zgrw Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 bir insanın aylık masrafları yaklaşık kaç yen? bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 tam olarak bilmiyorum ama http://www.tr.emb-japan.go.jp/T_03/T_03.htm burdan biraz fikir edinebilirsin.bende japonca ogreniyorum ve japonca hocamın dedigine göre ozellikle tokyo'da kiralik ev fiyatları oldukca pahalıymış. yani evde zaten öle 3+1 2+1 fln değil 1 tane oda :) ama yiyecek içecek fiyatları ulkemizdeki ile aynı sayılır. yani orda azcık daha pahalı.meyve sebze cok az oldugu icin turkiyeye gore fiyatları biraz tuzluymuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Japonya başlı başına pahalı bi yer zaten bildiğim kadarıyla.. insanlar işine bisikletle boşuna gitmiyor(ülke ekonomisi yalan inanmayın :P ) herşeyi pahalı oranın ya herhalde :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Londrada japon bi arkadas var. Bu konularda ayak üstü biraz laflamıstık. Londra cok pahalı ama tokyo daha pahalıymıs diye duydum dedigimde yok biraz daha ucuz demişti. Londrada ayda 300 paund ( yeme içme) harcarsan rahat geçinebiliyorsun. haftalık kira bedeli ise 100-150 paund arası harcarsın. ulasıma da( her gun metro-bus kullanırsan) 20 paund haftada haftada 1 pub takılsan 40 paund ayda ortalama değerlerle yani : 750-800 paund civarına geçinirsin londrada tokyo en pahalı yer japonyada orayada 700 paund desen 2000 ytl civarı yeter sanırım, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 www.dannychoo.com uzakdogu kokenli ingiliz eleman bissuru is degistirip sonunda kapagi japonyaya atiyor ve nasil yerlesilir ne istenir masraflar ne gunluk hayat nasil filan cok guzel bilgiler veriyor kurcala biraz tabi bu herif asmis amazon japonyanin genel muduruydu cikti biyerlere girdi sonra microsoft ta onemli biyere geldi en son gecen haftalarda microsoft tan cikip kendi sirketini kurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 dyna batma sen orda napıyosun : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 nerede kalacagina bagli, eger casual takilacaksan bir ay kalmayi dusunuyorsan 4000 ytl falan gider, yok uzun sure kalicam diyorsam diyorsan 2-3e cekersin bu rakami.. Tabii Tokyo boyle pahali, Kyoto Osaka diger sehirler farkediyo bayagi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 sly ben o kadar harcamıyorum hehe benim conditionum farklı ( vay hemen kapmışız inglazca:P) bilgi vermek mahiyetinde söledim, en güzel olay yaşadıgın yerde kazanıp harcamak öbür türlü kıyaslamıcan psikolojin bosuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 İginçtir ki ben Japonya'ya gitmeyi düşünürken ve araştırma yaparken bu topikler açılmış. hmmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 yorumlar için teşekkürler. peki sizce biraz kassam 1500ytl ile geçinebilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 yemek yemezsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 bence tokyoda imkansiz.. gerci hostel var mi bilmiyorum hostel falan bulsan bi ihtimal olabilir.. ama cok zorlarsin yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 gitmeyin hostellere sonra matkaplayacaklar oranızı buranızı, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 abi hostellar zevkli yerler :D viyanada 6 ay hostelda kaldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Bende ingiltere'de yaşamak isteyen biriyim. Orda yaşamak için tabikide orda para kazanmak gerekli. Aksi taktirde imkanı yok. 2 sene evvel gittim, hala burnumda tütüyor londra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 1500 ytl 130.000 yen eder bu parayla tokyoda kirayi gectim 3 hafta yemek parasini zor cikarirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 turist olarak gidersen günlük harcaman hersey dahil 80-150$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 bu dediğiniz değerler tokyo için mi yoksa genel olarak japonya için mi? bende ileride japonyada (en azından 2-3 yıl) yaşamayı, çalışmayeı düşünen biriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Tokyo dünyanın en pahalı 2.şehri değil miydi? İstanbulda bile 1500ytl ile yaşanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 ben yüksek lisans için düşünüyorum japonyayı ondan ön araştırma yapmaktayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Yuksek Lisans icin gideceksen zaten tokyo'da yapma cok pahaliya patlar (senin bilecegin is tabii) ben sana Kyoto universitesini oneririm, ulkenin en iyi ikinci universitesi.. Tokyo universitesini gormedim gerci ama kyoto'da bir konferansa katilmistim, oldukca yabanci ogrenci gordum Dunya'nin cesitli yerlerinden.. Kyoto'da ayrica gercek japon kulturunu yasarsin.. Yasam da daha ucuza patlar tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 zaten henüz üniversitelerle konuşmadım. şu anda bir ön araştırma yapıyorum, bu ay içinde falan üni.ler ile irtibata geçeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar