. panolarda gecen senenin ilanlarini gordugum oluyor arada.ogrenci klupleri konferans duzenliyorlar ama gelen ogrenci yok. kisacasi universite ruhundan cok bi alisveris merkezi havasi var.zati binasi alisveriz merkezi olacak sekilde tasarlanmis. 3. ise yemekler cok pahali. ayrica okulun icinde bi adet Starbucks mevcut.iyide para kiriyorlar. bana gore tek arti yonu ; sinif gecmek o kadar zor degil. tabi dersleri boslamadikca. ben bu sene ogrenci konseyine girdim ama ogrenciler konseyi takmadiklari icin artik bende hicbirseyi takmiyorum. bu arada bunlar benim fikirlerim , seni yanlis yonde etkilemek istemem. umarim istedigin yeri kazanirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 sabanci bilkent koc, bu ucu cok iyi. ben kocu biraz daha geride tutuyorum ama sabanci ve bilkentten. sabanci'da 3. sinif bitiyor.. kusursuz bi universite diyebilirim. tek kotu yani yeri, istanbul'un en uc kosesinde sanayi bolge yaninda. ama iceri girince kampus super, bi eksiklik hissetmiyorsun. [ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 22:10 tarihinde, _Mordrac_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 said: Sensible üye § 18 Nisan 2007, Çarşamba - 01:25 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Bu yıl Marmara Üniversitesi güzel sanatlar fakültesi için kasıyorum. Ancak malum Marmara'ya girmek o kadar kolay değil,ailem de 1 sene daha kaybetmemi istemiyor. İşi garantiye almak için bir özel üniversiteye kayıt yaptırmayı,ondan sonra Marmara'nın sınavına girmeyi düşünüyorum. Yeditepe'ye gitmem. Kültür Üniversitesini düşünüyordum ki az önce forumda iyi şeyler okumadım hakkında. Bunlardan başka Kadir Has var bildiğim güzel sanatlar fakültesi olan. İyi diyebileceğiniz (öğrenci ve öğretim bakımından) özel okulları anlatarak yazabilir misiniz? arkadaşım bende sende ist yaşıyorsan o ünvleri kendin gezmelisin ve bunu yaparken yanlızca kendini düşün aileni düşünme derim benden sana bir tavsiye Ailenin oldugu yerde okuma derim ünv. insana dair çok şey ögretiyor bu yüzden ailenden uzak ol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar