Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Savciliga suc duyurusu icin dilekce ornegi

Zopik

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Adini sanini bildigim hatta fotografina dahi sahip oldugum, arkadasi ile birlikte yedigi halti msn'den dakika dakika anlatan ve sunucuma belli zaman araligi boyunca saldiran kisiyi sabah deliller ile birlikte savciliga vermeyi dusunuyorum.

Bu tip resmi yazismalarda yine resmi bir dil kullaniliyor ve bir cok kelimenin yerine cogumuzun hayatinda duymadigi kelimeler yaziliyor, dogrusu oymus falan fistan ...

Adam akilli bir dilekce yazabilmek icin epeyce ayrintili bir dilekce ornegi aramaktayim.

Yapilan sey bilisim suclari kategorisinde bu arada ... Yardimci olabilen olursa pek bu guzel olur, makbule gecer.
Sosyal ağlarda paylaş

bence de uğraş zaten davayı kazanırsan avukat ücreti ve mahkeme masraflarını da onlar öder

Dilekçeyi de resmi yaz elinden geldiğince, çok kasma o mahkemeye her gün nasıl yazılmış dilekçeler geliyodur; hatta avukata yazdır.

[ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 00:40 tarihinde, eldar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NA örnek tabi

ŞİKAYETÇİ : (ad -soyad).......................................

Adresi: ..........................

ŞÜPHELİLER : itin biri

SUÇ :
SUÇ TARİHİ :
AÇIKLAMALAR :

1- sitemize girdiler içine ettiler

2- hakaret ettiler

3- hack mack bilmemne yaptılar

4- vs. vs. vs.
(biraz daha açıklayıcı tabi.

SONUÇ VE İSTEM: allahın belalarını vermelerini istiyorum ayrıyetten para cezasıda kesin. paralarıda bana verin.
piskolojimi bozdu, iş gücümü engelledi
kapanan serverim dolayısı ile uğradığım zarar 7500YTL'dir
sunucu hizmeti verdiğim müşterilerim ile yaptığım anlaşmalar sonucuu hebele hübele
kapalı geçen günlerimde ödemem gereken 1.000ytllik zararlarımın XXGGTTAA isimli şahıslardan söke söke alınmasını istiorum bilmemne.

hukuk içerisinde pençene düşürürsen birini iyice eziceksin cnm :)

Saygılarımla. 12/04/2007

Şikayet eden

Ad soyad

İmza

[ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 13:16 tarihinde, sheref tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...