Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Polat geri döndü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahah cv'imi e mailinede yollıyımmı?

ihale takımına elemanmı arıyosun hayırdır?

saptırdın yeteri kadar konuyu uzatma bari saçma sapan şekillerde.
Mesaj tarihi:
çok iyiydi yaa
tamer- nereye gidiyoruz?
memati-yemeğe..iki kişilik yer ayırttım.

yani buraya yazınca hiç komik olmadı da, kıvrana kıvrana güldüm şu sahnede eahehae
Mesaj tarihi:
Aylar önce bu topicte Türkiye için efsana bi dizidir demiştim hala aynı mevzu... allahm ya=)
Ya kardeşim izlemiyosanız izleyenlere saygı duyun her hafta saldırmayın şu başlığa.
Mesaj tarihi:
polatın, fuatı öldürmesi daha iyi adamdan bi halt olmaz zaten, batırır şirketleri 2 dakkada
şu pisi pisi müziğne biraz daha uğraşsalar yeni cendere tarzı bişey olcak
kv ıraktaki müziği biraz değiştirip kullanmışlar, daha gaz olmuş
Mesaj tarihi:
ya o sahnede bende pek anlamadım acaba başka bişemi bi aygıt falanmı diye, izerken bende koptum bi baktım kabloların arasından modem cıkıyo.

pisiipisiiiine bu müzik zaten tam allahlık ya=)
Mesaj tarihi:
Minton 4 port ethernet dsl modem ile sistem göcertme bence inanılmaz bir teknik idi. HELAL POLAT AGA VE EKİBİ

ben de zaplarken gördüm bu arada AHAHe

[ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 00:00 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
soundtrackini 4 gözle bekliyorum valla, bütün gün dinlerim ben o şarkıyı hipnotize oldum..vizivizivizileee vizivizivizile :))
yine gayet başarılı bi bölümdü bu arada. yalnız şöyle bi çelişki beni rahatsız etti, polat ömer babaya dert yanıyo, işte tedbirli olmak lazım, bu adamlarda utanma-arlanma yok tarzı bişey diyo, e be adam, sen de gittin oğlunu kaçırıp omzundan vurdun, tataroğlu da babanı kaçırsa aynı kalleşlikte bi olay değil midir?
  • Yeni Oluştur...