Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 telefon cepten düşmüş arabada koltuğa herhalde. 20 dakka falan yemek yedim geldim sağ cam gitmiş, güzelim 7610'um gitmiş. ondan da önemlisi arabanın mp3 playerının kapağını almışlar. çok merak ediyorum ne yapacaklar? yahu 20 dakka da bırakamayacakmıyız? evet bırakamayacağız. gündüz gündüz göz göre göre o kadar da boş olmayan bir yerde nasıl başardılar bilmiyorum. aman yaw 1 dakka bile bırakmayın arkadaşlar. ben ettim siz etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 geçmiş olsun hangi semtte oldu olay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 polis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 polis :) Cenevre polisi gibiler bizimkiler zaten . Bizim arabayı Şehremini de en işlek yerde gündüz gözüyle çaldılar.O yüzden bu şehirde hatta bu ülkede yapılan hırsızlıklarda mantık aramamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 eniştemin arabasının aynı camı 2 kere mecidiyeköyde 1 kere bahçelievlerde işlek sayılabilcek sokaklarda kırıldı bi kaç ay içinde ard arda. sırf koltukta veya herhangi bi yerde değil bagajdada kesinlikle bişey bırakmamak lazım. laptopunu bagajda bırakanlar çok büyük riske giriyosunuz uyarıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 artık arabalardan hava yaştığı çalıyor ülkemizin hırsızları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 geçmiş olsun =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 sağolun. gittim tutanak fln tutturdum. imei numarası fln da umudum yok. bulunur mu sizce? @black: izmir/bostanlı abi altın kapının oradaydı araba arka sokağında. /sen de izmirliydin galba hatta bostanlı taraflarındaydın sallamıosam o yüzden söylüyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 geçmiş olsun. şu yurdum polisinin simpsondaki polisten farkı yok :) Benim kuzenimin telefonunu imei numarasından bulmuşlardı. telefon adapazarından çıkmıştı. Telefonu bulsalar bile hırsızlık olayları artarak çoğalıyor. Özellikle artık bu işlerin gündüz ve kalabalık yerlerde boy göstermeye başlamasına rağmen birşey yapılamıyor olması vahim. Tüm polis teşkilatına donut ısmarlamak istiyorum. Ps: istanbulda oturuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 evet black-ice bostanlıda oturuyorum. vay be altınkapının oralarda işlek yerlerdir yani artık gerçekten işin suyu çıktı ya. polisden zerre umudum yok zaten benım bu devlette, bizim de araba çalınmıştı evın onunden, polise gidip tutanak tutturup anons falan yapmıslardı goya arayıp bulcaklar sonra peder rastgele bi yerde şansa buldu arabayı, polise haber verdi arabamı buldum gelın teslim alıcam diye, polis babama bu araba sızın degıl alamassınız falan demiş. Kendi tuttukları tutanagı falan kaybetmıs yeteneksizler. Hem yardımları dokunmadıgı gıbı bırde zarar vericeklerdide sonra bi şekilde hallolmuş olay. oluyo yani boyle seyler guvenmıyorum hıc bırıne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 bağdat caddesinde bi sokağa girdim...tam girdiiim yerde bıraktım...yarım saaat sora geldiiimde kırmşlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 bu çalıntı telefon işi nasıl biter? ya da laptop? tabii ki ikinc iel esnafının ahlaki deperlerini geliştirmesiyle.. keza çalıuntı olan bir telefonu kimlik bilgileri vs almadan teslim alan esnaf her türlü şuça teşvikden yargılanmalı bence ikinci el pazarında iyi v güvenilir satış yapan kurumlar aldıkalrı her ürünü teslim almadan önce kimlik bilgilerini istiyorlar kişinin ve teslim alna ürünlerde (özellikle telefonların) serinumaralından vukuatlı olup olmadığını araştırıyorlar eğer ki esnaf bahsi geçen malın çalını olduğunu tespit ederse ya ürünü almıyor ya da ürüne el koyup polisle irtibata geçiyor ama kenar mahallede dandik bir telefoncu.. ne idüğü belirsiz.. almış çeşitli hatların kontürlerini satmak için bir lisnas hemen telefoncu olmuş. bu yerleri tespit etmek kolya.. bu yerlerde yedek parçalarının %90'ı yan sanayii ve kayıt dışıdır. zaten bu dükkanlar piyasanın çok çok altında ikinci el telefon satar ve fatura fln kesmez çünkü keserse oradan alındığı kanıtlanacak. siz siz olun bildiğiniz bu tür ikinci el herhangi bir ürün satan yer varsa alış verişinizi kesin çünkü yarın öbürgün sevdiğiniz birine veya size zarar verecek olan bir hırsızın kapkaççının azmettiricileri bu esnafdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 geçmiş olsun benımde telefon gıtmıstı takside benım hatamdı tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 geçmiş olsun ... zaman kötü kolla kotu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 geçmiş olsun. dikkat ediceksin. takip et sıkı bi şekilde ama umutlu olma o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 black telefonun kutusu durmuyor mu? üzerinde IMEI numarası yazıyor olması lazım. izmirimin de cılkını çıkardılar sonunda. aslında bostanlı tarafları izmirin en nezih yerleridir ya. [ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 17:52 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 bırakmıcaksın abi. geçmiş olsun. çok güvendiğin bir yerde değilsen dikkat edeceksin bu gibi durumlara. [ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 17:49 tarihinde, taz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 var mı bi gelişme? community feelingse olay, community feeling allah allah merak eder insan biraz be:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 benim arkadaşında nikah dairesinin karşısında çalınmıştı gündüz. şarapçı çalmış bitane. pek umutlanma telefon için. [ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 18:09 tarihinde, Cons tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 yok abi 2dakkada ne gelişmesi türkiyede :D ben zamanında telefonu çaldırmıştım 1 yıl sora polis geldi bu telefon sizimiş dedi ulan telefon eskimiş zaten artık nabim ben bunu Oo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 bizim bagajdan omomatik detarjan çalmışlardı hayvanlar camı kırdıklarına değsin diye herhalde bi de ön jant hastaları var ki ne yapıyolar anlamıyorum tek bir tekerinkini alıyolar, (gece) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 said: yok abi 2dakkada ne gelişmesi türkiyede :D yok hocam ya işlerine gelen birşey olunca ya da torpil falan varsa 2günde lap diye buluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 geçmiş olsun, aman diyim arabada bişi bırakmayın. Ben 1 ytl bile görsem alırım çünkü iti kopugu tinercisi her tipi var geçerken görür atar taşı 1 ytl de olsa hiç önemsemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 dikkat etmek lazım. nerde ne olcağı belli olmuyor. bizim de bi arkadaşın camını kırmışlar ama hiçbişeyi almamışlar. telefon olayına gelince, tanıdık falan varsa anında buluyorlar(2-3 güne kadar eline ulaşır) yoksa o kadar kolay değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar