Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tanışma Sorunsalı

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Çıkışta yanına süzülünür...

-İyi akşamlar...
-!!!??!..
-ehe merhaba?
-xxxxx
-zaten dötüme benziodun hıh!

*kaç*

-İyi akşamlar
-iyi akşamlar
-nasılsın (naber yavşakça kaçar)
-iyiyim sen ?
-eh işte çok canım sıkılıyor yine eve gidicem ufff.bu arada adım Osman tamburacı
-Bende pakize suda
...
gir muhabbete işte aaaa nolcak ulan!
Sosyal ağlarda paylaş

Erhmm.. Şöyle bişi yapabilirsin.

1) Gidiip yanına şey sınav'a giricemde senn kalemin uğurlu gelebilir? verebilirmisin sınavdan sonra veririm.

Tak kızlar duyarlıdır :-) eğer bakışları doğruysa. verir. Sonra 1 ders sonra gittiğinde muhabbeti yaparsın artık. Ön sunuşu yaptık ne de olsa..

Bu illa kalemde olmaz silgi defter kitap alışverişi :) cok muhabbeti ortaya dökmeye yarar.

2) Yada 1 milyon kağıt parana kır kız koridorda gezerken omuzuna tıklayarak pardon bu senin paran mıydı? Falanda diyebilirsin :) buda güzel bi yöntem

3) Kantinde sıraya girerken misal arkasına geçersin şey bu parayıda uzatabilirmisin de diyebilirsin :) oda bi başlangıç olabilir :)

4) Rezilliğe deycek bi kız ise . Al cola yada ne bilym bişi o sana carpmış gibi bişi yaptır ( Nası olcaksa :P ) ondan sonra üzerine dökülür pardonalr başlar hem gülünc bi başlangıçda olabilir :)

Ouww bunlar şimdilik sana yeterli :) olmazsa yazarım bi 33 tane daha :q
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ema, artik senin taktiklerin tarihi gecmistir ama. 2000de 16f olsan simdiye 23f eder, 16-18 kovalayan genclere derman olur mu belli degil =(

bazı şeyler zamanla değişmez delacıım.
kabaca 16-20 yaşları arasındaki insanlar bu taktiklerle her zaman tanışabilir.

ne alakası var ki benim yaşımla zaten. ben o yazıyı yazdığımda da (aralık 1999) 14f idim, şimdi de öyleyim netekim.

yerseniz..
Sosyal ağlarda paylaş

hatrin icin yeriz ama 99dan gunumuze bir degisim listesi yapalim, belki farkina varmayanlar olmustur bu olanaklarin.

simdi oncelikle internet yayginlasti gunumuzde, kari kiz dedigimiz cisimler de bu ortamda bulunmakta artik. social networking denilen hadisenin patlamasiyla turlu resimlerine, hobilerine ve belki msnine ulasabiliriz en kotusu de arkadaslari kimmis onu ogreniriz.

arkadaslardan 1. derece olmadigi acikca hissediliyor su an, 2. veya 3. derece de olur. bu yasta gencler coklu msn muhabbetlerine hastalar, yavsak smileyleri de kullaniyorlar. onceden yaptigin arastirmayla ele gelir biseyler buldugunda o coklu konusmayi bi sekilde manipule edip ilgi alanlarindan en guclu olduguna cekeceksin. sonra oyle yalandan bir muhabbetle proceed to next level, sonra tesekkur edersiniz.

bu dediklerimin dayanagi kardesimin listesindeki sayisi 200'u asan hatun potansiyelini benim listemle kiyaslamamdir.

biz dial-upli, webcamsiz yonjasiz zamanlarin cocuguyuz =((
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delanoresse, 13 October 2003 21:29 tarihinde anlatmış:
.........
Naapmaliyim?

bu kadarına da sevinmelisin. sonuçta çok güzel vakit geçirmişsiniz, bir sürü insana hiç kısmet olmaz. bunu yaşadığın için pek sevinmeli, en kıymetli yere koymalı ve hayatına devam etmelisin.

aha, bi anda hayatim gozumun onunden gecti, sonra o noktali yerleri dolduran soru geldi aklima. bak dinlemedim gecenlerde gene emayi basima neler geldi =/

sustum, bilemedim affet abla =(
Sosyal ağlarda paylaş

:D geyiğe sarmış konu. Ya o değil de bugün koridorda yürüyorduk, o sırada o da arkadaşıyla karşıdan geliyordu. Gözgöze geldik, böyle zaman yavaşladı sanki :)

15 metre yürüdük gözlerimize baka baka, neredeyse çarpışıyorduk son anda yanımdan geçti. Ben etkisinden çıkamadan, yanımdan geçişinden iki saniye sonra bir daha geçti yanımdan ve bizimle aynı yönde giderek uzaklaştı. Bi garip oldum. Arkadaşlar tabi bu garip durumun farkında olduklarından "Oğlum resmen göz göze yürüdünüz, yürü be" fln dediler. Hiç bana göre değil ama gidip "Bakar mısın? Senin adın ne?" diyesim var. Tabii yerse..

Ya hiçbir şey yapmak istemiyor canım, hep onu düşünüyorum, nooluyo anlamadım. İlk defa böyle oluyor bana :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...