Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lise Diplomasi

nedanko

Öne çıkan mesajlar

valla gazeteye ilan veriliyor diye biliyorum hatta lise diplomamı kaybettim şeklinde bi sürü ilan okurum gazetelerde.. ancak aynı isme ikinci bir diploma düzenlenmez yasal sebeplerden ötürü diye biliyorum.. sana mezun olduğuna dair bir belge vermeleri lazım okuldan mı yoksa mili eğitimden mi onu bilemeyeceğim.. yani kısaca 1.gazeteye hükmsüzdür ilanı ve 2.okulu arayıp baba bn kaybettim naapcaz diye sorman lazım

ama detaylı bilgim yok.. sadece önceden olan olaylardan duyduğum bilgiler bunlar
Sosyal ağlarda paylaş

ya internetten ararken hukumsudr ilanlarina rastladim.. ilan kismisi kolay, fakat marmara universitesinde bisiye rastladim(gerci o uni) adamlar 1 kereye mahsus tekrar diploma veriyorlarmis. boyle bisi var mi diye merak ettim yokmus galiba iste...
neyse okula kasicaz bakalim.. insallah sorun cikarmazlar..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben geçen yıl mezun olduğumda müdür bana şu sözleri demişti:

"Bu diplomayı yarın hemen gidip notere 5 fotokopisiyle tasdik ettireceksin. Bu kaybolursa ayvayı yersin,biz birşey yapamıyoruz. Okul bittikten sonra aramızda resmi birşey kalmıyor. Aman ha hemen git bunu notere tasdik ettir."

Ne yaparsın bilemiyorum
Bence tekrar çıkar ama çok zor olur

[ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 22:08 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ayni sorunu bende yasadim. newyorktaki turk konsolosluguna bir turlu noter onayli kopyasini kabul ettiremedim. "ee napicam peki" dedigimde biraz daha arayin bi yerden kesin cikar gibi bi cavap verdiler:) en sonunda aslini tekrar buldumda sorun cozuldu. okuldan tekrar alicagin belgeyi kabul etmeleri lazim ama tamamen muhattap olucagin kisiye bagli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...