Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir kronun msni

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bunlar beni periyodik olarak msn e ekler diyaloglar da genelde şöyledir hepsinin de numarası aynıdır ben eklemedim sen ekledin

Aynalı Süleyman
Selam

DoruK
Selam da sen kimsiniz?

Aynalı Süleyman
Bilmem sen beni eklemişsin

DoruK
Yok ben eklemedim sen ekledin

Aynalı Süleyman
Neyse boşver, adın Doruk mu

DoruK
Yani

Aynalı Süleyman
Benim de Mustafa, nerden

DoruK
izmir

Aynalı Süleyman
kaç yaşındasın

DoruK
19

Aynalı Süleyman
hmm en sevdiğin çiçek hangisi?

DoruK
Annen

DoruK
Erkeğim lan ben

Aynalı Süleyman
lan it adres telefon hebele #!&%?!!

[ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 23:34 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
evet abi var öyle tipler şerronun biri kız msn'i diye veriyor (ah bi onu bulsam) sonra eleman avatara bile bakmadan direk yazışa giriyor böyle saçma muhabbetlere girince ben erkeğim ulen diyorsun ve büyük ihtimalle o adamla konuşmanın son cülesi bu oluyor.
Mesaj tarihi:
Doruk'un olay bana da oluyo arada,adres tuna'yla basliyo kiz zannediyo heralde elemanlar, merhaba falan filan diyo, nerden tanisiyoruz diyince adresi salladim tuttu tarzi sacma cevaplar geliyo.
Mesaj tarihi:
doruk mevzusu banad aolbu bi kaç kez

ben yiyom ama herifleri erkeğim dmeiyorum, hoş normalden fakrlı cevapta vermiyorum hiç, lakin bi türlü anlamıyo karsı taraf erkek olduğumu
Mesaj tarihi:
Çevremde çok fazla kro var her gün gülmekten ölüyoruz.Hatta arkadaşın telefonda kro araba,mobilet fln yazıları arşivi var bi ara onlarıda bi toparlıcam . Çevrimdışı olanlara resim koymasaydım güzel olurmuydu amaç resimler,nickler ve kişisel iletileri zaten .
Taktım bu msn işine bi sürü msn yapıcam huehueuhehuhe
.Yeni hedefim bir abazanın msni.

[ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 10:21 tarihinde, Sphere tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
konuya bulaşmadan doğrudan görsele yorum:

güzel, çok eğlenceli gözüküyor.. "hayat 3,5-4 arasındadır"ın devamını merak ettim.. arattım "Hayat üç buçukla dört arasındadır. Ya üç buçuk atarsın, ya dört dörtlük yaşarsın" muahaha ben hala buna gülüyorum ya..

ing.. versiyonunu fifty cent şeyttirmişti; get rich or die trying ile..
Mesaj tarihi:
@mike:

batan bu adamların topu. günde en az bir tane geliyor. sen beni eklemişsin muhabbeti yapıyor aynen. sen kimsin gibi sorulara tanrıların oğluyum falan diyorum geyik yapıp engelliyorum. hatta bunları toplayıp kitap olarak bastırmayı düşünüyorum bi ara...
Mesaj tarihi:
ben pek girmiyom msn'e kafam rahat.. girdiğim de zati, elemanlar tel. ile aramış oluyo baba msn!! diye.. offline giriyorum.. keyfim yerinde çok =) ama program sucks
  • Yeni Oluştur...