Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

haftaya hafta içi bir gün...

zarek

Öne çıkan mesajlar

haftaya hafta içi bir gün, ilginç bir tecrübe daha yaşayacağım. evet 3'e 1 olacağım. etkileme ve ikna kabiliyeti olumlu izlenim bırakmak üzerine karşıdaki insanlara nasıl davransam paye kaparım ? sanırım sadece 1'ini etkilemek yetmeyecek ilk başta. ne de olsa arkadaşların izlenimleri de önemli olcak.

1 aydır bu karşılaşmayı bekliyorum. tavsiyeler tavsiyeler...

not: değerli forumculardan mesajlar alıyorum açık ol diye. yaw zaten her şey ortada. illa ki bütün ayrıntıları vermeli miyim ? anlayan anlamıştır beni.
Sosyal ağlarda paylaş

oha bu ne be? jüri karşısına çıakr gibi.. 3 kişiyle birden ve bunu bir kız için yapmak.. çok basit kenar mahalle uygulaması olmuş bu böyle bir kişiliksiz, gabi ve anlamsız.

benden sana bir tavsiye bir kız eğer böyle yapıyorsa yarın da seni maymuna çevirir oyuncak gibi. bu ne be lol!

hem kız niye tek başına gelmiyor ki? diğer ikisi neden var? başnaşa buluşup görüşemiyor musun bu kızla?

eğer ki "yok görüşülmüyor ekürileri de olmak zorundaymış" dersen anında uzaklaş ortamdan ki zaten ielride bu kıla başbaşa vakit geçiremeyeeksiniz demektir, kızn yanında hep bir ekürisi oalcaktır öyle aile saadeti yaparak dolaşırsınız.

umarım durum düşündüğüm kadar kötü eğildir çünkü çok kızdım, dert edindim resmen bokumla kavga ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

adam bi kızdan hoşlanıo,bu kızın da arkadaşlarının tespiti kızı çok etkiliyor.
küme halinde dolaşan 4 kız işte.
o durum heralde.

1-yalan söleme.
2-tavrın ve karizman ezilmesin.
3-bu konuşmadan sonra arkadaşlarıyla değil,ilgi duyduğun kızla arada muhabbet et.

tabi benim anladığım durumsa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...