DoruK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 ya bunlar beni periyodik olarak msn e ekler diyaloglar da genelde şöyledir hepsinin de numarası aynıdır ben eklemedim sen ekledin Aynalı Süleyman Selam DoruK Selam da sen kimsiniz? Aynalı Süleyman Bilmem sen beni eklemişsin DoruK Yok ben eklemedim sen ekledin Aynalı Süleyman Neyse boşver, adın Doruk mu DoruK Yani Aynalı Süleyman Benim de Mustafa, nerden DoruK izmir Aynalı Süleyman kaç yaşındasın DoruK 19 Aynalı Süleyman hmm en sevdiğin çiçek hangisi? DoruK Annen DoruK Erkeğim lan ben Aynalı Süleyman lan it adres telefon hebele #!&%?!! [ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 23:34 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ]
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Demek istediğim doruğun ki gibi insanlar değil yannış anlaşılmasın ki onlara abaza deniyo zaten kro değil.
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 nası abazan ya doruk'un olayındaki eleman doruga mı sarkmış nedir anlamadım :)
robinson Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 evet abi var öyle tipler şerronun biri kız msn'i diye veriyor (ah bi onu bulsam) sonra eleman avatara bile bakmadan direk yazışa giriyor böyle saçma muhabbetlere girince ben erkeğim ulen diyorsun ve büyük ihtimalle o adamla konuşmanın son cülesi bu oluyor.
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 bu tip şeylerin yapılmasını onaylamıyorum ben aslında yani krolar küçükken sizi çok mu kovaladı da adamlara siz de aynı krolukla cevap vermeye çalışıyosunuz.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Doruk'un olay bana da oluyo arada,adres tuna'yla basliyo kiz zannediyo heralde elemanlar, merhaba falan filan diyo, nerden tanisiyoruz diyince adresi salladim tuttu tarzi sacma cevaplar geliyo.
Apache Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 kroları savunanlar da pek kro heralde hehe
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 doruk mevzusu banad aolbu bi kaç kez ben yiyom ama herifleri erkeğim dmeiyorum, hoş normalden fakrlı cevapta vermiyorum hiç, lakin bi türlü anlamıyo karsı taraf erkek olduğumu
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 @Apache offline olanlarin son resimleri gözükür en azindan bende gözüküyor. (live messenger)
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu okuyunca ne alakaysa aklıma Süleyman hep başbakan şarkısı geldi :p
Sphere Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Çevremde çok fazla kro var her gün gülmekten ölüyoruz.Hatta arkadaşın telefonda kro araba,mobilet fln yazıları arşivi var bi ara onlarıda bi toparlıcam . Çevrimdışı olanlara resim koymasaydım güzel olurmuydu amaç resimler,nickler ve kişisel iletileri zaten . Taktım bu msn işine bi sürü msn yapıcam huehueuhehuhe .Yeni hedefim bir abazanın msni. [ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 10:21 tarihinde, Sphere tarafından güncellenmiştir ]
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 konuya bulaşmadan doğrudan görsele yorum: güzel, çok eğlenceli gözüküyor.. "hayat 3,5-4 arasındadır"ın devamını merak ettim.. arattım "Hayat üç buçukla dört arasındadır. Ya üç buçuk atarsın, ya dört dörtlük yaşarsın" muahaha ben hala buna gülüyorum ya.. ing.. versiyonunu fifty cent şeyttirmişti; get rich or die trying ile..
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 gerçi büyük oranda listeyi yenilemiştir ama
Dev Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 @mike: batan bu adamların topu. günde en az bir tane geliyor. sen beni eklemişsin muhabbeti yapıyor aynen. sen kimsin gibi sorulara tanrıların oğluyum falan diyorum geyik yapıp engelliyorum. hatta bunları toplayıp kitap olarak bastırmayı düşünüyorum bi ara...
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 ben pek girmiyom msn'e kafam rahat.. girdiğim de zati, elemanlar tel. ile aramış oluyo baba msn!! diye.. offline giriyorum.. keyfim yerinde çok =) ama program sucks
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 bu msn şeysinin sparta versyonu ne yapılur = )
Öne çıkan mesajlar