Zopik Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 DVD yazicim double layer denilen dvd'lere yazabiliyor fakat ben bu zimbirtinin bos olanindan bulamiyorum bir turlu. Bir suru dvd gelip geciyor elimden kopyalamiyorum her biri 7 gb kadar oldugundan. Var midir yok mudur, nereden bulunur bilgisi olan var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 warda çok para :( edit: bimekse falan bak istersen ordada görmüştüm ama biraz tuzlu işte :p [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 09:56 tarihinde, http tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Valla ben de nerdeyse hiç görmedim. Bi keresinde tekli kutularda satıldığını görmüştüm DVD'ler ilk çıktığı zamanlarda, o da acaip pahalıydı yani. Hatta korsan CD/DVD satan elemanlar bile DVD9'luk oyunları zipleyip 2 DVD'ye bölüyosa, vardır işin kötü bi yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Ben de boluyorum clonedvd ile ama bir garip oluyor o zaman da. Her player ile acamiyosun, acsan da ses ayarini duzgun yapamiyosun falan. Bu arada dms'nin sitesinde buldum, tanesine 4-5 lira diyor. Cokmus hakkat verilmez o kadar para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Enson aldığımda 12 YTL'ye almıştım 1 tanesini. Normal boş dvd'nin fiyatını göz önüne alırsan çok pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 güzel marka boş dvdler ne kadar oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 iomega aldim gecenlerde, DVD+R 50 lik paket,16x yazilabiliyor.yaziyorum sorun cikmiyor..4 er gb 4 er gb yedekliorm hdd yi. 15 ytl ye aldim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 iomega ile bir iki kere sorun yasadim ben. cok cabuk eskidiler sanki. yazdiktan bir iki ay sonra kullanamadim ama hepsinde cikmadi bu sorun. genelde bulabilirsem verbatim, bulamazsam philips (dvd'leri guzel, cd'leri de guzeldi), onu da bulamazsam iomega kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar