ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Arkadaşlar ya ben baya kötüleştim bu aralar. Geçen hafta nezle ve öksürükler başladı bir iki gün ilaç aldım sonra saldım geçer diye.. Bugüne kadar da gayet azalmıştı falan ama bugün bir baş ağrısı bastırdı.. Gece de ateşim çıktı.. İlaç falan aldım yaramadı aklında bir önerisi olan var mı hızlı geçiren bu ağrıyı ateşi falan .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 uyku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 yok uyuyamıyorum yaa.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 sabah doktora gitmeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 abi sabah çanakkaleye gidicem acil iyileşmem lazım ondan soruyorum yoksa ne güzel bi hafta ense yapcam diye sevinirdim....! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 öss varsa bozar o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 bi an neyle karsi karsiya oldugumu unutup, düşüncemi yazdim, sonra suya yazi yazmak oldugunu farkedip siliyorum. taqil. [ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 03:39 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 ilaç yerine doğal yoldan vitamin + uykuyu dene... Tabii birde adam gibi yemeğini ye yoksa daha da kötüleşebilirsin. Hem paso çanakkaleye niy gidiyorsun kız sen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 dory ....... sana bir yorumum yok.. Bu topicte gereksiz birisin msn den arkadaşların söylediklerini uyguladım şimdi daha bi iyi gibiyim.. yarını iptal etmek zorunda kaldım bir takım olaylar+hastalık sonucunda.. yardım eden herşeye teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Delirtmeyin abi adamı zaten kafam bozuk yardım istemek için topic açıyorum içine etmekte üstünüze yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 dory'yi destekleyip daha da ediyorum icine konunun. doktora gidin arkadasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 neden sinir harbi yaptın bir saat arayla :) eğer hala uyanıksan ve tylol hot varsa evde onu dene. yoksa ıhlamur veya çay+ limonu dene sonraaa eklem yerlerini kolonya ile ovala diz kapağı, dirsekler, ayak fln. suda eriyen c vitaminleride iyi gelir. tabiki asıl olay uyku uyku uyku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Çok sağol o dediklerini yaptırdılar bana da zaten.. Daha iyiyim şu an ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 ghost_boo...............(nokda) arenda_duwcal..........................(more dots) black_angel.............................................(MORE MORE) benim sana sozum var: sen ozunde gereksiz birisin. sabah sabah güldüm baya, neyse. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 lol.. din,küfür,müslüman ilişkisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 bi de şimdi celallenip sana laflar hazirladim moduna girmişsin, kadam bozuk delirmeyin falan. en son senin yasinda birinin bana o cümleleri etmesi hoş bitmedi. yerinizi bilin. yazımı editledigim yerinde hasta oldugunda topic acmak yerine doktora git yaziyordu, burdan onerilen ilaci alacak kadar cahil misin yaziyordu, oyleymişsin (bu da editlememi destekliyor.) git takil, tepemi arttirma cocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Ehue ağır abla dory =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Ya bişey diicem Bi insan hasta olur tamam ama bi insan belli bir yaşa geldikten sonra nezle olunca ne yapıcağını ne yapmayacağını veyahut başı ağrıyınca ne yapıp ne yapmayacağını bilmiyorsa çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 said: sen ozunde gereksiz birisin. bumudur senin ondan yaşça büyük olmanı sağlayan yeti ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 oyyyyyy nocom yihoo hiç böyle ayar görmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 O "ayar"ı veren arkadaşımız ghost_boo'ya şunu yazan kişi; said: nocom üye [şikayet et] § 12 Nisan 2007, Perşembe - 03:07 [ özel msj ] küçük emrah gibisin. Bunun üstüne verdiği "ayar" komik olmuş biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 gereksiz topic gereksiz konuşmalar *ayar verir* ne lan bu ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Catfight? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 bilekkaos.... gereksiz birisin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Asteroth onu neden yazdıgımı ghosta sorsaydın keşke. ben onu laf sokmak için yada başka bişi için yapmadım. dün çok üzüldü o yüzden yazdım küçük emrah gibisin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar