Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bir MMorpg???


fantiagra

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar biliyorum öğrenildiğinde orası da dolacaktır. Ama az ücretli yada ücretsiz bir başka mmorpg bulup aynı kadro yeniden başlasak. Belki biraz hayal gibi bir düşünce ama knight oyununu knigh yapan biraz da paticik değil miydi? Yeni bir oyun yeni ve güzel bir şeyler getirebilir mi? Saygılar...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

a-aaa knight online başlığına yazı yazıyorum yahu! dur bi resmimi çekeyim.. tarihe geçecek bi an.. Dı-JIIIIT! bizim evde dijital makine yok.. elle sarmalı eski usül şeyler.. fakiriz biz çok =P

her neyse geyiği bıraktıktan sonra Guild Wars'u acaip bi tavsiye ederim. resimleri için goole images sonuçları..

ve sadece pakete para veriyorsunuz, gerisi paralı değil.. arkadaşlar oynuyor ben sadece onlara gittiğimde oynarım =)

her neyse...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla WOW'da 70 lvl warlock'um süper oyun.. Knight gibi asla deil burda yaptığınız herşeyden zevk alıyorsunuz.. Lvl kasmak çok zevkli her görev sana extra'dan exp ve coin veriyor.. 70 lvl'den sonra asıl işlerin başlıyor zaten şehirleri basmalar raid'ler instanceler ağırlıklı oluyor :)
He unutmadan ne koxp ne düpe ne lag ne bug.. tertemiz oyun.. tavsiye ederim :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

quest ağırlıklı bir mmorpg pek hoşuma gitmiyor.Sadece quest yapılarak tecrube kazanılan bir oyun hele hele ilgimi hiç çekmez.70 olsan ne olcak itemlerinin çoğunu yapamadıktan sonra sürekli gidiilen instancelerde wipe yedikten sonra ben pek anlamlı gelmiyor.
Resident evil yada Parasite evil Oynarım daha iyi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@AeneisF

Wow'da sadece Quest yaparak lvl atlamıyorsan istersen surekli dungeon yaparak lvl kasabilirsin yada KO'da kasıldıgı gibi farm yaparak belli bir alanda yaratık keserek lvl kasabilirsin.

Quest ile kaslmasının hem oyunu ogretiyor cunku Questler ona göre dizayn edilmiş hemde bir şehirde işi icin bittigi zaman Questler seni yoneldnriyior.

Örnegin. A Şehrenin lvl'i 20 - 30 arası sen 29 oldugunda aldıgın bir Quest diyorki A şehirden B şehrine git orada X kişiyi bul sen o şehre gidiyorsun bi bakıyorsun burada Quest lvlleri 30 - 40 arası

Hemde Questler Repution veriyor rep wow'da çok önemli şehirlere rep kasıyorsun, hemde para kazandıyıro onun yanında verdiği itemler ile dungeon yapmadna item alabiliyorsun.

Instancelerde Wipe yeme olayına gelince, Zaten butun bossları birkç taktigi var onların dışında cıkıldıgı zaman boss'u zaten kesemiyorsun

yani ko gibi degil gitsin bir rogue girsin kessin olayı yok eskiden 40 kişilikdi şimdi 25 kişilik oldu instanceler

25 kişi sistemli bir şekilde herkesin yapcagı iş belli boss kesiyorsun zaten BOSS Dedigimiz mobları her onune gelen keserse bir anlamı kalmaz.

Wow'un en güzel tarafı bir hikayesi olması yani suradna buradan gelmiş şuradan buradna calma değil yani kendi hikayeleri kendi dunyaları var ve butun olaylar bu dunya uzerinde gercekleşiyor yeni gelen bosslar olsun dungeonlar olsun bu hikayeye göre ilerliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4Ever, kimsenin wow ile ko yu kıyaslayacağına bende inanmıyorum. wow tamam kendine has bir kalitesi var bunu ko belki hiç bir zaman yakalayamaz. ama arkadaşlarımdan duydugum ve forumlarda rastladıgım konularda wow belli bir süre bayıyor, sürekli quest quest ve sonunda charlarını olabildiğince ellerinden çıkartmaya çalışıyorlar. paticik 2.el pazar alanına bakarsan arkadaşların 70 leri satmaya çalıştığını göreceksin.

ama tabiki kendi görüşüm ko her ne kadar pislik bir oyun olsada, her türlü boktan, işe yaramaz adamlarla dolu olsada pvp denilen olayda insanları kendine çekiyor.

wow da yanlış bilmiyorsam ( yanlış ise düzeltebilirsiniz ) pvp için ayrı serverlar var. bu bana biraz saçma geliyor.

ben kıyaslama yapmıyorum. o iyidir bu kötüdürde demiyorum. ama insan bi oyunu 2-3 sene sırf oyun oldugu için severek oynuosa başka oyunlar ona bayıcı geliyor. bilmem siz ne düşünürsünüz.

ayrıca sürekli knighta neden boktan dediğini anlamış değilim. tamam bi oyunu sevmeyebilirsin, ama oynayanlara en azından saygı göster.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@nocom

ilk önce şunu söyleyim belki burada yazan herkesde eski bir KO Oyuncusuyum yani aresinde belli yüksel levelleri adamları arasındaydım ve cogu kişi charıma Bobert'i Dupe yapmışsınız komple diyerek bir çok GM Tarafından uyarı aldım. KO'ya Boktan dememin sebebi WOWdaki calışma sistemini gördükten sonra oldu.

Oyunda Charımda bug oldu lvl 20'den sonra Exp geliyordu fakat lvl atlıyamıyordum GM'lere yazdım Adamlar Cevap yazdılar 2 gun boyunca Charınız ile oyuna girmeyin 2 gün boyunca char bloklu kalıcak dediler. 2 gün sonra oyuna girdigimde bug düzelmişti.

Başka bir örnek anlatayım. Oyunda türk oldugum için bana küfür edildi hakarete ugradım WOW'da ve bir abim bunları GM'e şikayet et dedi bende GM'e yazdım benden hakaretin oldugu tarih ve saat aralıgını istediler ben gmlere yazdıgımda 1 hafta gecmişti ve 1 hafta önceki loglara bakarak bana hakaret edeni Banladılar.

Bu Yüzden oyuna boktan diyorum bu yüzden hakkınızı alamıyorsunuz Para veriyorsunuz karşılıgında ne aldınız bilmiyorum. ( Bende digerleri gibiyim para ile item satarım 10 yasındaki cocukların paralarını alırım diyorsan onu bilmem ) bunlar için bu oyuna boktan diyorum

şimdi gelelim wow'da PVP ve PVE yada RP serverlarının farklı olması bence çok güzel birşey cünkü lvl 30 adam ile lvl 70 Adam aynı yerde kasabiliyorlar PVE serverlarında Battlegroundların dışında PVP Yapılmıyor ya haritanın herhangi bir yerinde Horde ile Allianceler birbirlerini kesemiyorlar. PVP serverında bu var

Adamlar sana secim sunuyor eger pvp secersen ve sen lvl 30 iken adam lvl 60'da gelio seni kesiyorsa şikayet etme hakkın yok cunku pvp serverındasın.

Tabiki wow'unda eksikleri ve kusursuz bir oyun degil ama tafsiye ederim herşeyi bir kenara bırakıyorm sadece GM'lerin sana olan tavrından dolayı bu oyunu oynarım cunku senin sorununu halledene kadar gmler başka hiçbirşeyle uğraşmıyorlar.

tekrardan bir örnek vereyim.
dungeonda bug olmuştu bir BOSS kestikden sonra kapı acılması gerekiyor ilk seferinde acıldı biz kapıdan gectikten sonra öldük ve reslendik hazırlandık tekrar giriş yaptık tekrar girdigimiz kapı kapalıydı ama acık olması lazımdı gm'e yazdım gm geldi bizi diger tarafa gecirdi ve dedigi tek kelime sizi sadece tek sefer iceri alıyorum başka sefer olmucak.

olay bu ko'da dupeden banlanan bir adamın banını 1 kere acarsın ama aynı adamın banını 2312312 acan bir oyuna ben boktan oyun derim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Char satma olayına gelince Oyun sana çeşitli secim hakkı sunuyor item kasmak konusunda.

cunku oyunda item kasmak kolay degil

1. Saatlerinizi verip gunde 12 saat dungeona girdigimi biiyorum aralıksız sadece bir boss kemske icin. bunları yapıcaksınız

2. Rep kasıcaksınız şehirlere repution kasıcaksınız öyle alıcaksın itemleri

3. pvp yapıcaksınız.

Bence cok bir sistem herkes için item kasma yontemi var
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

okadar mmo var sadece wow dan söz etmişsiniz lotro cıkıyo aoc a az kaldı 2moons die dahset bir oyun var ve birde cabal online die bir oyun var ko ya prem parası verceğinize cabalı öneririm cok daha güzel üstelik türk oyuncu sayısıda yüksek dil sorunu yaşamazsınız
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...