Llama Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 hiç beceremediğim bir olgu bu sanırsam kıçımda kurt var ilaki iki üç saatde bir kendimi dışarı atmam gerekiyor, hadi diyorum evde durayım ama yok yaaa aklım dışarda ne yapsam ne etsem çıkmıcam diyorum çıkamıyorum nete bakıyorum yok tvye bakıyorum zebrayı seyrediyorum portak soydum diyorum yok mp3 indiyorum yok vakit geçmiyor aklım yine dışarda yahu bu evde hiç çıkmadan 1 hafta zaman geçiren arkadaşlarım var nası beceriyorlar bunu yaaa bende istiyorum kapıyım kendimi eve yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 çok kötü bişey ya, en iyisi seninki. çık gez dolaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Ben bıraksalar ay geçiririm evde çıkmadan. Yazın 2 hafta kalmışlığım var, mecburen çıktım sonra. Çok zor değil benim için. 12 saat uyku, 12 saat TV, oyun, müzik, kitap vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 aynen böyle 10dk da olsa iki sokak dolasıp geri donuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 yapı meselesi.. olmuyosa zorlamayın.. hem niye zorlayacaksınız ki.. çıkın dışarı istiyorsanız.. veya evde kalmak istiyorsanız kalın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 şahsen evden hiç çıkmıyorum çünkü sosyal hayatım yok hihihi arada bir okula gidiyorum o kadar =) Bi de market kardeşim gitmezse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 o kadar üşengecim ki bu yaz ölecek kadar susamama rağmen bakkala gitmeyip evde uyumayı tercih etmiştim (damacana bitmişti ve sular da kesikti). sadece akşamları 9 gibi gezmeye çıkar 1-2 gibi dönerim bazen. tabi her akşam gidip kola almayı saymııyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 eskiden gelseler,çıkmamak için türlü yalan bulurdum ki bunda da ba$arılı olur,bir güzel evde dururdum.ama artık olmuyor,sıkılıyor insan.hatta bir aralar sırf bu yüzden tembel falan demi$lerdi bana.$uan duruyorum çok güzel diyenleri 1-2 sene sonra görmek lazım. [ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 22:16 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 zamanında 2 yılımı evde gecırdım igrenc bı olay dısarı cıkmıyordum bı gun bıle ınmedım 2 yıl boyunca neredeyse ölümü beklemek gıbı bişeydi neysekı atlatık sımdı eve gırmıyorum [ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 22:20 tarihinde, Hardter tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 sosyal fobi yada agorafobi falan mı vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 valla okul kapanınca yazın çok fena kalırım evde 2-3 hafta iç çıkmadan rahat yaşarım. Gerekli erzağı lazım olan şeyleri falan önceden alıp. İddialıyımdır bu konuda. Oyalanacak oyunum kitabım filmim dizim falan varsada hiçte sıkıntı çekmem. Zaten yanlız başına evde kalmanın ayrı bı guzellıgı var benım ıcın. Kafam rahat oluyo. ASOSYAL FOREVA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 said: yapı meselesi.. kesinlikle bende ona inanıyorum yada bi alışkanlıkta ola bilir bu yaa kaybede biliriz biraz üstüne yogunlaştıkmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 napiyorsunuz evde 2 3 hafta hasta olacaksiniz ben hergün en az 2 3 saat disari cikmaz isem kafayi yer gibi oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 yoo neden hasta olalım? daha guvenli evde yaşamak dışarıya gore orası kesin zaten. ev temizse hastalık sorunuda olmaz. daha çok insanın tek başına vakit geçirebilme ve bundan keyif alma yetisiyle ilgili bişy bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 iki uc hafta evde kalmak saglıklı bırseyde degıl. hergün birazda olsa dostlarla konusmalı,haftada bir iki kerede dısarı cıkıp ıcılmelı rahatlayabilmek icin. evde oturunca ıcımde sıkıntı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 zaman olur bi hafta evden cikmam, zaman ollur 2 saat rahat duramam. boyle dengesiz bi bunyem var. cikipta yapicak biseyde yok gerce, hava kapali soguk, hayattan bezdirdi bu kis beni, bahar gelsin artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 said: daha guvenli evde yaşamak dışarıya gore orası kesin zaten. ev temizse hastalık sorunuda olmaz. bu düşünce çok saçma be abi ne alaka o zaman hiç balkon pencere açmayım kapıdan giren herkezi starilleyelim yaşam bi şekilde devam ediyor bunları düşüncek olsak kendi kendimize öldürürz be intahar et daha iyi valla diri diri gömülmek gibi bişey senin dediğin bu sankim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 adam evinde oturarak rahatsa dışarı çıkmasına gerek yok ki. öyle de mutlu olabilir. ayrıca eve arkadaşını da çağırabilirsin yani. yapı meselesi dedikleri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Ev arkadaşlarım zorluyor bu aralar dışarı çıkmam için, adamların içi daraldı beni evde göre göre =) Tavsiye etmiyorum yalnız, pek hoş bir durum değil. Rahat, iyi güzel de, bir noktadan sonra insan ve güneş yüzü görmeye görmeye davranış bozujlukları göstermeye, bakkalla bile uzaylıymışçasına konuşmaya başlıyorsunuz, pek iyi olmuyor =) Çıkın, gezin tozun eğlenin, sosyalleşin efenm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Imkanim olsa da, eve hic girmesem diyorum bazen gunumun cogunlugunu evde geciren biri olarak. Yaz geldi diye sevinirken yapicak aktivite bulamaz oldum. Guzel bir sey degil 24 saat evde oturmak, cikip dolasmali, ama ortam da lazim tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 @Llama, onu demek istemedim. Dışarıda daha fazla risk altındasın insanlar trafik gasp kapkaç kalabalık vs. evdede kazalar olabilir tabi ama olasılık açısından evde daha guvenlısın demek ıstedım Tabi çıkıp gezmek daha iyidir hayatını yaşamak falan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 5-10 sezonluk dizilere başlayıp bira sigara stoğuyla 1 hafta evden çıkmadım. Ama zevkli değil baştan söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 öğlen 12 den beri dışarı çıkmadım sapıtmak üzereyim. siz evde durmaya dayanamıyosunuz birkaç saat arayla dışarı çıkıyorsunuz ama benim sorunum daha kötü. eve girdiğim anda evden çıkmak istiyorum. evde oturmak boşa vakit harcamak gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Oturun oturduğunuz yerde, adamın asabını bozmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 hakkaten ben bi sponsor bulsam 1 ay evden çıkmayacam desem ve çıkmasam bana madalya yada para falan verirlermi ? böyle bir girişim bizi madara edermi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar