Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bir MMorpg???


fantiagra

Öne çıkan mesajlar

said:
algılama sorunun var demek sen git doktora görün 2 kişi konuşyo 3. olmak hoş olmasa gerek.

ben ne diyorsam söylediğim kişi anlıyo ortaya girme kaşınma


bu terbiyesiz ukala laflarını yaşına yada zeka yaşına bağlıyorum,zaten türkçe can çekişiyor iyiice içine sıçmak istiyosan devam et sen böyle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dark_soul kaşıntınmı var yaşım 22 ankaradayım gel yüzyüze gör yaşımı yalakalık yapmayamı çalışıyosun başka bir amacınmı var ?

4ever oyunları para kazanmak amacıyla oynuyorum zevk benim degilmi sanamı sorcam bırakıp bırakmıycağımı

[ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 02:56 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

He kaldı ki siz " AYLIK NE PARA ÖDÜCEM BABA BEN " mantıgında oyuncular oldugunuz için ve bu bahsettiginiz oyunların aylık ücretleri oldugu için arayışlarınız boşuna..
Siz KINAYT tayfası olarak KINAYT ONLINE da kalmalı ve aytım düplemelisiniz.Sizin de tarzınız o biz sizi böle sevdik..
Hani bir laf vardır UO LAMERİYLE GÜZEL diye..
MMORPG dünyasıda KINAYT ıyla güzel..
Sakın ayrılmayın o diyarlardan..

[ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 08:26 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir arkadaşımız güzel sölemiş knight oynayanı aşar die.. Yalnız bunu sölerken illegal yollarla knight oynayanları aşar diyelim doğru yoıldan gidelim :) WOW'da knight'taki gibi cirit atamaz kimse yok +3 yapim şurdan bi açık var ordan bi koyim düpeyi +9 /+10 yapim felan olayı yok yani.. Herkesin itemi questleri ve instanceleri düzgün yaptığında eşit... He şuda var WOW'u oynamak her yiğidin harcı değil.. O +3 takan şahsiyetler gelsin bakim WOW'a görim nasıl oynuyorlar yada max 3 ay sonra ko'ya dönüyorlar.. Gerçi son zamanlarda duydum bi kaç kişi gelecekmiş WOW'a... Sucukta takmamıştık giderken ama gelsinler bakalım :) Her sınıfın kendine özgü bi dünya skilleri var addonsuz çok ama çok zor oynanır.. F1 F2 gibi fonksiyon tuşları aynı işlevi görmüyor ko'daki gibi..Verdiğin talent'lere göre skillerini kullanabiliyorsun.. En önemlisi questlerle lvl'ini ve itemini kasabiliyorsun.. Tabi epic türü itemler var tier 5 setler var.. İnstanceler dungeon'lar derken oyundan her türlü zevkini alıyorsun..Savaş günleri yok.. Battleground'lar var.. Diğer serverlardan da oyuncularla birlikte oynuyorsun.. 2v2 3v3 5v5 arena team ler kuruluyor.. Arena pointlerle çok güzel itemlere sahip olabiliyorsun.. Tabi arena point kasmak da beceri istiyor ko'daki gibi aç macroyu at 2 tane 3 tane nowa aksın np olayı yok :) Her an baskın yiyebilirsin.. Quest yaparken arkandan bir horde sana 2 dot 1 fear atar evine yollar :) he bide gelecek bazı arkadaşların da horde olarak oynamalarını isterim özellikle ko'da +3 lerle gezen elemanların.. Aynı nickleriyle tabi :) Görelim düpesiz legal bir oyunu nasıl oynayabiliyorlar :)

Saygılarımla,

[ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 05:28 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benimde takıldığım Lord of the rings online forumlarına knight tayfasından bi eleman gelmiş soru aynen şöyle:

nick : ....._31_tr: abi ben oyunu patchleri herşeyi yükledim üye de oldum login diyince oyuna giremiyom niye:

cevap: oyun ücretli arkadaşim orjinal olarak aliyorsun 80-100 ytl arası ayrıca her ay 15 dolar ödemen gerekiyor:

eleman: o neymiş öle be pee ben 1.5 senedir kınayt oynuyom tek dık programı saolsun daha 1 kere üyelik almadım kim oynarki o oyunu,zaten kınaytın grafikleri daha güsel,hadi hepimiz kınayta geçelim

*banned*

[ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 23:47 tarihinde, Dark_Soul tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Son zamanlarda boş zamanlarımda web tabanlı mmprpg oyunları da denemeye başladım. İçlerinde bir kaç tanesi ilgimi çekti. Güzel yada değil diyemem. Denemeden bir şey söylemek mümkün değil. Güzel tarafları hack yada kosp gibi öğelerin olmaması. Kötü tarafları 3D ve movementin kısıtlı olması nedeni ile bir sonraki günü yada saati beklemek zorunda kalışımız. Aşağı bir kaç web tabanlı oyun linki veriyorum. Sıkılan ve değişiklik arayanlar için bir alternatif olabilir. Beğenen kalır beğenmeyen bir görmüş olur. :)
http://www.cenkmeydani.com
http://www.warcityonline.com
http://www.klansavaslari.com
http://www.fallensword.com/?ref=247247
en alttakinde kendi giriş linkimi verdim. Oynamasanızda account açtığınızda bana biraz faydanız olacak. İyi oyunlar mutlu hayatlar...

[ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 20:00 tarihinde, fantiagra tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...