Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İçki tavsiyesi

Molto

Öne çıkan mesajlar

kokteyller şişelerde yapılır. bardaklarda tatları değişir.
ben genelde kafa olmak için şurup yaparım yada + gazoz - $arap.

$urup yaparsın:

2 tane tang portakal
2 büyük vodka sade olcak tavsie istanblue.
1 tane bo$ 5litrelik su $eyi
4 tane redbull

plx bo$altın hepsini. sallayın sallayın. sonra bida bo$altın bardaklara 4 ki$i yumulun 4-5 bardakda ucmu$ olacaksınız zaten.

yada cin fiiiiiiiiiiiiiiz olayi iyidir ho$tur

cini alırsın
$iveeps limonu alırsn
bitane de pudra şekeri alırsn

bardak içine cini doldurup ustune limonu doldurursun. sonra pudra $ekeri köpürdüü anda böle fiiiiiiiz die. shutlarsın. 5-6 bardak sonra ucmu$ olursn. bunun bide sodalı versionu var ben pek sevmiyorum.

eah tabiki en iyisi fasıl =)
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar alman avusturya ws. birası içtim, hala en güzel bira efestir bana.

45 ytl ye rum olmaz, ucuz dedin mi süpermarkette 3-5 euro olcak : ) türkiye'de içki yasağı var resmen bu fiyatlarla.

[ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 00:24 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

absinth'i direk icerseniz ispirto gibi olur tabi. Yoksa gayet guzel icimi bence duzgun hazirlanirsa.

Bulabiliyorsan cider ic, cok guzel, ama Turkiye'de var mi bilmiyorum burada baya kaptirdim ben. Ayrica bira cesitlerine git, su ikisini bulabilirsen al mesela: Young's Double Chocolate Stout ve Newcastle Brown Ale.
Sosyal ağlarda paylaş

bence en iyi içki whiskey
bi şişe jack 2-3 gün içilir..
ama 70 milyon lira bi şişesi.

vodka desek oda güzeldir, ama artık bira kesmiyo diyosan yarım şişe vodkadan aşşası kesmez.
şahsen beni katiyen çakır keyf bile yapamıyo aşşası.

Absinthe'in şişesi ortalama 150 milyon.
oda iyisini bulacaksın vs..
istanbuldaysan ve iyi absinth istiyorsan kanal gösterebilirim.

içki içmeyi seviyorum süreklide içiyorum sürekli güzlliğimi korumak istiyorum diyorsan

bir şişe şarabın 4 kutu biran olsn

şarabın yarısını iç 4 birayıda iç.
misler gibi olursun.

yada bi ufak vodka 11ytl
4 tane efes fıçı = 8,40
büyük bir sürahide karıştır, bol bolda buz koy
2-3 kişiyi çakır keyfin üzerine çıkartabilir.
(beğenmeyenler olabilir, benim özel formüllerimdendir, renkli cix kokteyllere benzemesede tipi kafası hepsinden iyidir.)

VE TABİKİ EN KRALI EN SON

Long island ice tea

http://forum.paticik.com/konu.php?id=133487
Sosyal ağlarda paylaş

Vodka gibisi yoktur. Canın hangi içecekle çekerse boşalt bardaa, devir mideye ağırdan ağırdan. (buzlu portakal suyu tavsiyedir 4/1) Yavaşça çarpar, istediin kıvama gelinçe kafan, dur azucuk. Etkisi çabuk geçmez. İçkilerin en güselidir mübarek. He bi de şarap seviosan kanyak öneririm. Ucundan ucundan güselce teklenir o da. Vodka gibi çarpar cnm benim. Tadı da şrp gibidir. Ama gin nası sek içildiinde patlıcana döndürüp ses kısıyorsa, bu da aynısı yapabilio. Aman dikket.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...