toggie Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 İstanbul Anadolu yakasındayım (üsküdar) wowda 2k ping alıyorum, paticik bile geç açılıyor var mı yakın yerlerde oturanlarda bir problem? Uzun zamandır olmazdı böyle şeyler nazar mı değdi nedir kahretmesin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 komple birşey mi var acaba tr nin çıkışlarında yine yaw? Kablo değilim ben ama bende zorlanıyorum şu an patiyi bile gezerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 bende de msn bağlanmiyir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 kaç haftadır net gidip gelip duruyor uyuz oldum ben de ayrıca evet şu an msne giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 ya neredeyse 6 senedir kablonet kullanıyorum daha bir kere bağlantı problemi yaşamadım.Bir tek şu Cezayir'de kablo koptuğu zaman işte onu da zaten saymıyorum. Ataköy'deyken de Beylikdüzü'ndeyken de hiçbir sorunla karşılaşmadım.Herkes böyle yazınca garip geliyor bana nedense artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Acıbadem'de - Download/upload hızları normal - MSN'e girilmiyo - Paticik normal ama bazı siteler 234132512 saatte açılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 eet dandik calisio bi problem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 beylikdüzü ataköy aynı santrale bağlı ondan sorun yaşamamışsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 ben de kendimi paralıyorum. 2-3 gündür bi tatsızlık vardı zaten, bi iyi bi kötü idi. bugün msn e de girmemeye başladı. garip olan normalde meebo.com dan falan bağlanınca benim mesajlarım gitmezdi, şimdi gidiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 adsl ftw =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 şu an bende msn ye bağlanamıyorum.. ilginç.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 adsl de de sorun var. siteler gayet hizli, download arada dusuyor ama wow da hayvani bir lag var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 adslim 4 gündür berbattı bugün kendime geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Bende bir problem yok, gerçi downloaddan başka bir şey için kullanmıyorum interneti neredeyse. MSN'im de düzgün açılıyor. Popomundo bazen yavaş açılıyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar