zarek Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 haftaya hafta içi bir gün, ilginç bir tecrübe daha yaşayacağım. evet 3'e 1 olacağım. etkileme ve ikna kabiliyeti olumlu izlenim bırakmak üzerine karşıdaki insanlara nasıl davransam paye kaparım ? sanırım sadece 1'ini etkilemek yetmeyecek ilk başta. ne de olsa arkadaşların izlenimleri de önemli olcak. 1 aydır bu karşılaşmayı bekliyorum. tavsiyeler tavsiyeler... not: değerli forumculardan mesajlar alıyorum açık ol diye. yaw zaten her şey ortada. illa ki bütün ayrıntıları vermeli miyim ? anlayan anlamıştır beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Açık olursan daha yararlı olur üyeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 ya biriyle tanışcam kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 töğbe estafurullah. hem yardım edin diyosun hem de açamam konuyu diyosun. doğru mu anladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 yok açtım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 ee ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 3 kişiyle mi tanışcan tek kişiyle mi? Tanışacağın kişi yalnız dolaşmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 etkileyici ol. 3 e 1 dezavantajlısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 foursome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 ilk cümle de koptum ben $ahsen olaydan.fesatlık ownz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 3ü de mi kız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Kurt gibi sürüyü birbirinden ayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 göğüsleri en büyük olanla. (böyle şeye, böyle bişey, aman unuttum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 üç kıza da çıkma teklif et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 belki erkekleri de etkilemesi lazım ne bilcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 ortamdaki kız erkek herkese çıkma teklif et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 ne teklifi arkadaşlar saçmalamayalım. hangi çağda yaşıyoruz. hadi saçmalayalım ya da hiç olmadı babalarından isterim. [ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 11:39 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 "hepinize yeterim" temalı kompozisyonlar yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Kacan kovalanir hesabi, gordugun an kacmaya basla bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 oha bu ne be? jüri karşısına çıakr gibi.. 3 kişiyle birden ve bunu bir kız için yapmak.. çok basit kenar mahalle uygulaması olmuş bu böyle bir kişiliksiz, gabi ve anlamsız. benden sana bir tavsiye bir kız eğer böyle yapıyorsa yarın da seni maymuna çevirir oyuncak gibi. bu ne be lol! hem kız niye tek başına gelmiyor ki? diğer ikisi neden var? başnaşa buluşup görüşemiyor musun bu kızla? eğer ki "yok görüşülmüyor ekürileri de olmak zorundaymış" dersen anında uzaklaş ortamdan ki zaten ielride bu kıla başbaşa vakit geçiremeyeeksiniz demektir, kızn yanında hep bir ekürisi oalcaktır öyle aile saadeti yaparak dolaşırsınız. umarım durum düşündüğüm kadar kötü eğildir çünkü çok kızdım, dert edindim resmen bokumla kavga ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 adam bi kızdan hoşlanıo,bu kızın da arkadaşlarının tespiti kızı çok etkiliyor. küme halinde dolaşan 4 kız işte. o durum heralde. 1-yalan söleme. 2-tavrın ve karizman ezilmesin. 3-bu konuşmadan sonra arkadaşlarıyla değil,ilgi duyduğun kızla arada muhabbet et. tabi benim anladığım durumsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 sen bütün kızları etkile de esas kız olmazsa diğerine teklif edersin.çıkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 benimkide durmadan bizim okula gel diyo mannak. göstercek millete tanıştırcak.. çemkirmiş bu kızların hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 oha sakın gitme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 bahardandır dedi annem aldırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar