Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Epic Mount uğruna

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ikinci mesaji var bunun, yattik sevistik ikimizde memnun kaldik, siz dalga gecenler night elf female seyredip pipinizle oynayin tarzi biseyler yazmis, du bakim ytmnd'si vardi.

edit: hekmisler linki, neyse.

[ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 04:03 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
omfg diyorum yalnızca. arkadaş doyamamış galiba enemanın koyduğu ikincisinde resimde "haftasonunda bi daha buluşacam adamla" yazıyo. lol (bu durumda 5k gold için iki kere yapmış oluyor, acaba bu böyle devam edermi hehe)
Mesaj tarihi:
said:
arcane

Grup seçeneğini cazip bulduk, Hordecore guildi olarak binmeye talibiz.

ohaha

acaba parayi peşin mi aldi
2500g once 2500g sonra mi?
bi de resim koymus mountla ya amele :D
rl resim de ayrı bi iğrenc 5000goldu bana verseler ben ellemem bunu, ki gay eğilimlerim mevcut. fdas
Mesaj tarihi:
Herkes 500g çıksın , 11 kişi eğlenceli olur.

Edit : Sıraya girmeyi unutmayın. Abso 1 , Sufi 2 , ben 3.yüm.

[ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 10:57 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Forumlardan okudum O kiz taninan bir oyuncuymus zaten o realmde. Mount parasina falan da ihtiyaci yokmus geyik olsun diye yapmislar

Yalniz mesajin en guzel yeri lutfen grup ve a.al onermeyin diye not falan koymus Birde parayi islemden once alirim diyor e parayi verdikten sonra kiz vermezse ne olacak muhaha
Mesaj tarihi:
Canlarım niye gold kasıyorsunuz böyle şeyler için ya.. WoW'cu gf yapın, kurtulun dertlerden.

Ayrıca o hatuna para verseler binmem. Kendi epic mountumu yaparım daha iyi. Undead mundead ama rulz.
  • Yeni Oluştur...