Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bruce Almighty - Jim Carrey Tanrı olursa..

Sam

Öne çıkan mesajlar

said:
Ra_d, 06 September 2003 13:38 tarihinde demiş ki

yuh cahiller.
diyanet işleri başkanlığı o.
başbakanlığa bağlı çalışır.oha be bu kadarmsınız lan?
manken gibi.cumhur başkanı kim diye sorsak "mehmet ali clay" dersiniz heralde.[hline]And [b]Ra'd
glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.

Ya kusura bakmada zaten Diyanet İşleri başkanlığı veya bakanlığı olmuş pek te ipimde değil yani :)[hline]KinGpiN the striked sazan
Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki:
kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice.
antin, kuntin, gugurigu filan...
Sosyal ağlarda paylaş

Gülmekten nefesim tıkandı , gözlerimden yaş geldi. Süper kurgu , süper espriler ve süper oyunculuk 10/10 resmen. Ama fragmana gerçekten daha az sahne konmalı :)
Spikerede hasta oldum adam nasıl yapıyor öyle ya lo l[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Sosyal ağlarda paylaş

abi bilmiyosanız sıkmayın.

3 mart 1924 tarihinde ,din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması için diyanet bakanlığı (o zamanki adıyla Şer’iye ve Evkaf Vekâleti) kaldırılarak yerine Diyanet İşleri Reisliği yani diyanet işleri başkanlığı kuruldu.

günümüzde devlet içinde bulunan bakanlık diyanetten işlerinden sorumlu Devlet bakanlığıdır.o dediğin adamda diyanet bakanı değil devlet bakanıdır.ok? bilmeden atmayalım.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
Sosyal ağlarda paylaş

abi resmen saçmalıyosun ha.birincisi diyanet bakanlığı ile diyanet işlerinden sorumlu devlet bakanlığı arasında çok çok çok fark var.diyanet bakanlığı kavramı laiklik ilkesine aykırıdır.önce bunu öğren,atatürkün milleti emanet ettiği gençlerin bireyi.

ayrıca aşağıdaki sözlerden böyle bi devlet bakanlığı olmadığı nası çıkardın anlamadım.

said:
Ra_d, 06 September 2003 13:38 tarihinde demiş ki:
yuh cahiller.
manken gibi.cumhur başkanı kim diye sorsak "mehmet ali clay" dersiniz heralde.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephisto_, 07 September 2003 00:06 tarihinde demiş ki:
devan'ın haber sunduğu kısımdaki maymunlukları 4 kere izlemiş olmama rağmen yine koparak izledim[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum

Bi yerde KAKA PUPU diyor ya zuhaha
I do çaça :p[hline]KinGpiN the striked sazan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OutTrader, 07 September 2003 13:21 tarihinde demiş ki:
fragmanlar yuzunden gulucem sahnelerde gulemedim "cok komik ama bin kez izledim ztn" oldum yani butun buyusunu bozdu![hline]Mors certa et hora certa

burdan ne çıkarıyoruz arkadaşlar ? bir daha fragman izlemiyoruz =P[hline]KinGpiN the striked sazan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
theKingpin, 08 September 2003 11:32 tarihinde demiş ki:
said:
OutTrader, 07 September 2003 13:21 tarihinde demiş ki:
fragmanlar yuzunden gulucem sahnelerde gulemedim "cok komik ama bin kez izledim ztn" oldum yani butun buyusunu bozdu![hline]Mors certa et hora certa

burdan ne çıkarıyoruz arkadaşlar ? bir daha fragman izlemiyoruz =P[hline]KinGpiN the striked sazan

valla ciddi ciddi ben bidaha bu kadar beklediğim komedi filmlerinin fragmanlarını izlemicem adamlar resmen seyirci çekmek için en süper yerleri koyuolar. ben de daha önce izledigim bisiyi birdaha izleyince fazla gülemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 09 September 2003 22:58 tarihinde demiş ki:
e iyi de maymun esprisi zaten belliydi yani. orda maymun esprisini taa en başından anlamayan varsa yuh diyorum açıkçası[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

çıkıcağı tabiki belliydi ama hadi evine dön olayı j.c. söylerken oldukça komikti yani.[hline][i]
qu est ce que c'est:viande
Sosyal ağlarda paylaş

Ya hani "i got the power" diyo ya. Zaten fragmanın en dikkat çeken yerlerinden biri orası ve zannetmiyorum salonda fragmanı izlemeden gelen adam olduğunu(yine vardır ama azınlık olur yani) ama yine de salonda millet en çok ona güldü. Millet kendini mi şartlandırmıştır gülücem diye nedir anlamadım 100 kere izletseler 100 kere de aynı performansla güleceklerdi heralde.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ra_d, 07 September 2003 00:51 tarihinde demiş ki:
abi resmen saçmalıyosun ha.birincisi diyanet bakanlığı ile diyanet işlerinden sorumlu devlet bakanlığı arasında çok çok çok fark var.diyanet bakanlığı kavramı laiklik ilkesine aykırıdır.önce bunu öğren,atatürkün milleti emanet ettiği gençlerin bireyi.

ayrıca aşağıdaki sözlerden böyle bi devlet bakanlığı olmadığı nası çıkardın anlamadım.

said:
Ra_d, 06 September 2003 13:38 tarihinde demiş ki:
yuh cahiller.
manken gibi.cumhur başkanı kim diye sorsak "mehmet ali clay" dersiniz heralde.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,

Aferin Ra_d, hem konuyu dağıtıp bozmaya çalıştın hem de herkese hakaretler yağdırdın. Boyun kaç santim uzadı?[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 10 September 2003 18:07 tarihinde demiş ki:
bence adam gibi koydukları tek espri 7 parmaktı. diğer bütün sağlam espriler film için saklanmıştı

kaşık
clint eastwood
prayers
çorba
kamyon
spiker[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

abi baskaları da öle dio ama benim izlediğim fragmanda cogu vardı bunların uzun fragman filan dediler her neyse ama corba spiker i got the power arabaların kenara cekilmesi vs vs vardı hep
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...