Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Merhabalar. Artık yavaş yavaş eski günlerdeki gibi tutoriallerime başlıcam :) Şimdi ufak bir tutorial hazırladım. Wii konsolumuzdaki Opera 9 ile (Internet Channel) Paticik'e girmeyi öğretecegim. 1- Wii'mizi güzelce acıyoruz; 2- Wii ana ekranımızda Internet Channel'a girmek için tıklıyoruz. 3- Biraz bekleyip Opera'nın açılmasını bekliyoruz. 4- Kaşımıza ilk gelen ekranda WWW butonuna basarak www.paticik.com adresini girmek için yazıyoruz. 5- Son olarak OK tuşuna basıp, patide gezinmeye baslıyoruz. Bakınız (video): http://www.youtube.com/watch?v=hpTuKtuDOlg Hadi hayırlı olsun, bir başka tutorialde görüşmek üzere :) [ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 14:25 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 vay anasını capponlar yapıyor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Güzel paylaşım (tırt forum sitelerinin vazgeçilmez 3. yorumu =) ) Wii'nin internet bağlantısı olduğunu bilmiyordum. Cahil kalmışım bayağı =/ Abi Wii'de güzelde psp için tutorial yapacak yok mu? Değişik ilginç oturup yapmaya çalışsak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Psp içinde yaparım sorun değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Hepsi var diyosun yani. =P. O zaman ps3 içinde yapsana bitane internet şart değil herhangi birşey yapabilirsin mesela ps3 ü açmayı gösterebilirsin =) Bide wii de web sayfasında iken zoom out ne kadar yapılabiliyor böyle sayfa minnacık kalana dek yapılabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 HAAA, WWW tuşuna mı basılıyordu? ben hep yanlış yapıyormuşum demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 www.paticik.com nasil yazilir detayli tutorial isteriz, bir de wiimote nasil tutulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 biri de beni paticik forum'a nasıl mesaj atılacağı konusunda aydınlatırsa çok sevineceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Wow... beklemiyordum boyle birsey :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 emeğe saygı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Terazime tıklayın, bende sizinkine tıklayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Mayhem'in Wii ve psp sahibi olduğuna inanan var mı? Ben şüpheyle yaklaşıyorum da :) Dikkat onlarda ölmesin ee yani bozulmasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Ulan sende muhalefetçi adam oldun başımıza. Msn'de hiç ölme mölme demion ama, burda mı yüz değiştirion ne ? Pati değiştiriyor insanı canım.. Neyse, yok bende wii, psp falan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 ?! Mayhem ben seninle hayatımda msn'de konuşmayı bırak msn adresin nedir onu bile bilmiyorum ahah İyice ilerlemiş mayhem durumun kötüye gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Harbiden lan, benim msn'deki sensible sen değilsin. Öeh yeni öğrendim iyimi. Bende aylardır onu sen sanıyorum, hani güzelde arkadaşlık ediyoruz, bende diyorum bu herif bana niye burada saldırıyor diye. Harbiden lol, lolki ne lol. said: [ мαунєм + ∂αякαηgєℓ ]: lan olum neden laf sokuon patide Denizde kum varmı abey: ne [ мαунєм + ∂αякαηgєℓ ]: pati diorm pati Denizde kum varmı abey: o ne olum [ мαунєм + ∂αякαηgєℓ ]: hııı.. [ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 14:18 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 ahahahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Eheheheue o da güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 iyiymiş hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 bu ne be.. gösterişin bu kadarı yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 psp si ölmüş mayhemin (intihar sanırım) )= [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 00:59 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 hıhı öldü sizlere ömür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 abi bırak ya bi yorum yazıcaksın kırk saat ohoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar