Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=4bl6R9XwM_4 yorumsuz, yorumlayin lutfen xD devamini merak edenlere http://www.youtube.com/watch?v=IRI7Kc3PBo4&mode=related&search= chuck norris kimmis beaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 mükemmel ya döverim ülen hepinizi döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Hahah muhteşem Tankla,topla,uçakla beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Bikaç hafta önce bi arkadaş izletmişti bunu bana. Süper bi video. Laflar bomba ama adamın vurgusuz konuşması bitiriyo olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Bizim okulda cs(bilgisayar) dersinin ortasındayız. Proje grupları fln var ve tabii hepsi arkadaşlardan oluşuyo. Grubun birinden çalışkan ama başarısız bir kız bizim grubun sunumu sırasında ötmeye başladı, saçma saçma eleştiriler fln ortada derin bir nefes aldı devam etti. Konuşması bittikten sonra soluklandı millet bize bakıyo ne cevap vericez diye. Ben çıktım oraya: Sen hangi şarkıyı söylüyorsan heah? dedim. Grup + sınıf kahkahayı patlattı(bütün sınıf bu döverim seni geyiğini biliyo ) sonra ben çığlık attım bide ona güldük. Bi o kız gülmüyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Zuhahuauha İkinci Video'daki Şu Söze Bittim... Demek Sen ? Sen ? Sen Kimsin ? Aynı adamdan çıkıyor bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 abi agır sanayi hamlenizle falan nedir ya ahahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Fatos: Kafam karişti Yıkılmayan adam^^: Kafan varsa de bakim ....xD edit: said: Fatoşta taşmış haaa.. [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 20:27 tarihinde, Dark_Soul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Kadını neden yere atıyor ben onu cozemedım yazık kadına yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 efsane o ya.bayadır canım sıkıldıkça izleyip gülüyorum ince bir savaşçının kalın serüvenleri ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Kendini Hirosimada bulabilirmisin? Ozgurluk adina kendini yakan Vietnamlinin et kokusunu duyabilirmisin? Okullarda vurulan genclerin kanli elbiselerini giyebilirmisin? Filistindeki kurtulus savascisi gerillalarin fiseklerini kusanabilirmisin? Beni baris icinde cikar dusunmeden sevebilirmisin? varsa kafan de bakalim Bu sefaletin hesabini kim verecek?!!! Kim odiyecek bunca gunahi?!!! BU ALIN TERI DENIZINDE KIMLER BOGULACAK?!!!! ---------------------------------------------------------------------------- yer yuzunde bu cumlelerle ancak cuniyt aggbi kiz tavlayabilir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Ben yikilmam Ac kalirim Beki olurum Asslaaaa yikilmaaaaaam agaclar ayakta olur Cuneyt Baba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Abi süper yaa.. orda betrayal dedi ya orda dedim aha kan cıkıcak. Rage de de süper duruyo HOHOOOOOOOOOOOOYT şeklinde :) Cüneyt Abi 4eva ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 ağır sanayi hamlesi ne lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Hope ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 filmin gerçek adı ne ola ki yav. döverim ülen seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 o nasıl doktor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 natali kambus kim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 ikincisinde 7:00 dan biraz sonra -nadiiiiiieeeeeeeaaaar !!!! -hiç uğramadı çakır. orada bittim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 full version super olmuş efektler title lar falan pek hoş tebrik edilesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 felsefe yaptığı yer süperdi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 asıl feselfe burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Karton Kılıç koleksiyonu rlz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 chuck norris'i, hatta cüneyt arkın'ı da geçtim. dün gece mission impossible 2 vardı fox tv'de. ikinci kez seyrettim de abicim tom cruise hepsini geride bırakmış. cüneyt'in modern versiyonu diyecem ama cüneyt'ten çok daha ölümsüz bi abi. takla atarak adam vurmalar, motordan zıplayıp çarpışmalar falan efsaneymiş gülmekten yarıldık dün kardeşimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 cüneyt felsefe yapıyo kız kafam karıştı diyo yarıldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar