Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evde 24 saat geçirmek

Llama

Öne çıkan mesajlar

hiç beceremediğim bir olgu bu sanırsam kıçımda kurt var ilaki iki üç saatde bir kendimi dışarı atmam gerekiyor, hadi diyorum evde durayım ama yok yaaa aklım dışarda ne yapsam ne etsem çıkmıcam diyorum çıkamıyorum nete bakıyorum yok tvye bakıyorum zebrayı seyrediyorum portak soydum diyorum yok mp3 indiyorum yok vakit geçmiyor aklım yine dışarda yahu bu evde hiç çıkmadan 1 hafta zaman geçiren arkadaşlarım var nası beceriyorlar bunu yaaa bende istiyorum kapıyım kendimi eve yaa
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden gelseler,çıkmamak için türlü yalan bulurdum ki bunda da ba$arılı olur,bir güzel evde dururdum.ama artık olmuyor,sıkılıyor insan.hatta bir aralar sırf bu yüzden tembel falan demi$lerdi bana.$uan duruyorum çok güzel diyenleri 1-2 sene sonra görmek lazım.

[ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 22:16 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

zamanında 2 yılımı evde gecırdım igrenc bı olay dısarı cıkmıyordum bı gun bıle ınmedım 2 yıl boyunca neredeyse ölümü beklemek gıbı bişeydi neysekı atlatık sımdı eve gırmıyorum

[ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 22:20 tarihinde, Hardter tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

valla okul kapanınca yazın çok fena kalırım evde 2-3 hafta iç çıkmadan rahat yaşarım. Gerekli erzağı lazım olan şeyleri falan önceden alıp. İddialıyımdır bu konuda. Oyalanacak oyunum kitabım filmim dizim falan varsada hiçte sıkıntı çekmem.

Zaten yanlız başına evde kalmanın ayrı bı guzellıgı var benım ıcın. Kafam rahat oluyo.

ASOSYAL FOREVA
Sosyal ağlarda paylaş

said:
daha guvenli evde yaşamak dışarıya gore orası kesin zaten. ev temizse hastalık sorunuda olmaz.

bu düşünce çok saçma be abi
ne alaka o zaman hiç balkon pencere açmayım kapıdan giren herkezi starilleyelim yaşam bi şekilde devam ediyor bunları düşüncek olsak kendi kendimize öldürürz be intahar et daha iyi valla diri diri gömülmek gibi bişey senin dediğin bu sankim
Sosyal ağlarda paylaş

Ev arkadaşlarım zorluyor bu aralar dışarı çıkmam için, adamların içi daraldı beni evde göre göre =)

Tavsiye etmiyorum yalnız, pek hoş bir durum değil. Rahat, iyi güzel de, bir noktadan sonra insan ve güneş yüzü görmeye görmeye davranış bozujlukları göstermeye, bakkalla bile uzaylıymışçasına konuşmaya başlıyorsunuz, pek iyi olmuyor =)

Çıkın, gezin tozun eğlenin, sosyalleşin efenm =)
Sosyal ağlarda paylaş

@Llama, onu demek istemedim. Dışarıda daha fazla risk altındasın insanlar trafik gasp kapkaç kalabalık vs.

evdede kazalar olabilir tabi ama olasılık açısından evde daha guvenlısın demek ıstedım

Tabi çıkıp gezmek daha iyidir hayatını yaşamak falan. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...