nedanko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Lise diplomasini kaybettim nereden cikartilir ne yapmam gerek bi fikri olan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 diploma tekrar cıkartılmıyor, bitirdiğin liseden bitirdi belgesi alacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 sictik desene, nasil bi belge oluyo o, yasal gecerliligi nedir? Bi kagida yazip mi veriolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 artik orta okul mezunu muamelesi göreceksin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 simdi bizim sistem adminimizn lise diploması yokmu yuh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 ya biragh ya.. vize uzatmam lazim acilen diploma yok ortada.. sicislardayim feci.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 diploma yerine geçen bi belge o. diploma neyse oda o. her türlü yasal geçerliliği var diplomaya eşit. imzalı mühürlü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 mezun olduğumuz okul yıkılıp yerine otel yapılmışsa ne olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 milli egitime falan basvurmuyoz yani, ben oyle tahmin etmisdim.. allahtan vekalet var, insallah verirler belgeyi vekaletle.. okdir o zaman sagol fistan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 valla gazeteye ilan veriliyor diye biliyorum hatta lise diplomamı kaybettim şeklinde bi sürü ilan okurum gazetelerde.. ancak aynı isme ikinci bir diploma düzenlenmez yasal sebeplerden ötürü diye biliyorum.. sana mezun olduğuna dair bir belge vermeleri lazım okuldan mı yoksa mili eğitimden mi onu bilemeyeceğim.. yani kısaca 1.gazeteye hükmsüzdür ilanı ve 2.okulu arayıp baba bn kaybettim naapcaz diye sorman lazım ama detaylı bilgim yok.. sadece önceden olan olaylardan duyduğum bilgiler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Okuldan alıyorsun. Dilekçe yazdırdılar okulda, verdim, printera bastılar "vörvulf isimli şahsın okulumuzdan bilmemkaçta mezun olduğunu bildiririz bık bık" diye. [ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 21:36 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 ya internetten ararken hukumsudr ilanlarina rastladim.. ilan kismisi kolay, fakat marmara universitesinde bisiye rastladim(gerci o uni) adamlar 1 kereye mahsus tekrar diploma veriyorlarmis. boyle bisi var mi diye merak ettim yokmus galiba iste... neyse okula kasicaz bakalim.. insallah sorun cikarmazlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Açıkdan bitirirsin abi ya nolcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Ben geçen yıl mezun olduğumda müdür bana şu sözleri demişti: "Bu diplomayı yarın hemen gidip notere 5 fotokopisiyle tasdik ettireceksin. Bu kaybolursa ayvayı yersin,biz birşey yapamıyoruz. Okul bittikten sonra aramızda resmi birşey kalmıyor. Aman ha hemen git bunu notere tasdik ettir." Ne yaparsın bilemiyorum Bence tekrar çıkar ama çok zor olur [ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 22:08 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 ayak yapmayalım lütfen veremedin tabi açıktan sınavları olur be nolcak herkes okuyacak değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 lise de diplomasi olmamalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 ayni sorunu bende yasadim. newyorktaki turk konsolosluguna bir turlu noter onayli kopyasini kabul ettiremedim. "ee napicam peki" dedigimde biraz daha arayin bi yerden kesin cikar gibi bi cavap verdiler:) en sonunda aslini tekrar buldumda sorun cozuldu. okuldan tekrar alicagin belgeyi kabul etmeleri lazim ama tamamen muhattap olucagin kisiye bagli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 böyle diploma okul kimliği gibi kayıp vakalarında ilk önce gazeteye ilan verilmesi gerekiliyor diye biliorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 benim diplomam da yok ortalıkda.. üniversiteye kayıt olurken kayıt masasına mı teslim ediyorduk.. gecenin 3:30 u ve kesinlikle hatırlamıyorum.. sanırsam sabah kalkıp valide hanıma soracağım.. ah süper noter tasdikli, renkli fotokopisi var ama elimde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 üniye kayıtta verdim ben valla diplomayı. kalmadı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 tekrar bıtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 cucecim su kivrak zekana hayranim, 40 yil dusunsem aklima gelmezdi, oh be cozuldu sonunda.. okdir yarin ilk is yeni bi liseye kayit olmak, hem negzel lise yillarini ozluyodum, vesile olmus oldu benim icin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 tekrar bitir AHAHHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar