bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Pegasus a ait 17.40 ta havalanan Diyarbakır-İstanbul seferini yapan uçak kaçırıldı. Uçak Ankaraya indirildi. Uçakta 175 kişi bulunuyor. Uçağı kaçıranın kadın olduğu söyleniyor. ayrıntılar için patiyi takip etmeye devam edin PatiNews Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 barzanin metreslerinde biri kaçırmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Uçağı kaçıran mehmet gökçingök müş kadın çıkmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 kadınmış yakalanmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 ya yalan cıkar kesin.sora pişmanım der bırakır eylemi.kesin kredi kartı borcu vardır yada sevgilisi aldatmıştır bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 amacı neymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 rte kaçırtmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 derin devlet yapmistir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 karakedinin işidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 ben yaptım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 ya her halta geyik yapmayın, nedir son durum, kurtarıldı mı yolcular, kim yapmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Adam teslim olmuş. Mehmet Gökçe mi ne öyle bir ismi vardı. Amacı İran'a gitmekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 böyle ciddi konularda geyik yapılma yasağı getirilmeli. hayır komik de olmuyor, salak durumuna düşüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 alla alla.. uçağa binmeye de korkucaz artık he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 said: hayır komik de olmuyor, salak durumuna düşüyorsunuz. vuuuuuuuu öyle mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 wuhuuu. çok şık ayar gelmiş. olay bitmiş gitmiş ağıt mı yakiym. açtığı konularla, ne durumlara düştüğü belli olan insanların bunu bilmeyip başkalarına ayar çabalarına hayranım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 ağıt yakılacak bir olay olmamış. ille de bişey yapmak istiyosan susabilirsin mesela. biz de sana tapmıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 said: giovanni rte ye laf edilmese bile korumaya çalışıyosun rte ...... seni ne güzel küfür edermişsin sen klavye delikanlısı seni. [ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 20:39 tarihinde, Giovanni tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 toggie afedersin ama sana ne ? polis misin admin misin nesin istediğimi yazarım geyik de yaparım ciddi konuda hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 ne yapıp yapmicamı da sizden öğrenicek halim yok kusura bakmayın da ben insanlara sus demiyosam insanlar da bana demicek. ister banlatırsınız rahatlarsınız isterseniz okumazsınız. size msjlarımı okuma dayatması da yapmıyorum. böle bi "united we are" çabaları garip geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 korsan aramızda! ne bu gerginlik yahu... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 patiyi yakıp yıkmadan bırakmam ULAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 iyi o zaman ben de sana ana bacı gider sonra da okuma derim oldu? burası forum, bişey yazarken yazdıklarına dikkat edeceksin. önce public foruma yazı yazıp, arkasından istemiyorsan okuma demen de ayrı bir geyik olmuş. sana neyin garip geldiği de umrumda değil pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Toggie efendi bizsiziararız hariç kimse bu konuda ters bir laf etmedi forum kurallarına uygun olmayan bir mesaj atmadı. Forum kuralları çerçevesinde istediğim mesajı istediğim yere atarım bunun polisliği de sana düşmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 e ama şimdi ben sana hiçbi lafımı dokundurmamışken gelip böle dersen ne alaka demez mi insanlar? Ben sana ana bacı küfür mü etmişim? ben sana hakaret mi etmişim de sen böle bi savunmayla geliyosun. fikirlerimi beğenmezsen tepkilerimi beğenmezsen solda elaidi nickini görünce atlayabilirsin msjımı. gereksiz şeylerle uğraşıyosunuz şurda geyik yaparken geliyosunuz saçma saçma çıkışlar yapıyosunuz sonra yok ana bacı git okumiym öle şeymi olur diyosunuz. daha neyi savunduğunuzdan neye karşı olduğunuzdan bihabersiniz gelmişsiniz burda tuşa basmaktan başka bişi yapmıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar