Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi Lig

nocom

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar umarım güzel bir tartışma olur. Çünkü yorumlarınızı merak ediyorum.

Şampiyonlar liginde 3 Ingiliz takım yarı finalde, UEFA da ise 3 Ispanyol takım.
Diğer takımlar UEFA da Alman Werder, ŞL de ise Italyan Milan.

Sizce hangi lig şu anda dünyada 1 numara ve Türkiye ROFL ligi gerçekten 5 para etmez bir lig mi?

Oyum Premier lige.

Dip not : aramada böyle bir konu bulamadım. Umarım tekrarı değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye beş para etmez bir lig evet,çünkü sene sonu şampiyon olacak takımı tahmin etmen için %33 şansın var vs.

Bana kalırsa herşeyiyle en kaliteli lig Bundesliga'dir.Şahsen maçlarını izlerken sıkılıyorum ama oynadıklarında da cidden çok iyi oynuyorlar.Oyun tarzları olsun,taraftarları,maç yönetimi vs. çok kaliteli bir lig.

İtalya zaten bizim gibi bir şey,

İspanya'da bizden çok farklı değil aslında daha iyi olduğu kesindir ama maç dışı olaylar vs. bilmiyorum tam olarak,

İngiltere ligi de çok iyi bir lig aslında.Gayet zevk alıyorum vs. ama onlarda da yani nasıl desem bazı şeyler belli.

Ya ben heyecanlı lig arıyorum.Yani bakıyoruz Almanya'da sene sonu hangi takımın ne olacağı belli değil.Hoş geliyor bu yüzden
Sosyal ağlarda paylaş

O yalan olur, web sitelerindeki açıklamayı okudum. "Eski yönetim için davalar açılmış sonuçlanmıştır. En ağır şekilde cezası ödenmiştir. Yönetim değişip cezalar ödendikten sonra eski yönetim hakkında açılacak davalardan Juventus kulübü sorumlu değildir, yasal haklarını sonuna kadar koruyup gururuyla mücadelesine devam edecektir." yazıyordu. Bunun gibi bişey yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

Serie A benim favorimdi ta ki bu sene karışana kadar. Şu anlık Premiership lider diye düşünüyorum ama seneye cezaları bitip Juve geri dönünce Serie A liderlik koltuğuna geri dönecektir. Bi de Almanya'da yarışın çok karışmış olması olayı heyecanlı kılıyor ama oynanan futbola gelince sınıfta kalıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Maç ingiltere de izlenir
futbol italya da oynanır.
Şov da ispanya da olur.
İlginç futbolcular da fransa da olur.
şike de türkiye de yapılır.

Şimdi diyosunuz ki Türkiye de 3 takımdan biri şampiyon olucak.

Diğer ülkelerde farklı mı ? İngiltere de 4 (o da chelsea yeni katıldı) İspanya da 2 veya 3 İtalya da (3-4 takım) şampiyon oluyor.
Ama zorlayan takımlarda çıkıyor.İngiltere de Wigan aldı başını gitti.2 liğe kadar yükseldi son haftalara girerken düştü.

bizim ligle karıştırmayalım.
Sosyal ağlarda paylaş

ingiltere tabi ki. televizyona baktığın anda takımları tanımasan bile atmosferden direk olarak ingiltere ligi oldugunu anlayabiliyosun. açık ve hızlı oynanan zevkli futbolları da olunca doyum olmuyor tabi. bi de..arsenal ownz.

italya ligini ligden saymıyorum, hiçbi zaman izlediğim maçlardan keyif almadım.
ispanya ligi iyidir ama ingiltere kalitesine yaklaşamaz bile.
almanya'da bu sezon çok iyi. özellikle tribünler en kötü durumda olan takımın taraftarı bile olsa tıklık tıklım dolu oluyor.
fransa liginde son senelerde lyon'un domine etmesi olayı var ama yine de dereceye girer.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...