Lethious Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 merhaba, öss'ye girmeme daha var. ancak ben tıp okumak istiyorum. altı sene, sonra tus falan var ama zoru seven ve tıp ile ilgili olan biri olarak bunu istiyorum işte. ama üniversitelerle ilgili pek bir bilgim yok. cerrahi dalında en iyi üniversite hangisidir? üniversitelerin imkanları nasıldır vb. bu konularda bilgi alabilirsem çok mutlu olurum. birde merak ettim adli tıp nasıl birşeydir? teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Hangisi iyi bilmiyorum ama Osmangazi'de okutan bir arkadaşım var. Hiç beyenmiyor. Kütüphanelerine girdim , boştu. Edebiyat yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 şşşt edebiyat yok falan ayıp oluyor :P şaka bi yana bölümümden bende pek memnun değilim burda hala lisedeyim gibi geliyor ve kütüphanemizde biraz yetersiz ama bi o kadar da öğrencilerin ilgisizliği var zaten ama tıp bölümümüz ülkenin sayılı tıplarındandır.Araştırmalarıyla falan ödül alan pek çok profumuz var.Komşu illerden falan tedavi için gelen çok popüler bir hastanemiz var yani anlayacağın. zaten Anadolu Üniversitesi'nden ayrıldı tıp bölümümüz.Ama gene de tıp deyince akla Cerrahpaşa,Hacettepe falan gelir kendine güveniyorsan oraları öneririm ama Osmangazi'nin de tıpı güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Cerrahi dalinda en iyi tip fakültesi hangisi vs gibi arastirmalarin icin cok erken önemli olan simdi genel olarak iyi olan bir üni secmen gerekiyor. Mezun olduktan sonra uzmanlik sinavi sürecinde hangi dalda uzmanlik yapacagina karar verir ona göre fakülteni secersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 tavsiyeler için teşekkür ederim. var mı başka tavsiyesi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Tıp'ı belli başlı üniler dışında[çapa,cerrahpaşa,hacettepe,9 eylül,ankara] okumasan bence iyi edersin.Hatta imkanın varsa İngiltere'de Imperial var.Aşırı zenginsen John Hopkins var =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Bence tip yazicak herkes once bir oturup dusunmeli yav ben bu isi severek isteyerek yaparmiyim diye.. Cunku doktor arkadasim bu ay 15 nobet tutuyor yani olay soyle.. Pazartesi sabahi 7.30 da isbasi yapiyor sali sabahi 9.30 da birakiyor eve gidiyor yatiyor carsamba sabahi 7.30 da isbasi yapiyor persembe sabahi 9.30 a kadar gerci bu 1 ay boyunca surecek ama yinede idealist olmak lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 İstanbul Tıp Fak.'den mezun olan ve şimdi ortopedi ihtisası yapmakta olan bir doktor olarak sana şunu söyleyebilirimki; eğer tıp okuyacak, maddi & manevi tatmine ulaşıncaya kadar zorlu bir eğitim ve çalışma temposuna katlanabilecek kadar sabırlı isen köklü fakültelerden birine girmelisin. Hacettepe, Ankara, İstanbul Tıp Fak, Cerrahpaşa, Marmara gibi. Anadolunun bir köşesinde okumak ne yazıkki eksik mezun olmak anlamına geliyor çoğu kez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Bursa Uludağ da iyi diye biliyorum, vardı tıbbiyeli arkadaşlarımız; hocalarını meth ederlerdi ama okumadım bilemiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 ege tıp kötü mü?o kadar yazmı$sınız,hiç lafı geçmemi$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Ege tıp iyi diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 ben de öyle biliyorum da o kadar yazılmı$,hiç bahsi geçmemi$te ondan dedim.bir de 9 eylül nasıldır? (özellikle orada okuyan ark.ı olan varsa ve cevaplarsa süper olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Ege tıp iyi olmazmı arkadaşlar ya =) Benim kuzen Cerrahpaşa istiyordu geçen sene girdi sınavlara. Puanı yetmedi. Egeyede yetmedi. Ama Bursa tıpda şuan. Okuldan baya memnun. Geçen dönem'de okul birincisi olmuş inek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Eheh Marmara'yı yazmayı unutmuşum galiba.Bide 9 Eylülle Ege'yi karıştırdım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 bilgiler için teşekkürler. adli tıp konusunda bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 benim bildiğim adli tıp ayrı bi olay.. yani tıpı okuduktan sonra yoğunlaşacağın bir alt dal..türkiyede gelişmekte olan bi dal ama bilmiyorum ne kadar gelişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 ben de hep doktor olmak istemişimdir ama benden doktor olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Ege tip ve dis hekimligi cok iyidir, hem Izmir'de daha rahat sartlarda yapilir bence tip egitimi, gerci Istanbul ve Ankara yogunlugu guzel pratik olabilir de, kafayi da yedirtebilir adama bilemiyorum. Turkiye'de tip okumak icin idealist olmak lazim gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Polis gelio dio abi nataşalar geldi bi bak bakam hastalık var mı die sen gidion bakın aa frengi aa aids dion abi bunnar tehlikeli dion sonra polis alıo götürüo Polis gelio abi bu dna bunlarla hede yap dion vs. Attım =) Acaba CSI:Miami tarzında olaylar olabilir mi adli tıpta=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 said: Turkiye'de tip okumak icin idealist olmak lazim gercekten. bir de puanı tutturmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Hacettepe İngilizce TIP derim... Diploman bütün dünyada geçiyor ve eğitim muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 hacettepe ingilizce tıp diyosunda...adama puanını söylemiosn hiç =) bn full yapsam anca girerim okul puanım anca yeter :p akdeniz üni. tıpta iyi diye biliyorum ama benim bildiğim...önemli olan tıp fakültesini nerde okduuğun deil uzmanlığı nerde yaptığın...onada daha çok war...ben bu sene gircem öss ye 230 yapıorm tıp istiorm ve bu çok komik bi durum =) sakın maddi kısmına takılma hata edersin...ne kdr çok para alsanda çalıştığına değer bi para olmuyo o...aldığın paranın genelde 10 katını haketcek bi çalışmada bulunuyosn....6 sene okul + 4 sene uzmanlık(maaş alıosn bi miktar) + 2 sene mecburi hizmet +2 sene askerlik (yuvarlak hesap)+ 2 snede düzene bindirmen desen...35 yaşından sora bşiler oluyo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 ben de selcuk tıpta okuyan ve işin içinde olan biri olarak gerçekten isteyip istemediğini ii düşün derim.ayrıca Qui forumdan takıp ettiğim kadarıyla saygı duyduğum biri ancak düşüncelerine katılmıyorum sadece kendim anadolu üniversitesinde okuyorum diye değil genel anlamda geçen yılların tus başarılarını takip ederseniz örneğin küçük de olsa mersin tıpın ne kadar başarılı olduğunu görürsünüz.ayrıca osmangaziden arkadaş soylemiş doğrudur ödül alan proflar vardır.bizim ünide de dünya çapında bircok çalışma ve ödül alan hocalarımız mevcut ayrıca bir fırat tıp bile cok aıdan gelişim gösterip kendini kanıtlamıştır.bu bağlamda eksik doktor lafına kesinlikle katılmıyorum.hacettepe cerrahpasa köklüdür buna diyecek hiçbir lafım yok puanları da ortada zaten ancak tıp fakultesi öğrenimi turkıyenın her yerınde hemen hemen aynı olup öğrencinin kednısını geliştirmesıyle birebir alakalıdır.artık eskisi gibi birkaç üninin etkinliği yok adan zye bütün tıplar işin içine girmeye çalışıyorlar.o yuzden bence hangi tıp olduğunun değil senin emeğinin iyi doktor olmanı sağlayacağını unutmamalısın.hevesli gördüğüm için caydırmak istemem ama çekilcek dert de değil açıkcası özellikle turkıye sartlarında.çalışmayı,tıpı insanları cok fazla sevmen gerekıyor.almadan vermeyi öğrenmen gerekıyor ve günüümüz için bu cok zor öyle cok paralar kazanıp köseyi donmeyı beklıyorsan o da cok zor.ilk geldiğimiz sene coğu hocamız şimdiden bırakın dediler bize,gercekten günümüz gencliği için sıkması zor bir bölüm.oyuzden ii düşün taşın derim ben,hangi tıp olacağından çok,tıp olmalı mı konusuna yönel...bol şanslar... ps:evet doluyum =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 @Pyro,9 eylül tip fakültesinde okuyorum.Ama bizim egitim seklimiz daha farkli,aktif egitim.Merak edenlere itina ile açiklama yapilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 ben cidden merak ettim aktif eğitim ne demek. bir açıklama alabilir miyim lütfen? bu arada diğer patilere teşekkür ediyorum cevapları için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar