MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Jason Hayes - Warcraft 3 - A Call To Arms Red Alert - Hell March Her ikisi de felaket bir savaş duygusu veriyor bana. Biri fantasy türünden, elime bir great axe alıp kafa uçurmayı hissettiriyor, öbürü ise elimde hücum tüfeğim, kafamda kaskım, sırtımda roketatarım, siperlerin arasında tank avcılığı yaptırtıyor... İvit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Alihan Samedov - Sen Gelmez Oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 dream theater - stream of conciousness(doğru yazmışımdır inşallah) dinleyince bende baya bi duygu patlaması oluyo. ayrıca dance of eternity'de de sinirsel anlamda bi patlama yaşanabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Green Carnation - Child's Play Part II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 massive attack-danny the dog massive attack-the dog obeys aha köpek gibi hissediom =PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 said: Shiro Sagisu - never meant to belong Bu baya sağlammış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 yedi karanfil - sen gelmez oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Nightwish - Moondance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 genghis khan var bide iron maiden'ın.kendimi direk at üstünde hissediyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 pentagram-anatolia(pek bir ülkeme bağlanıyorum dinledikçe) michael andrews-mad world(donnie darko soundtrack)(her bir piyano sesi içime işliyor beni benden alıyor geri vermiyor hayata emro oluyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Genghis Khan bildiğim kadarıyla Running Wild'ın şarkısı, bende var çünkü ve girişte tıpıtıpıtıtıp tap tıpıtıtıpıtıtıp tap diye davullarla giriyorsa Running Wild'ınki olabilir... Edit : pardon baktım enstrümental şarkısıymış maiden'ın... [ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 04:47 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Porcupine Tree - Last Chance To Evacuate Planet Earth Before It Is Recycled adlı şarkının 2:52 den sonraki bölümü cidden çok patlatıyor duygularımı =) Mükemmel yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 bach - seven nedense bende degisik bi etki yapiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Ged de sölemiş,bende söelyim,god speed you black emperoru bir deneyin arkadaslar east hastings moya tüm şarkıları iyidir aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 East hastingsde ben bir kere patlayıp sonra gömüldükçe gömülüyorum severim ayrı konu ama bi süre sonra duvarlar üstüme üstüme geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 elfen lied- lilium dinlerken ağladığım tek parça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Farid Farjad - Goleh Pamchal Farid Farjad - Taghtam Deh Kemandan hoşlananlar ilgilensin derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Keman hastasıyım ama bulamıyorum yazdıklarının mp3ünü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 lilium çok güzel hakkaten. ayrıca, eric satie - gnossienne de çok nefiz. [ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 00:36 tarihinde, horacegoesskiing tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 lilum ve never meant to belong ta çok hoşmuş [ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 13:18 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 duygu patlamasının illa hüzünlendirmesi mi gerek coşturan şeyler de söyleyin biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Söylendi mi bilmiyorum ama; Sirenia - Seven Sirens And A Silver Tear Ayrıca Apocalyptica - Quutamo (En Vie'nin vokalsiz hali, süper=)) Bi de Lord Of The Rings: TTT nin soundtrackinde bi parça var sanırım Requiem For A Dream in şarkısının hızlı haliydi, o da manyak bişey :D [ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 16:45 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 serdar öztop ---- sükut ve bilimum diablo I ve belki bi kaçtane diablo II arka fon müzii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoiceofSoul Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Death : Voice of the soul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 ARkadaşın tavsiyesi üzerine çok güzel bir şarkı kesin dinleyin : Clint Mansell - Death is the road to awe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar