eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 nasıl yapılacak bu ya normal bilgisayar gibi değil kaldım yapamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 valla banada lazım. =) Dell in orjinal cdleri lazımmış o da bende yok. Benim laptop ta afrika su kurbağası gibi bakınıp duruo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 alla alla nasıl normal bilg gibi değil yaw , DELL e ozel driverlar mı gerekiyorms..Yok mu sitesinde dell ' in , ya da arayın telefon yardım etsinler, milyarlık milyarlık malları ittiriolar içine bi kurulum cd si koymuolar demek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Benim Acer bozulduğunda HD'yi direk formatlayıp donanımların kendi sürücülerini yüklemiştim(Ati sitesindeki , Realtek'in sitesindeki falan) Vista dvdsinden yüklediğim windowsda 2 haftadır sorun çıkarmadı. Biosdan bootu dvdye al yeter.Mbr'yi formatledıktan sonra sorun çıkarmaz , ister dell , ister sony olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar