LethE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Yeni izledim yanılmıyorsam 2005 yılı civarında çıkmış bir anime. 13 bölüm + 1 extra sı var izleyen oldumu hiç? merak edenler için buradan indirebilirsiniz. (bendeki torrentin isminden aratıp koydum bu linki denemedim şahsen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 hoş bir anime ama sonlara dogru beni baymaya başladı.. bana hitap etmiyor ama güzel anime meraklısına. [ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 22:18 tarihinde, Luriel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Çok güzeldir.Ama bu torrent daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 http://www.animeupload.com/animedownloadss/p2_articleid/84 burdan da rmvb formatında indirebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Duygu sömürüsü o kadar yüksek dozda ki yeter lan diyeceğiniz sahneler var.Ama güzel İzlettiriyor kendini. [spo]Mümkünse psikopat kadın katillerin kafasına vurup saf, temiz aile kızı haline getirelim:)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 "Elfen Lied" olacak doğrusu. Ben çok da beğenmedim şahsen, sonlara doğru biraz açılıyor ama hepsi o. Anime'in en iyi yanı açılış müziği, Lilium. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 izlemiştim zamanında,gayet hoş bir anime tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 kızların sağı solu her bölüm açılmasa sırf açılmış olsun diye bir de her köşeden dram çıkmasa daha hoş olurdu imho. sıkmıştı baya izlerken. [ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 00:53 tarihinde, EarS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 izlediğim en güzel animelerden biriydi Bir günde bitirmiştim tüm bölümleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 bende izledim 1 günde ve çok güzel yapmışlar kanımca.. Ova yı bulamadım google video damı ne ispanyolcası var flv o kadar :( isim cidden yanlış olmuş kusura bakmayın :) [spo]duygularla da nası oynuyorlarsa 2 dakika önce manyak olan kız , 5 dakika sonra babaa babaa diye ağlıyınca yine için cız ediyo :( .[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 OVA'nın Emule Linki; [spo]ed2k://|file|Elfen_Lied_-_S1_-_In_the_Passing_Rain_-_Regenschauer_-_[anime_fin](e4604a40).mkv|241874583|403408bcd75fdef21311a884edd1350d|/[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 emule hiç kullanmadım ki :( onu da anlatırsan tam olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Uykusuzluktan ölüyorum, ÖM'den msn adresini yolla bakayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Pek sevmem, kanlı olması dışında pek bir özelliği olmayan bir anime bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Dizinin finali dizi boyunca yükselen beklentiyi karşılayamıyor, hayal kırıklığıyla bitiyor, yine de güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 fazla kan ve çıplaklık olmasının dışında güzel, bunların aşırı olması önyargı yaratacaktır ama etkisinde kalındığında bütün bölümleri izleyen herhangi birini hüngür hüngür ağlatabileceğine inanıyorum, açıkçası şahit oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Ağlamakmı? birde şunu dinleyin http://www.youtube.com/watch?v=3Yg4XeURKjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 http://gendou.com/ da mp3 olarak mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 cok güzel anime ya. izlediğim icin kendimden nefret ettiğim tek anime 1 hafta etkisinde kaldım. yani heralde bi animede anca bu kadar dram olur :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 dramaqueen [ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 18:15 tarihinde, EarS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar