Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hastalık..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ya ben baya kötüleştim bu aralar. Geçen hafta nezle ve öksürükler başladı bir iki gün ilaç aldım sonra saldım geçer diye.. Bugüne kadar da gayet azalmıştı falan ama bugün bir baş ağrısı bastırdı.. Gece de ateşim çıktı..

İlaç falan aldım yaramadı aklında bir önerisi olan var mı hızlı geçiren bu ağrıyı ateşi falan ..
Mesaj tarihi:
bi an neyle karsi karsiya oldugumu unutup, düşüncemi yazdim, sonra suya yazi yazmak oldugunu farkedip siliyorum. taqil.

[ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 03:39 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
dory .......

sana bir yorumum yok.. Bu topicte gereksiz birisin

msn den arkadaşların söylediklerini uyguladım şimdi daha bi iyi gibiyim.. yarını iptal etmek zorunda kaldım bir takım olaylar+hastalık sonucunda..

yardım eden herşeye teşekkürler..
Mesaj tarihi:
neden sinir harbi yaptın bir saat arayla :)

eğer hala uyanıksan ve tylol hot varsa evde onu dene. yoksa ıhlamur veya çay+ limonu dene sonraaa eklem yerlerini kolonya ile ovala diz kapağı, dirsekler, ayak fln. suda eriyen c vitaminleride iyi gelir. tabiki asıl olay uyku uyku uyku.
Mesaj tarihi:
ghost_boo...............(nokda)
arenda_duwcal..........................(more dots)
black_angel.............................................(MORE MORE)
benim sana sozum var:
sen ozunde gereksiz birisin.
sabah sabah güldüm baya, neyse. bye.
Mesaj tarihi:
bi de şimdi celallenip sana laflar hazirladim moduna girmişsin, kadam bozuk delirmeyin falan.
en son senin yasinda birinin bana o cümleleri etmesi hoş bitmedi.
yerinizi bilin.
yazımı editledigim yerinde hasta oldugunda topic acmak yerine doktora git yaziyordu, burdan onerilen ilaci alacak kadar cahil misin yaziyordu, oyleymişsin (bu da editlememi destekliyor.)
git takil, tepemi arttirma cocuk.
Mesaj tarihi:
Ya bişey diicem
Bi insan hasta olur tamam ama bi insan belli bir yaşa geldikten sonra nezle olunca ne yapıcağını ne yapmayacağını veyahut başı ağrıyınca ne yapıp ne yapmayacağını bilmiyorsa
çok komik.
Mesaj tarihi:
O "ayar"ı veren arkadaşımız ghost_boo'ya şunu yazan kişi;

said:
nocom
üye [şikayet et]
§ 12 Nisan 2007, Perşembe - 03:07 [ özel msj ]

küçük emrah gibisin.

Bunun üstüne verdiği "ayar" komik olmuş biraz.
Mesaj tarihi:
Asteroth onu neden yazdıgımı ghosta sorsaydın keşke. ben onu laf sokmak için yada başka bişi için yapmadım. dün çok üzüldü o yüzden yazdım küçük emrah gibisin diye.
  • Yeni Oluştur...