Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fulya Keskin

Bone

Öne çıkan mesajlar

Demin Fox TV'de bir yarışma programına rastladım. Oyun Bozan'ı Defne Joy Foster, Alp Kırşan ve Okan Karacan sunuyormuş.
Orda biri dikkatimi çekti.
Hem Deniz Arcak, hem de Burcu Güneş'e benzettim. O yüzden "kim bu kim bu" diye merak edip yarışmayı izledim.
Bir ara "Funda" mı "Fulya" mı ne bir şey söylediler. Ben "Deniz" demelerini beklerken şaşırdım. Gerçi Deniz Arcak'a göre daha iri ve cüsseli birisi.
Google'da bir süre Funda ile boğuştuktan sonra, Fulya'ya baktığımda Fulya Keskin olduğunu gördüm.
Hem survivor'da hem de mankenler arası kickbox'ta yarışmış.
Survivor'u hiç izlememiştim. Ancak o mankenlerin katıldığı kickbox yarışmasına ara sıra gözüm çarpmıştı. O yarışmada "bu mankenlerde de hiç iş yokmuş, sadece biri çaba gösteriyor" diye düşünmüştüm.
O manken de meğersem Funda Keskin imiş. İlginç ki, yarışmayı da o kazanmış. Valla yarışmanın sonucundan bile haberim yoktu.

Bir baktım, meğersem 1984'lüymüş.
Lan benle yaşıt.
Oysa bana 30-35 yaşında gibi görünüyordu.
Bilmem, belki de okulda genelde küçük yaşta insanları görmeye alıştığım için farketmemişim zamanın nasıl geçtiğini.
Kızın 1984'lü olduğunu görünce ne kadar yaşlanmış olduğumu farkettim. Gerçi hala çocuk gibi gözüküyorum o ayrı mesele :P

Yaşı yaşıma, boyu boyuma uygun, huyu huyuma suyu suyuma da uygunsa, evlenelim madem :P

Vay be, yaşlanıyoruz.
Zaten geçen gün annem "aa saçında beyaz teller var" dediğinde bir tuhaf hissetmiştim kendimi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bone bunalımda mısın?

bilmem ki.

said:
çok kişisel olmamış mı?

bakış açısına bağlı.
İstersen Survivor, Oyun Bozan ve mankenler arası kickbox showları yüzünden Vizyonda tartışabiliriz.
İstersen bir mankeni araştırdım diye işi kişisele bağlıyabilirsin.
İstersen forumu hiç ilgilendirmeyen bir konu olduğu için garbage'e atılabilir.
İstersen de Fulya Keskin hakkında konuşmak için konu dışında kalabilir.

dediğim gibi, bakış açısına bağlı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bakış açısına bağlı.
İstersen Survivor, Oyun Bozan ve mankenler arası kickbox showları yüzünden Vizyonda tartışabiliriz.
İstersen bir mankeni araştırdım diye işi kişisele bağlıyabilirsin.
İstersen forumu hiç ilgilendirmeyen bir konu olduğu için garbage'e atılabilir.
İstersen de Fulya Keskin hakkında konuşmak için konu dışında kalabilir.

Bişey istemesem olmuyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...