LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Ya ikisi alakasız iki model gibi görünebilir fakat bu ikisi arasında kalmış bulunmaktayım. Bende şuan N73 var. Eylül'den beridir kullanıyorum ve sıkıldım. Bir arkadaşımda P990i'sini satıyor. Benimkini satıp üstüne para koymadan p990i alabilirim. Sizce WiFi ve Q klavye için değer mi böyle bir hamle? Telefon biraz büyük, o büyüklük canımı sıkar mı? (n73'te küçük sayılmaz zatan). Dokunmatik ekran çok işe yarar mı? Falan filan? Bilgisi olan paylaşırsa sevindirik olurum, aydınlanırım. [ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 21:49 tarihinde, LathspeLL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 İkiside birbirinden cok farlı cihazlar. Sadece telefon, symbian ve mükemmel kamera olarak bir cihaz kullanmak istiyorsan n73'ü sakın satma derim. Ancak P990i dokunmatik lcd ekranı ve q klavyesi dışında ekstra bir avantajı yok, hatta avantajlarından daha cok dezavantajları var diyebilirim n73'e göre. Bir kere N73 'ün o harika kamerası P990i'de yok :) Tavsiyem şudurki; eğer illa dokunmatik ekran ve wifi olan bir alet istiyorsan Qtek, Imate, Hp veya O2 pda'larından birisine bakabilirsin. N73'ü satıp P990i alman çok mantıksız. Edit: bende n73, Qtek s200 ve SE w850i var. Qtek s200 modeli benim tüm istediklerimi hayli hayli karşılıyor, N73'e kafa tutabilir özellikte, tavsiye ederim. [ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 22:20 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 n73 bence [ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 22:16 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Beni P990i' almayı düşünmeye iten şey yazları bilgisayardan uzak olduğum zamanlarda Q klavye ile rahatça MSN kullanabilmek. Başka hiçbir özelliği beni etkilemiyor. Ben Windows işletim sistemli telefonları tercih ederim yani. Ama işte satıp para vermeden böyle bir upgrade seçeneği çıkınca düşündüm sadece. Peki Mayhem, S200'de ekran üzerinden rahatça mesajlaşabiliyormusun. Q klavye olmadan, ekrandaki sanal klavye ile rahat edebiliyor musun? Birde Windows Mobile 2006 falan çıktı, 2005'ten upgrade seçenekleri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 S200'de ilk eline alındığında ekran klavyesine alışman en fazla 10 dakika sürüyor ki ben genelde mesaj ve mail yazıyorum alıştım epey hiç bir sıkıntı çekmiyorum ekran klavyesinden gayet hızlı ve hatasız yazılabiliyor. Ancak sen yinede sen klavyeli birşey istiyorum dersen güzel bir cihaz daha var; I-Mate K-Jam senin istediklerini oldukça karşılar. İncelemen için link vereyim http://www.ceptown.com/ozellikleri.php?modelid=144 WM 6.0 olayına gelince son sürüm işletim sistemi ne tür sistem gereksinimleri istiyor bilmiyorum ama 5.0 128MB Rom istemekte ve zaten I-Mate'in sana tavsiye ettiğim modelde 5.0 yüklü, 6.0'da destekler diye ümid ediyorum. Araştırmak gerekli biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 bence nokia'dan şaşma. sonra çok pişman olabilirsin. sony ericsson'ların çoğunda yazılım hataları olabiliyor. ayrıca ömürleride nokia'ya göre çok daha kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Arkadaşlarımda var p990i ve çok memnunlar ama surekli takım elbise giyen ve doğal olarak o aleti taşıyacak yeri olan kimseler ve tabi butun ozelliklerini sonuna kadar kullanıyorlar. Kot cebine falan sığarmı veya rahat olur mu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar