Grimwolf Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=84934 enteresan... [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 12:27 tarihinde, Grimwolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 ahah cv'imi e mailinede yollıyımmı? ihale takımına elemanmı arıyosun hayırdır? saptırdın yeteri kadar konuyu uzatma bari saçma sapan şekillerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 bu bölümdeki şarkı güzelde, aynı zamanda komikte geldi. ZİBİZİBİZİBEEEEE ZİBİZİBİZİBEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Hahah evet o ne ya zibizibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 efsane bolumdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 çok iyiydi yaa tamer- nereye gidiyoruz? memati-yemeğe..iki kişilik yer ayırttım. yani buraya yazınca hiç komik olmadı da, kıvrana kıvrana güldüm şu sahnede eahehae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 müzik pisipisis pisisi pisisii şeklinde :) polat iyice imba olmuş ilk başlarını kaçırdım, nefise karatay ı izleyemedik gözüktüyse tabi bölümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 sözde ders çalışırken bakıcaktım bölüme ama bölüm dersi filan bıraktırdı bir köşeye,gayet hoştu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Nefise çıkmaz mı ya:Maçoluk adamlık demekse evet polata verecem dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Aylar önce bu topicte Türkiye için efsana bi dizidir demiştim hala aynı mevzu... allahm ya=) Ya kardeşim izlemiyosanız izleyenlere saygı duyun her hafta saldırmayın şu başlığa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 olur gorursem selamını iletirim [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 01:09 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 ortaokulda kullanırdık biz bu deyimleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 işte alışıksındır kulak dolgunlugun vardır sana hitap ediyor diye yazdım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Yılbasından berı tum kanallardakı butun dızılerı ızlıyorum, acıkcası en KALITELI sı kurtlar vadısı bolum 5. Tebrık edıyorum hazırlayanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 polatın, fuatı öldürmesi daha iyi adamdan bi halt olmaz zaten, batırır şirketleri 2 dakkada şu pisi pisi müziğne biraz daha uğraşsalar yeni cendere tarzı bişey olcak kv ıraktaki müziği biraz değiştirip kullanmışlar, daha gaz olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 zaplarken rastgeldim geçen adamın teki bir makineye adsl modem takıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 ya o sahnede bende pek anlamadım acaba başka bişemi bi aygıt falanmı diye, izerken bende koptum bi baktım kabloların arasından modem cıkıyo. pisiipisiiiine bu müzik zaten tam allahlık ya=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 @Lopeth Zaplarkenmiş bırak şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Minton 4 port ethernet dsl modem ile sistem göcertme bence inanılmaz bir teknik idi. HELAL POLAT AGA VE EKİBİ ben de zaplarken gördüm bu arada AHAHe [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 00:00 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 bekliyoruz (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Ömer babadan can alıcı bir hikaye ile Bulutu bunaltmasını bekliyoruz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 İp kopar.. Taş dağılır.. Bulut sağlam adam :) ömer babayı düttürücekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 pisipisineee nasıl bir müziktir gülmekten öldüm ya hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 seni sivri sina dio orda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 soundtrackini 4 gözle bekliyorum valla, bütün gün dinlerim ben o şarkıyı hipnotize oldum..vizivizivizileee vizivizivizile :)) yine gayet başarılı bi bölümdü bu arada. yalnız şöyle bi çelişki beni rahatsız etti, polat ömer babaya dert yanıyo, işte tedbirli olmak lazım, bu adamlarda utanma-arlanma yok tarzı bişey diyo, e be adam, sen de gittin oğlunu kaçırıp omzundan vurdun, tataroğlu da babanı kaçırsa aynı kalleşlikte bi olay değil midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar