Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 en iyi ben içerim. en iyi mekanlarda en iyi içecekleri içerim.çokta coolum.sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 adam biradan sıkılmış abi siz ne diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 votka - şampanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 kokteyller şişelerde yapılır. bardaklarda tatları değişir. ben genelde kafa olmak için şurup yaparım yada + gazoz - $arap. $urup yaparsın: 2 tane tang portakal 2 büyük vodka sade olcak tavsie istanblue. 1 tane bo$ 5litrelik su $eyi 4 tane redbull plx bo$altın hepsini. sallayın sallayın. sonra bida bo$altın bardaklara 4 ki$i yumulun 4-5 bardakda ucmu$ olacaksınız zaten. yada cin fiiiiiiiiiiiiiiz olayi iyidir ho$tur cini alırsın $iveeps limonu alırsn bitane de pudra şekeri alırsn bardak içine cini doldurup ustune limonu doldurursun. sonra pudra $ekeri köpürdüü anda böle fiiiiiiiz die. shutlarsın. 5-6 bardak sonra ucmu$ olursn. bunun bide sodalı versionu var ben pek sevmiyorum. eah tabiki en iyisi fasıl =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Romla tanıştıktan sonra bunca sene boşa içmişim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 ucuz %80 lik falan rum kadar rezil mide bulandırıcı bi içki bimiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Ucuzunu bilmem. Migroslarda var 45 ytl, adını unuttum şimdi, Küba malı. Benim gibi alkolik adama bile yetiyor 1 şişesi 1 gece :P İçimi votkadan falan güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Sly-One madem ucacaklar Almanya'ya, bira olarak Rothaus icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 o kadar alman avusturya ws. birası içtim, hala en güzel bira efestir bana. 45 ytl ye rum olmaz, ucuz dedin mi süpermarkette 3-5 euro olcak : ) türkiye'de içki yasağı var resmen bu fiyatlarla. [ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 00:24 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 abi nasil atis yazmislar farkli tatlar dedi ya ne kadar duydugunuz icki var dokturmussunuz absinth falan icilcek icki degil ole bir iki yudum tatmaya o kadar. Ispirtodan farksiz yoksa ole farkli tat felan degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 olur mu, ispirto içiosun işte makyajlı ;) sadece adlarını bildiğimizden değil içtik biliyorum hepsini merak etme sen. denenmesi gerekir yine yeni tatlar aranıosa : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 allah aşkına absinthe'in neresi ispirtoya benziyor ? ben gayet severek içiyorum keyifli keyifli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Kafa olmak istediğimde bikaç baddak shot tekel votkası götürüyorum bazende. İlginçdir ki kalite fransız şarapları yerlilerden daha ucuz(köpeköldüreni şarapdan saymıyoruz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 absinth hakkaten ispirto gibi, ben 2 kaşık şeker eritiyorum 3-4 kere, sora anca içiyorum. çok fena yakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 sly senin agzindaki malt tadi sut ictim dilim yandi dedirtecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 sly senin absinthe sahteymiş gözleri kör ediyor süründüyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 rakı,viski,vodka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 absinth'i direk icerseniz ispirto gibi olur tabi. Yoksa gayet guzel icimi bence duzgun hazirlanirsa. Bulabiliyorsan cider ic, cok guzel, ama Turkiye'de var mi bilmiyorum burada baya kaptirdim ben. Ayrica bira cesitlerine git, su ikisini bulabilirsen al mesela: Young's Double Chocolate Stout ve Newcastle Brown Ale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 bence en iyi içki whiskey bi şişe jack 2-3 gün içilir.. ama 70 milyon lira bi şişesi. vodka desek oda güzeldir, ama artık bira kesmiyo diyosan yarım şişe vodkadan aşşası kesmez. şahsen beni katiyen çakır keyf bile yapamıyo aşşası. Absinthe'in şişesi ortalama 150 milyon. oda iyisini bulacaksın vs.. istanbuldaysan ve iyi absinth istiyorsan kanal gösterebilirim. içki içmeyi seviyorum süreklide içiyorum sürekli güzlliğimi korumak istiyorum diyorsan bir şişe şarabın 4 kutu biran olsn şarabın yarısını iç 4 birayıda iç. misler gibi olursun. yada bi ufak vodka 11ytl 4 tane efes fıçı = 8,40 büyük bir sürahide karıştır, bol bolda buz koy 2-3 kişiyi çakır keyfin üzerine çıkartabilir. (beğenmeyenler olabilir, benim özel formüllerimdendir, renkli cix kokteyllere benzemesede tipi kafası hepsinden iyidir.) VE TABİKİ EN KRALI EN SON Long island ice tea http://forum.paticik.com/konu.php?id=133487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 türkiyede cider tabiki var, 1998 yılında alkole onunla başlamıştım 14 yaşımdayken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 1lt red bull 1lt şampanya 1lt vodka nerde karıştırırsın bilmem afiyet olsun [ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 12:34 tarihinde, Zep tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 smirnoff export strenght vodka vol %50 yeterli olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Vodka gibisi yoktur. Canın hangi içecekle çekerse boşalt bardaa, devir mideye ağırdan ağırdan. (buzlu portakal suyu tavsiyedir 4/1) Yavaşça çarpar, istediin kıvama gelinçe kafan, dur azucuk. Etkisi çabuk geçmez. İçkilerin en güselidir mübarek. He bi de şarap seviosan kanyak öneririm. Ucundan ucundan güselce teklenir o da. Vodka gibi çarpar cnm benim. Tadı da şrp gibidir. Ama gin nası sek içildiinde patlıcana döndürüp ses kısıyorsa, bu da aynısı yapabilio. Aman dikket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Tekel Tekila da fena değildir. edit : Topumuz alkoliğiz ya:) [ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 22:36 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 rakı&şalgam derim başka da bişi demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar